Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:CMLL Mercoiles Arena Mexico Data:15.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena:Arena Mexico Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  2. LionTamer
    Tylko czym on ma tu skontrować, to że na ALL OUT będą mecze w pytę to wiadomo ale wiemy o tym że na dablju przyjdzie więcej ludzi niezależnie jak potężną kartę AEW na ALL OUT da, zwłaszcza jak zapowiedzą na ten event takiego Jasia Cenę czy o zgrozo Rocka lub Romualda (bo CM Punk na pewno się tam pojawi) a to już niestety da boosta do sprzedaży biletów i WWE jak pokazało zeszłoroczne Elimination Chamber jest do tak taniego chwytu zdolne.
  3. LionTamer
    Widać WWE już całkiem odpaliło tryb ULTRA FAMILY FRIENDLY CONTENT
  4. -Raven-
    -Raven- odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Supermanem, bo gra w serialu Superman i Lois?

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Batista u Tarantino, JBL nie dał rady, zapowiedź dzisiejszeg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiejsze SmackDown jako General Manager poprowadzi niezrównana Vickie Guerrero. Pojedynki zapowiedziane na dzisiejszy show to: Layla vs. AJ Lee, Ryback vs. dwaj lokalni wrestlerzy, a jako main event Dolph Ziggler vs. Alberto Del Rio vs. Sheamus o World Heavyweight Title. Będą też walki kwalifikacyjne do Money In the ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-batista-u-tarantino-jbl-nie-dal-rady.html

14453752125651e0a536c69.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurde, szkoda że JBL'owi się nie udało, no cóż możemy mu tylko życzyć by miał więcej szczęścia podczas wspinaczki na Everest.

Batista w filmie Tarantino? Może być ciekawie, trailera nie oglądałem jeszcze.

Co do tych fot - Serio jarają was foty dziewczyn aż tak sfotoshopowanych, że aż się całe świecą i ledwo co widać?

Opublikowano
  • Autor
Co do tych fot - Serio jarają was foty dziewczyn aż tak sfotoshopowanych, że aż się całe świecą i ledwo co widać?

Mnie tam jara Vickie. Ale chłopaki z forum się ze mnie śmieją, to piszę teraz, że Eve i Maryse są och i ach. :P

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
Większośc tych fot wygląda tak, jak by ktoś tam pierd*lnął granat błyskowy...
Opublikowano
Lepsze są foty, jak wrzucacie, te co sobie sami robią, nie wiem dziubek Kelly, niech tam ktoś potrzyma kredens, cokolwiek, byle nie photoshop
Opublikowano
Szkoda, że JBL nie dał rady ale za rok, za drugim razem, już pewnie da radę. W kwestii zdjęć-są ładne (i fotki i dziewczyny :P). Mi tam się bardzo podobają-ale też staram sobie zmówić, że to co na fotkach to prawda bez photoshopa (ale ja naiwny nie? :)). Jednak nawet bez "komputerowego wspomagania" te dwie panie mają co pokazać :P
Opublikowano
Coraz bardziej mnie zastanawia po co ustawiają takie walki jak ta o WH title-nie jestem wybitnym znawcą wrestlingu, ale kiedy ostatnio główny pas zmienił posiadacza na tygodniówce? Chyba w 2010 Miz na Ortonie zdobył WWE title...bo miał walizkę MitB. Del Rio pewnie grał brudno przez całą walkę (taka jego rola), Dolph dał z siebie wszystko żeby ta walka była "zdatna do spożycia", a wygrał pewnie Sheamus.(To tylko moje przypuszczenia, nie oglądałem wcześniej, i sory, że wyglądają na spoiler ale ja już nie mam złudzeń-na Smackdown jest nudnooooooooooooooooooooooooo...)
Opublikowano
ale kiedy ostatnio główny pas zmienił posiadacza na tygodniówce?

Już nie pamiętasz tej afery, gdy Orton wychujał CC z pasa WHC?

Karta na Smacka nawet nawet, da się to obejrzeć. Szkoda JBL'a no ale cóż, raz na wozie, raz pod. A co do tych fotek - Niektórych jarają animowane panny, a nam nic do tego :D

Opublikowano

Bardzo spodobał mi się trailer filmu z Batistą i zapewne to będzie pierwszy jego film jaki obejrzę, bo dotychczasowych nawet nie znam.Szczególnie spodobała mi się muzyka.

PS

Jak tam idzie czytanie Martina?

I was angry with my friend;

I told my wrath, my wrath did end.

I was angry with my foe:

I told it not, my wrath did grow.

Opublikowano
Szczególnie spodobała mi się muzyka.

Polecam przesłuchać płytę Enter the Wu Tang 36 Chambers, RZA jest członkiem tego składu :)

Opublikowano
A to sory, skleroza-zapomniałem o tym feudzie Orton-Christian, pewnie dlatego, że początek tego feudu był jeszcze w miarę (choć ten pomysł żeby odebrać CC tytuł 2 dni po jego zdobyciu...szkoda gadać.) to później przestało mi się to podobać bo ciągle wygrywał przyszły "Immortal" Orton...
Opublikowano
a nie wiecie moze czy sa jakies szanse na powrot batisty ??