Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Interwencja w domu Flaira, Jim Ross o AJ, rok od proma CM Pu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na temat popularnej ostatnio AJ wypowiedział się sam JR.

"AJ jako telwizyjna postać kontynuuje zaskakiwać fanów, ona jest najlepszą Divą w WWE na ten moment. Powoli staje się moim ulubionym charakterem w WWE."

Niedawno wspominaliśmy o kochance Johna Ceny w 2007 roku - wszystko wskazuje na to, że była to ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-interwencja-w-domu-flaira-jim-ross-o-aj-rok.html

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No tak AJ narazie najlepsza bo jako jedyna diva ma co odgrywać tv po tym jak pozbyli się Eve...

Flaira bije żona, nawet kurcze nie wiem jak to skomentować, w sumie też bym nie oddał, ale żeby wzywać policje?

Walka Undertakera na SummerSlam?

YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES!

Opublikowano
Niektórzy biją żony (Austin podobno :/) a niektórych biją żony :)
Opublikowano
Sprawdzał ktoś poprawność językową tego newsa?
Opublikowano
Zajebisty gif z AJ :D
Opublikowano
  • Autor
Sprawdzał ktoś poprawność językową tego newsa?

Niestety nie. :(

Jesteś pierwszym który tego dokonał.

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Z walką na SSlam takera to plotka...ME będzie HHH vs Lesnar, więc Undertaker raczej na być drugim planie chciec nie będzie. Prędzej uwierze w jego walke na SSeries
Opublikowano
Oj starość chyba dopada Jima i używa przez to jakichś "kontynuuje zaskakiwać" :)
Opublikowano
lubie czytac tutejsze newsy, bo zawsze sa profesjonalne, ale to dzisiejsze... literowka na literowce, blad na bledzie. Badzmy powazni, szanujmy sie. Wziasc, serio? Zenujace bledy, zenujace.
Opublikowano
To doprawdy rzenujące...
Opublikowano

Matkoo, się nie zesrajcie z tymi literówkami w newsach. Nie są to ani jakieś straszne błędy, ani wielkie byki.

Co do gifa. AJ ♥

Opublikowano
  • Autor
Poprawiłem co mogłem, mam nadzieje, że teraz reszta zdoła wyczytać o co w newsach chodziło. :)

Opublikowano

Boże,co wy macie z tą ortografią ? Ważna jest treść,a czasem zdarzające się błędy nie przeszkadzają w jej zrozumieniu :)

Więc przestańcie narzekać i cieszcie się,że w ogóle macie te newsy.

Aj ma fajny tyłek :D

Opublikowano
Widzę, że tutaj newsmana dostaje się za ilość postów (szkoda, że w przypadku tego "newsmana" - są one jednozdaniowe. Naprawdę słabiutkie wiadomości, z których nic ciekawego nie można się dowiedzieć. Do tego rażące błędy językowe..
Opublikowano
Jeden zwrócił uwagę to trzeba to dalej kontynuować. Tylko się poniżacie pisząc kolejny raz o błędach. Dajcie sobie spokój. Nawet z błędami idzie zrozumieć więc jeśli wchodzicie tutaj poszukać literówek to po prostu spadajcie.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif