Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Destination X 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://i49.tinypic.com/1p791j.jpg

Data: 8 lipca 2012

Miejsce: Orlando, Floryda

Oficjalna strona: http://www.destinationxppv.com/

Oficjalna karta:

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP:

Bobby Roode © vs. Austin Aries

http://www.impactwrestling.com/images/stories/galleries/dx2012/ppv1.jpg

BOUND FOR GLORY SERIES MATCH:

Samoa Joe vs. Kurt Angle

http://www.impactwrestling.com/images/stories/galleries/dx2012/ppv3.jpg

LAST MAN STANDING MATCH:

AJ Styles vs. Christopher Daniels

http://www.impactwrestling.com/images/stories/galleries/dx2012/ppv4.jpg

LAST CHANCE FOURWAY:

Dakota Darsow vs. Rubix vs. Lars Only vs. Mason Andrews

X DIVISION TITLE TOURNAMENT:

uczestnicy: Zema Ion, Kid Kash, Douglas Williams, Sonjay Dutt, Rashad Cameron, Kenny King, Flip Cassanova oraz zwycięzca 4Way

X DIVISION TITLE TOURNAMENT FINAL:

Ultimate X Match

http://www.impactwrestling.com/images/stories/galleries/dx2012/ppv6.jpg

Edytowane przez marcel
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tupak

8

• marcel

5

• Phenomenal

5

• aRo

3

Top użytkownicy w tym temacie

Jeżeli chodzi o ring to jestem w 100 % pewny, że będzie powrót 6 kątnego ringu, o którym nawet Dixie Carter nawet mówiła w jednym z wywiadów. Osobiście bardzo zależałoby mi na World X Cup, bo przecież TNA współpracuje z paroma federacjami, więc zrobienie tego turnieju nie powinno być żadnym problemem. Tylko, że jakby chcieli robic taki turniej to należałoby go zacząć już na następnym impactcie, ale narazie żadnych takich informacji nie ma niestety.

Jeżeli nie chcą robić dużego turnieju, to można zrobić tak jak rok temu z tymi walkami o kontrakt. I tutaj jest również szansa dla Joey Ryana, aby on dołączył w jakiś sposób do tego i wygrał.

Musze przyznać, że walka powinna wyjść naprawde dobrze, a wynik według mnie dość niepewny. Z jednej strony Roode powinien to wygrać, bo TNA chyba dalej ma plany, aby na BfG zrobić walkę Roode vs Storm o WHC. Z drugiej jednak strony Aries jest tak wspaniałym wrestlerem, że mógłby pokonać Roode'a i dość mocno wejść do ME. Dzięki temu mielibyśmy 2 ciekawe feudy na BfG. Jednak mam przeczucie, że na tym PPV Roode obroni pas po jakimś kancie, albo po dobrej walce będzie remis.

Jestem strasznie ciekaw kolejnych walk, bo początek karty jest imponujący.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Bobby Roode © vs. Austin Aries

liczę na świetną walkę. Ci obaj panowie potrafią robić bardzo dobre walki a biorąc pod uwagę że do PPV zostało jeszcze nieco ponad 2 miesiące liczę na dobry feud.

bardzo bym się cieszył gdyby powrócił 6-kątny ring oraz żeby X-Division została odbudowana i organizacja wróciła do promowania tej właśnie dywizji

mam nadzieję że na najbliższym Impact'cie poznamy kolejne walki

247782758521a06569bd9f.jpg

...biorąc pod uwagę że do PPV zostało jeszcze nieco ponad 2 miesiące...

Do PPV zostało dziesięć dni, a nie ponad dwa miesiące ;-)

Semper invicta

Zdaje się, że chodziło mu o BfG.A do tego czasu Aries i Roode mogą ten czas zapełnić znakomitym feudem, jeżeli zarząd naprawdę już wierzy na 100% w Ariesa

A karta naprawdę zapowiada się rewelacyjnie.Już mamy ME, a dzisiaj doszło:

Ultimate X o pas dywizji X:Sonjay Dutt Vs BLK Jeez(Sabian) Vs 2 jeszcze dojdzie za tydzień

Kurt Angle Vs Samoa Joe

Daniels Vs AJ(last man standing match) - tutaj na papierze wygląda świetnie, choć jestem trochę sceptycznie nastawiony czy stypulacja im obu zrobi więcej szkody niż pożytku.

Serce się raduje widząc taką kartę. To musi być gala roku.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Karta rzeczywiście jest fajna i cieszy że powoli Destination X staję się marką.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Daniels Vs AJ(last man standing match) - tutaj na papierze wygląda świetnie, choć jestem trochę sceptycznie nastawiony czy stypulacja im obu zrobi więcej szkody niż pożytku.

Wg, mnie wyjdzie kicha, walka pewnie gorsza niż rok temu, zamiast dać poszaleć chłopakom jak za "starych" czasów dostajemy tą pier*doloną psychologię ringową made HH, która tu jest potrzebna jak dziura w moście. Inna sprawa, że żygać już można ilość starć tej dwójki, wolał bym zdecydowanie bardziej Kaz vs Aj. Czekam na resztę karty, oby była finalnie kilerska i lepiej pod promowana.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

...biorąc pod uwagę że do PPV zostało jeszcze nieco ponad 2 miesiące...

sorry chodziło o dwa Impact

[ Dodano: 2012-06-29, 17:58 ]

ich wali są niemal zawsze fantastyczne spodziewam się właśnie takiego starcia.

Feud ma solidną podbudowę, zawodnicy od dawna "walczą" ze sobą w promach

wszytko to może się składać na 5-stara ale na to nie liczę

mój typ(jak na razie) Christopher Daniels

Samoa Joe vs. Kurt Angle

liczę na walkę która zapadnie mi w pamięć na długo obaj panowie mają potencjał i umiejętności do zrobienia bardzo dobrej wali

mój typ: Kurt Angle

jednym słowem PPV zapowiada się już teraz świetnie do karty dodane będą jeszcze walki. Może być to najlepsza gala PPV w tym roku

Edytowane przez GregSES

247782758521a06569bd9f.jpg

THE ULTIMATE X MATCH

Sonjay Dutt vs Rashad Cameron vs ??? vs ???

To musi być naprawde dobre. Na impactcie dostaliśmy 2 dobre pojedynki, ale już dwa następne takie nie muszą być. Będą w nich chyba : Kid Kash, Zema Ion, Doug Williams. Nie znany jest ostatni zawodnik, wiec może ktoś z poza TNA lub Joey Ryan ! O tak jeżeli to byłby on to jestem pewny kto wygra walkę na Destination X. Walka zapowiada się narpawde ciekawie i będzie to Ultimate X Match, czyli dodatkowy powód, dla któego ta walka musi się udać.

LAST MAN STANDING

Ten feud jest już długo prowadzony, ale na tej gali napewno się nie zakończy. Mam dziwne przeczucie, że tą walkę wygra jeszcze Daniels, aby pokazać, że jest mistrzem. Prawdopodobnie pomoże mu w tym Kazarian. Osobiście wolałbym, żeby AJ zmierzył się z Kazarianem, bo takto będziemy oglądać poraz kolejny taką samą walkę, co prawda na wysokim poziomie, ale jednak ile można.

BOUND FOR GLORY SERIES

Samoa Joe vs. Kurt Angle

Wiedziałem, że ta walka musi być zrobiona na PPV, a nie impactcie. Dwaj świetni wrestlerzy, dwaj mają świetne finishery, a ich submissiony wykańczały największe legendy. Nie mam pojęcia kto może wygrać, ale wolałbym, żeby był to Samoa Joe. Jeżeli dostaną ok 20 min ( a walki Kurta zawsze tyle dostają ) to możemy się spodziewać naprawde kozackiej walki.

• Urządzenie:  Windows

Tu się zgodzę. Pierwszy B4B, gdzie wytrzymałem do końca. Świetnie nakręca na PPV.

A co do Ultimate X - z tego, co wyczytałem, występ Sonjaya i Camerona nie jest pewny. Zasady są takie, że 4 zwycięzców z IW i ludzie z rosteru[Kash, Ion, Williams i ktoś jeszcze] zmierzą się w 4 singles matchach na D-X. I zwycięska czwórka zawalczy o pas. W ten sposób już teraz tworzy nam się pełna karta PPV roku :)

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Szkoda, że TNA miało nie dużo czasu na promocję gali, bo zaczęli z nią powoli ruszać i wszystko nabiera sensu w kontekście PPV...

ME już mnie ciekawi... Przez 2 tygodnie dwójka zawodników z tej walki zrobiła swoje i aż prosi się żeby dostali jeszcze kilka tygodni na promocję. Historia fajnie opowiadana, wszystko ma sens, brawo.

Aries pozbył się pasa X Division, więc ogłoszono turniej... i znowu to ma sens! Pojawiają się nowi, pojawiają się starzy, będzie dobrze!

Feud AJ vs Daniels mimo, że jest odgrzewanym co jakiś czas kotletem to jednak tutaj jest już fajnie wypromowany, czuć tą nienawiść między nimi i liczę na zakończenie konfliktu po niezłej walki i kilkoma mega spotami!

Pojawiła się walka Joe vs Angle... żeby nie było, cieszy mnie ona cholernie, zwłaszcza, że Angle to face, a Joe waha się na granicy face/tweener i to może spowodować świetny przebieg walki. Jednak żeby nie było za kolorowo to jako fan promowanych walk powiem, że brakuje to podłoża (wiem, że BfG Series, ale wystarczyło ogłoszenie przez Hogana, że np. najlepsza 4-ka z tabeli bd dostawała co PPV walki właśnie na tej gali). I tutaj dostalibyśmy Angle vs Joe i Storm vs Anderson).

Liczę na akcent z Ryanem, którego widziałbym w walce o kontrakt z Silvą... ;)

Gala zapowiada się świetnie i aż szkoda, że atmosferę popsuje kurnik z Orlando...

A co do Ultimate X - z tego, co wyczytałem, występ Sonjaya i Camerona nie jest pewny. Zasady są takie, że 4 zwycięzców z IW i ludzie z rosteru[Kash, Ion, Williams i ktoś jeszcze] zmierzą się w 4 singles matchach na D-X. I zwycięska czwórka zawalczy o pas. W ten sposób już teraz tworzy nam się pełna karta PPV roku :)

Dokładnie tak jest, właśnie się zapoznałem z zasadami turnieju. Gdyby kogoś interesowało to tu jest bezpośredni link -> http://www.impactwrestling.com/news/item/3608-Exclusive-Details-On-X-Division-Title-Tournament

Dzięki temu mamy 8 walk, czyli w zasadzie można kartę uznać za zapełnioną. Nie będzie Devona, nie będzie baunsujących Robertów, nie będzie Bischoffa i innych pierdół, które zaniżą poziom tego PPV. Na papierze wygląda to świetnie, a jeśli na Impakcie Dixie ogłosi powrót 6-kątnego ringu, to już w ogóle będzie bajka.

Dzięki temu mamy 8 walk, czyli w zasadzie można kartę uznać za zapełnioną. Nie będzie Devona, nie będzie baunsujących Robertów, nie będzie Bischoffa i innych pierdół, które zaniżą poziom tego PPV. Na papierze wygląda to świetnie, a jeśli na Impakcie Dixie ogłosi powrót 6-kątnego ringu, to już w ogóle będzie bajka.

Napewno na Destination X ring będzie sześciokątny, ale czy będą to zapowiadać to już inna kwestia.

Mnie ciekawi kto jeszcze dojdzie do walki o pas X Division. Skoro ma być 8 zawodników to na impactcie musimy poznać jeszcze 3. I tutaj widać właśnie świetny moment do tego, aby Joey Ryan pojawił się na gali. Tazz mu mówił, żeby wrócił do niego jak będzie gotów, więc może jakoś uda mu się wkręcić do walki. Chociaż, gdyby już teraz miał walczył to troche szkoda by było, bo robi świetną robotę z tymi filmikami.