Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

ECW Smash Night 25/06/12

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Historia nowo powstałej federacji Extreme Championship

Wrestling :

- Wszyscy zawodnicy z WWE / TNA zachęceni zarobkami oraz dobrymi warunkami pracy natychmiast przeszli

do federacji założonej przez byłą gwiazdę WWE oraz TNA , legendę hardcore'u -Tommy'ego Dreamera ! Tommy

naprawdę postarał się i przyciągnał większość gwiazd z 2 największych federacji pro wrestlingu ! W ECW

mamy 3 pasy mistrzowskie :

- ECW Championship

- World Heavyweight Championship

- United States Championship

- Gala ECW odbywać się będzie w środy , a nosi nazwę ECW Night Smash !

Ale to koniec spraw formalnych , zapraszam teraz na pierwszą galę ECW Night Smash !!

http://ineedpopcorn.com/images/ECW_Logo.png

Stół Komentatorski :

(Byron Saxton) : Witamy wszystkich fanów pro wrestlingu na pierwszej gali w histori Extreme Championship Wrestling !!

(Tazz) : Tak ! Dzisiejsza gala zapowiada się niezmiernie emocjonująco ,ekstremalnie !

(Byron Saxton) : A poznamy dzisiaj nowego mistrza ECW , Wagi Ciężkiej ,czy Stanów Zjednoczonych

(Tazz) : Walki będą niesamowite !! Zapraszamy na pierwszą z nich , o tytuł Stanów

Zjednoczonych !

United States Championship Match : Brodus Clay vs Jack Swagger

Na arenie rozbrzmiewa theme song " Funkusaurusa " Brodusa Claya ,który tanecznym krokiem zmierza w

strone ringu . Brodus jak zwykle w towarzystwie : Naomi oraz Cameron Lynn. Brodus już w ringu , a teraz rozbrzmiewa

piosenka " All American Americana " - Jacka Swaggera , który także pewnym krokiem zmierza w strone ringu . Po chwili

słyszymy gong i zaczęli United States Championship Match ! Swagger niepotrzebnie wchodzi w starcie siłowe z dużo

większym przeciwnikiem i Clay rzuca z ogromna siła Jackiem o matę . Ten jednak nie zrazony i od razu podnosi się z maty

, unika Punchu od Brodusa i obchodzi go . Swagger próbuje wykonać Neckbreacker , jednak to nie mozliwe i inkasuje

potężny Elbow Drop od Brodusa Claya . Clay w inicjatywie , od razu podnosi Swaggera i dorzuca ładny Snap Suplex .

Funksusaurus jednak nie zaprzestaje ataków i dorzuca Exploder Suplex ! Szybkie przypięcie : 1..2.. , jednak Jack Swagger

przerywa liczenie w ostatniej chwili ! Brodus jednak dalej w natarciu i wrzuca Swaggera w narożnik i bierze rozpęd ,

próba Body Avalanche, ale Jack Swagger unika i przejmuje inicjatywę . Jack Swagger teraz okopuje przez moment całe

ciało Claya,oraz bierze rozpęd i mamy Running Corner Crossbody dla olbrzyma od All Americana Americana ! Swagger

jednak nie poddaje się i dorzuca kolejne Corner Crossbody !!! Brodus widać , że jest lekko zamroczony , a Swagger dorzuca

jeszcze ładne Low Dropkick , po którym wywraca Brodusa Claya na matę i dalej jest w inicjatywie . Swagger wykonuje

teraz kilka Power Elbow Dropów : 1...2... i nie ma ! Funkusaurus przerwał liczenie w ostatniej chwili !! Brodus jednak teraz

nie ma nic do powiedzenia w pojedynku , a Swagger dalej w ataku ! Jack jednak niepotrzebnie podnosi Brodusa

Claya , który teraz szybko odpycha All American Americana ,próba wykonania Running Headbutt,ale Swagger unika tej

akcji i powala przciwnika kolejnym Low Dropkickiem ! Jack wykonuje teraz kilka bardzo mocnych Elbow Dropow ! Jack

konczy te serie zaciągając wielkiego zawodnika pod narożnik . Swagger bierze rozpęd i próba Swagger Bomb , ale nadziewa się

na kolanko od " Funkusaurusa " . Brodus szybko się podnosi i wykonuje Running Headbutt ! Clay przejmuje teraz inicjatywę

tego pojedynku .Clay jednak nie przypina po udanej akcji , a nadal atakuje ! Brodus Clay podnosi Jacka Swaggera i Jack

inkasuje T-Bone Suplex od króla tańca w ECW - Brodusa Claya ! To juz może być koniec : 1...2... - jednak nie ? Swagger odkopuje

liczenie . All American American próbuje cos atakowac , ale nic z tego , ponieważ Brodus Clay odbił sie od lin i próba Running

Body Splash , ale Jack Swagger w ostatniej chwili odsunął się i rusza do ataku ! Swagger wykonuje Running Shoulder

Block , ale nic to nie robi " Funkusaurusowi " . Swagger jednak dalej w ataku , próba wyniesienia pod Gutewrench

Powerbomb , ale nic z tego ! Clay jest za ciężki i monster wykonuje potężny Back Chop !! Swagger pada na matę jak po

strzale z armaty !! Brodus chce już zakończyc ta walkę , ale nic z tego , ponieważ Jack Swagger przerywa liczenie w ostatniej

chwili !! Swagger wyturluje się z ringu , ale Brodus idzie za nim . Swagger jednak pokazał , że w sprycie ringowym góruje nad

Brodusem Clayyem , zaczął uciekać , ale wszedł do ringu , a za nim Brodus , który zainkasował potężny Punch oraz Power Kick !

Swagger dosiadł Brodusa i mamy Grounded Punch dla Brodusa . " Funkusaurus " widać ledwo przytomny , a Jack Swagger wykonuje

Swagger Bomb ! Jeszcze jedna i powtórzenie ! To chyba będie koniec !! 1...2...3... - JAck Swagger wygrywa tą niesamowitą

walkę i zdobywa swój pierwszy pas w Extreme Championship Wrestling - pas mistrzowski Stanów Zjednoczonych !!!

Tymczasem widzimy jak w ringu Jack Swagger świętuje zdobycie pasa oraz zwycięstwo z " Funkusaurusem " Brodusem

Clayem w pierwszej walce dzisiejszej gali ECW Night Smash !!

http://cltampa.com/binary/8f18/1326784846-swagger-title.jpg

A teraz do ringu zmierza Daniel Bryan wraz ze swoją partnerka AJ Lee . Daniel ma mikrofon , a więc posłuchajmy co

Bryan ma wszystkim do powiedzenia :

(Daniel Bryan) : Witam ! Chciałbym wszystkim bardzo serdecznie przedstawić nie tylko moją menadżerkę w ECW , ale także

moja wspaniałą dziewczynę - AJ ! AJ przyszła do Extreme Championship Wrestling za mną , ponieważ ponad wszystko mnie

kocha i z wzajemnoscią !! Jednak ja jestem w tym momencie ważny . Podczas kolejnej walki dzisiejszej walki mam zamiar

zdobyc pas Wagi Ciężkiej . Chcę jednak wiedziec co na ten temat ma do powiedzenia COO ECW - Tommy Dreamer .

Do ringu po chwili przy dźwiękach swojej muzyki zmierza pewnym krokiem COO ECW - Tommy Dreamer :

(Tommy Dreamer) : A, więc tak . Daniel dobrze wiesz , że nie popieram twojego ostatniego zachowania , które zacząłeś

juz prezentować w twojej poprzedniej federacji - WWE . Ale wiesz tez , że większość , a więc i ja uważam cię za b.

dobrego zawodnika , dlatego pozwoliłem ci dzisiaj walczyc o pas Wagi Cieżkiej . Walka ta odbędzie się juz teraz , a

twoim przeciwnikiem będzie ...

Na arenie rozbrzmiewa theme song - Alexa Rileya - " Say It To My Face " . Riley ma mikrofon , więc posłuchajmy :

(Alex Riley) : Tak to ja jestem tym pretendentem , a zarazem przyszłym mistrzem Wagi Ciężkiej mój drogi Danielu.

Bryan , ty nie jestes dla mnie przeciwnikiem , ponieważ mam wsparcie od tych wspaniałych fanów ! Gdyby nie oni to

nie było by mnie tu . Tak moi drodzy , zawdzięczam wam niemal wszystko !!

Daniel przerywa Alexowi jego wypowiedź :

(Daniel Bryan] : Taa , prawie sie wzruszyłem .. Jednak w ringu wszyscy dobrze wiedzą , że Cię z łatwością pokonam ! Po

to tu przybyłem - Smash , znaczy tłuc , a ja stłukę cię za moment !

Widzimy jak Alex juz otwiera usta , żeby coś powiedziać , ale jako pierwszy przemawia Tommy Dreamer :

(Tommy Dreamer) : Dobrze , zmierzycie sie juz teraz z walce o pas Wagi Ciężkiej !

A na titantronie widzimy teraz promo najblizszej gali PPV - Summer Fight , która już 29 lipca !!!!

Stół Komentatorski :

(Tazz) : Emocje sięgaja zenitu podczas dzisiejszej gali !!

(Byron Saxton) : Po wspaniałej walce poznaliśmy już mistrza Stanów Zjednoczonych !

(Tazz) : Jack Swagger pokazał klasę i udowodnił , że zasłużenie był mistrzem WAgi Ciężkiej oraz Stanów Zjednoczonych

podczas gdy walczył jeszcze w World Wrestling Entertainment !

(Byron Saxton) : A teraz czeka nas druga walka dzisiejszej gali ECW Smash Night ! o pas Wagi Ciężkiej , w której zmierzą

się ze sobą Daniel Bryan oraz Alex Riley ! Zapraszamy !!

(Tazz) : Zapraszamy serdecznie !

World Heavyweight Championship Match : Daniel Bryan(w/ AJ Lee) vs Alex Riley

Zawodnicy są juz w ringu i słyszymy gong rozpoczynający walkę . Starcie techniczne dosyć wyrównane , jednak wkońcu

wygrane przez Alexa Rileya , która zaciąga do narożnika przeciwnika , gdzie w potężny sposób obija Daniela Bryana !

Sędzia jednak szybko przerywa atak , a Daniel wykorzstał sytuacje i potężny Elbow Drop dla Alexa Riley . Daniel w ataku,

powala Alexa po odbiciu od lin i wykonaniu Running Crossbody ! Bryan przypina : 1... , ale Riley od razu odkopuje liczenie.

Alex jednak na macie , a Daniel Bryan szybko zapina ładny Sleeper Hold , ale trzymanie za słabe jak na Alexa Rileya i od

razu zrywa dźwignię . Alex riley szybko podnosi się , próba Punchu , ale Daniel Bryan sprytnie unika ciosu i Alex

Riley inkasuje Back Suplex !! Bryan przypina : 1..2... i nie ma !!! DAniel Bryan podnosi Alexa z maty i dorzuca jeszcze

Hell Hook , po którym przypina : 1...2... i brakło do zwycięstwa . Bryan jednak dalej w inicjatywie i ponownie podnosi

Alexa z maty i mamy Snap Rolling Suplex dla Alexa Rileya ! Czy to będzie koniec ? 1...2... i nie ma ! A-Ry odkopuje liczenie !

Teraz jednak Alex szybko podnosi sie i to on rusza do ataku na Daniela !! Clothesline , po którym Daniel Bryan pada na

matę ! Szybko jednak wstaje , a Alex Riley wykonuje ładny Dropkick z miejsca !! Alex przejął całkowicie inicjatywę

pojedynku . Szybko podnosi z maty Bryana i German Suplex dla Daniela Bryana , przypięcie : 1..2... - jednak nie ma!

Alex w ofensywie , zakłada teraz Figure Four Lock na lewą nogę . Bryan prawie odklepał , lecz w ostatnim momencie Daniel

zorientował się , że leży obok lin , których bez namysłu chwycił , więc Alex Riley puśćił dźwignię ! Daniel podniósł się,

i ruszył na Alexa ale nadział się na potęzny Flap Jack ! To może być koniec ! Alex przypina : 1..2.. jednak brakło do PINu !!

Riley podnosi przeciwnika próba nadziania na Spinebuster , ale Daniel Bryan kontruje na YES! Lock , ale Alex Riley wynosi

Daniela na plecy , jednak ten wydostaje sie z próby TKO ! DAniel odbija się od lin , unika ciosu od Alexa Riley i mamy

Swinning Neckbreaker dla Alexa Rileya . Daniel Bryan wchodzi teraz na 3 linę i czeka , aż Alex podniesie i wykonuje po

chwili ładny Missile Dropkick z 3 liny !! DAniel przypina od razu : 1..2.. , ale zabrakło troche do zwycięstwa ! Bryan jednak

szybko podejmuje decyzje o kolejnym ataku i widzimy zapięty YES! lock na Alexie ! Są na samym środku ringu , więc

A-Ry po chwili walki z bólem odklepuje !! Mamy nowego mistrza Wagi Cięzkiej ! Jest nim Daniel Bryan !!

http://www.wwe.com/f/reign/image/2011/09/20111218_tlc2011_whc_308.jpg

Widzimy jak Daniel świetuje zdobycie pasa ,a po chwili przy okrzykach : " YES YES YES " opuszcza arenę wraz z AJ.

Po krótkiej przerwie reklamowej do ringu wchodzi COO ECW - Tommy Dreamer , posłuchajmy co Tommy ma

nam do powiedzenia :

(Tommy Dreamer) : Witam ponownie ! Poznaliśmy juz dwóch mistrzów Extreme Championship Wrestlinng.

Jednak nie znamy jeszcze najważniejszego - ECW Championa ! A tego mistrza wyłoni walka , która zobaczymy juz za chwilę.

Chciałbym przedstaw....

Nieoczekiwanie na arenie rozbrzmiewa theme song Chrisa Jericho - " Break The Walls Down " . Chris zmierza juz

do ringu także z mikrofonem w ręku , a więc posłuchajmy Y2Ja :

(Chris Jericho) : Nie Tommy , nie aptrz tak na mnie . Nie chce walczyć o ten pas , to ponad mnie . Ja jestem kimś

ważniejszym . nie myśl , że przybyłem tutaj , żeby zdobywac pasy , bo wiesz dobrze , że gdybym tego naprawdę

chciał to bym mógł to zrobic , przecież jestem NAJLEPSZY NA ŚWIECIE W TYM CO ROBIĘ !! Ale nie w tym sęk sprawy.

Ja chce czegoś od tej federacji , od ciebie . Tommy Dreamerze , posłuchaj mnie . Chciałbym jakiegoś przeciwnika na

Summer Fight . Masz mi kogoś do zaoferowania ?

(Tommy Dreamer) : Tak Chris , myślę , że mam . Hmm , ppmyślmy , a może ...

Lecz za nim Tommy Dreamer dokończył wypowiedź na arenie usłyszeliśmy theme song " Domination " , a na rampie

po chwili pojawił sie potęzny Ezekiel Jackson , który zmierza juz do ringu takze z mikrofonem w ręku :

(Ezekiel Jackson) : Chris , Chris . Chcesz dowolnego przeciwnika ? Masz przeciwnika ! Z radością wielką zawalczę z

toba podczas Summer Fight 29 lipca !! Jednak proszę cie . Ty bys miał pokonac mnie ? Co ty możesz ? ja np mam wsparcie

od wszystkich fanów Extreme Championship Wrestling , a ty - hmm szkoda mówisz , ale dobrze mogę się z tobą

zmierzyc 29 lipca , podczas Summer Fight !

(Tommy Dreamer) : A , wiec załatwione . mamy pierwsza walke na Summer FIght ! To Normal match , pomiedzy

Chrisem Jericho , a Ezekielem Jacksonem ! Tymczasem teraz prosze was , byście udali sie do szatni , bo czas na Main Event

dzisiejszej gali ECW Smash Night ! To WWE Championship Match , pomiedzy The Mizem , a Jeffem Hardym !!

WWE Championship Match : Jeff Hardy vs The Miz

" Aweeeeeeesomee " - i na rampie pojawia się The Awesome One The Miz , a wśród fanów ECW słychać buczenie na

Miza . Miz już wringu , a na ranie rozbrzmiewa theme song Jeffa Hardy'ego - " Another Me " . Jeff jak jeszcze w TNA

zdobywa spory pop od fanów ! Hardy w ringu , sedzia pokazuje pas ECW , czyli najważniejszy pas Extreme Championship

Wrestling i mamy gong rozpoczynający . Panowie nie ruszyli od razu na siebie fizycznie , tylko rozpoczeli walke słowną.

Miz jednak po chwili wykonał Slap i ruszył do ofensywy. Zaciągnął Hardy'ego do narożnika wykonując kilka mocnych Gut

kicków . Hardy w narożniku , a Miz wchodzi w niego Corner Shoulder Blockiem oraz potęzny Corner Elbow Strike dla Jeffa.

Miz wykonuje Irish Whip z wielka siłą i Jeff uderza o przeciwny naroznik z ogromną siłą !! The Miz przypina : 1..2. i nie ma !

Miz jednak nadal w inicjatywie pojedynku , podnosi Jeffa hardy'ego i mamy Standing jumping DDT !! Cóz za piękna

akcja w wykonaniu The Mizza !! Miz jednak nie przypina , ale szybko podnosi Jeffa Hardy'ego i próba Snap Suplexu,

ale Exteme Enigma blokuje akcję i wykonuje Irish Whip oraz nadziewa Mizzanina na piękny Dropkick z miejsca !! Jeff

od razu przypina : 1...2.. i Miz odkopuje ! Jeff Hardy teraz jednak przejał inicjatywę tego pojedynku . Hardy po

chwili wykonuje Triple Rolling Suplex. jeff przypina : 1..2.. i nie ma PINu ! Jeff próbuje wykonać Twist Of Hate,

ale The Miz kontruje na Swinning Neckbreaker dla Jeffa hardy'ego ! The Miz szybko przypina :http://forum.attitude.pl/posting.php 1..2... i nie !

Zabrakło jeszcze do wygranej !Miz jednak teraz w inicjatywie , odbija Jeffem od lin , ale ten unika Big Boota , wchodząc

pod nogami Miza Basseball Slidem i The Miz inkasuje Back Jumping Neckbreaker od Jeffa hardy'ego ! Enigma teraz

przypina : 1..2... - nie ma znowu pinu - Miz odkopuje liczenie ! Hardy ppdnosi miza i mamy Twist OF Hate ! 1..2..3..

Jeff Hardy zostaje nowym mistrzem ECW !!

I to tyle na dzisiaj ! A za uwage dziekuje BigZeke !!

Oto mistrzowie Extreme Championship Wrestling :

ECW Championship Title - Jeff Hardy

World Heavyweight Championship Title - Daniel Bryan

United States Championship Title - Jack Swagger

A na koniec pełny roster ECW Smash Night :

Tommy Dreamer ( COO ECW)

Alberto Del Rio - HELL

Alex Riley - FACE

Brock Lesnar - HELL

Brodus Clay - FACE

Chris Jericho - HELL

CM Punk - HELL

Curt Hawkins - FACE

David Otunga - HELL

Dolph Ziggler - HELL

Epico - HELL

Evan Bourne - HELL

Jack Swagger - HELL

John Cena - FACE

JTG - FACE

Kane - FACE

Kevin Nash - HELL

Kofi Kingston - FACE

Lord Tensai - HELL

Mason Ryan - HELL

Michael McGillicutty - FACE

Primo Colon - HELL

R-Truth - FACE

Santino Marella - FACE

The Miz - HELL

Triple H - FACE

Zack Ryder - HELL

Big Show - FACE

Christian - FACE

Cody Rhodes - HELL

Damien Sandow - FACE

Daniel Bryan - HELL

Drew McIntyre - HELL

Ezekiel Jackson - FACE

Heath Slater - HELL

Hunico - HELL

Jey Uso - FACE

Jimmy Uso - FACE

Jinder Mahal - HELL

Johnny Curtis - FACE

Justin Gabriel - HELL

Mark Henry - HELL

Randy Orton - HELL

Ryback - FACE

Sheamus - HELL

Sin Cara - FACE

Ted DiBiase - FACE

Tyson Kidd - HELL

Undertaker - FACE

Wade Barrett - HELL

Yoshi Tatsu - HELL

Stone Cold Steve Austin - FACE

The Rock - FACE

Abbys - HELL

AJ Styles - HELL

Low Ki - FACE

Jeff Hardy - FACE

Austin Aries - FACE

Naomi & Cameron Lynn : managerki Brodusa Claya

Ricardco Rodriguez : konferansjer Alberta Del Rio

AJ Lee : managerka Daniela Bryana

https://forum.wrestling.pl/topic/30321-ecw-smash-night-250612/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• BigZeke

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Aigor
      •MLW World Heavyweight Championship Match: Satoshi Kojima (champion) vs. Matt Riddle •MLW Women’s World Featherweight Championship – Title vs. Hair Match: Janai Kai (champion) vs. Delmi Exo •KENTA vs. Donovan Dijak •Gravity Gamble Ladder Match: AKIRA vs. Mads Krule Krugger vs. BRG vs. Matthew Justice vs. Kevin Knight •CMLL Lucha Libre Showcase: Atlantis & Atlantis Jr. vs. Blue Panther & Dark Panther
    • -Raven-
      Podpowiedź - koleżka nie poprzestaje na podglądaniu parki...
    • MattDevitto
      Kurczę patrząc na te wszystkie strony i  komentarze muszę przyznać, że poza atti to kojarzę jedynie te największe strony typu WF czy BGZ. Inną, którą kojarzę jest niezawodny Przyjaciel wiadomo kogo od której rozpoczęła się moja przygoda w necie z wrs. Tam czytałem pierwsze informacje o tym biznesie i tak też wchodziłem bardziej w ten świat. Wcześniej natomiast z pełnym uśmiechem łykałem wszystko z tv
    • MattDevitto
      Zaczął się czas kiedy to WWE będzie zamieszczać różne RR matche z przeszłości na swoje kanały
    • Mr_Hardy
      Niezbyt dobrze się dzisiaj czuję i obejrzenie Collision zajęło mi z pół dnia. Ogólnie solidna tygodniówka, dobre walki, fajne proma Hangmana i Danielsa. Ciekawe, co będzie dalej z House of Black. Walka Mariah z Harley taka zwykła, bez fajerwerków, ale uczta dla oczu była 😉. Na koniec dostaliśmy klasyczny, fajny brawl. Szczerze, to nie mogę się doczekać, aż Moxley straci pas, lecz Hobbs mu go nie odbierze. Nie ma na to szans, za cienki na ten pas jest. Jakoś mi ta jego grupa Moxa nie przypada do gustu. Ciekawe, kiedy Christian wykorzysta swój kontrakt. Specjalny odcinek Dynamite zapowiada się bardzo dobrze.
  • Dodaj nową pozycję...