Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PXW Survive 2012! (+ zawieszenie zawodnika..)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zapraszamy do obejrzenia drugiej już w tym roku wielkiej gali PXW - SURVIVE 2012!

http://img269.imageshack.us/img269/4602/survive2012mini.jpg

Tornado Tag Team Championship Match:

Mazi & Vandal vs Sirreks & Snake©

Chairs Match:

Demente vs Minder

ECW Championship:

Terry Shadow vs Mazi© vs Matt Blazer

PXW Championship:

Sirreks vs Manny © vs Black Joker

Kurosh został zawieszony na okres 2 tyg. za naruszenie kontraktu i pewne nieścisłości z tym związane.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• obynaplus

2

• Natan

1

• Patr!k

1

• MattMiyagi

1

Top użytkownicy w tym temacie

No i gala oglądnięta. Standardowo świetna gala, wszystkie walki mi się podobały, Tornado Tag dobrze wyszedł, ECW championship też dobry, w Chairs matchu mogliście coś nowego wymyślić z krzesłami bo w sumie był standard no main event mega. Sirreks - dobra robota :)

Do jednej rzeczy mogę się przyczepić mianowicie niezły botch jak wam się ta ławka rozjechała w ECW Championship matchu heh ale to w sumie nic takiego bo skok Tomcia ekhem Terrego Shadowa :D nad trzecią liną dobrze wyszedł :)

Ogólnie gala bardzo dobra no i ten końcowy backstage :P

Teraz pora na BACKYARDMANIA III !! no i SUMMERFIGHTS :)

Warto oglądać do końca, bo niezły fraud się zapowiada...

Jak zwykle trzymacie poziom, a szkoda że publika tego nie docenia (mało ludu na gali).

No i jak was kurwa nie kochać chłopaki :)

Kolejny raz udowadniacie, że robicie absolutnie najlepszą robotę jaką można sobie na backyardzie wyobrazić. Nigdzie na świecie nie widziałem takiego poziomu walk z taką regularnością, jesteście niesamowici i ogląda to się wszystko z rosnącą wciąż ogromną przyjemnością.

Tornado Tag

Wyszło dużo lepiej niż się spodziewałem, ciężko ogarnąć 4 typa naparzającego się w jednej chwili a wam udało się to praktycznie bez wyjątków. Całkiem niezły poziom, szczególnie trzeba pochwalić Snake'a który robi na prawdę bardzo dobrą pracę a spot z końca walki był absolutnie genialny (jeden z groźniej wyglądających jakie wgl w polskim backyardzie widziałem). Eksperyment z tego typu walką udany i to się wam chwali, nie ma nawet momentu na stanie w miejscu, cały czas próbujecie czegoś nowego i głównie dlatego rozwój federacji jest tak gigantyczny.

Demente vs Minder

Więcej było widać szaleństwa Demente w trakcie walki i to chwali się niezmiernie bo gimmick nie może opierać się tylko na wejściówce. Poziom walki mocno średni, wykorzystanie krzeseł również, ale zostawiliście całą galą zdecydowanie zbyt dobre wrażenie, żebym mógł (a co najważniejsze chciał) się do czegoś bardziej doczepić. Norma wyrobiona, cieszy, że Demente cały czas jest w federacji i robi to co do niego należy, a Minder niech sporo pracuje a będą z niego ludzie.

3 way o ECW

Wielkie brawa dla Mazi'ego który zaserwował nam bardzo dobry tittle run i robi znakomitą pracę. Zasługuje teraz na dobry feudzik z dala od pasów a za jakiś czas spokojnie może walczyć o główny tytuł bo dla mnie w chwili obecnej jest absolutnie jedną z ikon federacji, świetna robota chłopie. Łamiący się stół spowodował tylko tyle, że Shedo obrócił się maksymalnie blisko ziemi chyba będąc zaskoczony całym zdarzeniem a mi na chwilę zmroziło krew w żyłach, wiem, że wnioski wyciągniecie i w przyszłości stoły szykowane do takich spotów będą troszkę trwalsze. Masa fajnych akcji, dobra psychologia ringowa, po raz kolejny niemożliwie dobra praca Blazera który prowadzi świetną interakcję nawet z tak martwą publiką i bezbłędność i sumienność Terry'ego jaką nie mogłyby się pochwalić gwiazdy pro fedek. Kapitalny moonsault, phoenix splash, ahh, no czego chcieć więcej. Połączenie bardzo dobrego wrestlingu z trójką mega charyzmatycznych zawodników = kandydat do walki roku. Świetna robota. Na koniec oczywiście odtańczyłem taniec Blazera wokół pokoju :D

3 way o PXW

Zabawę popsuło mi trochę to, że gale włączyłem sobie na waszej stronie i ranking zasugerował mi zwycięzcę, ale i tak oglądało się znakomicie. Koszulka Łukasza i wszystko co pokazujecie oznacza dla mnie tylko to, że utwierdzam się w przekonaniu, że nie żałuję żadnej sekundy poświęconej na oglądanie waszych eventów, pisanie dłuuuugaśnych nudnych komentów których nikt nie czyta :D, tłuczenie się pksami po południu Polski i spędzanie czasu z najlepszymi ludźmi jakich znam w równie kapitalnym miasteczku. Dziękuje Panowie za masę pięknych emocji które mi przynosicie, oby było tego jak najwięcej a wciąż będę miał świadomość, że robicie to dla mnie i dla rzeszy fanów z całej Polski i świata, bo dobrze wiemy, że backyard bez nich nie ma wielkiego sensu ;) A My, fani, wynagrodzimy wam to jak tylko będziemy w stanie. Do merituuum. Znów fajnie poprowadzona walka, psychologia ringowa jak się patrzy, powiew doświadczenia i pewności siebie za każdym razem gdy u głosu był Krycha, masa fajnych movesów ze strony Mańka i kosmiczny duch walki Sirreksa, człowieka który za drobną opłatą przyjmie absolutnie wszystko :twisted: Ryzykowna decyzja z daniem Łukaszowi pasa, bo gwarantami świetnych walk w PXW są jednak Krycha i Maniek, ale myślę, że to gra warta świeczki bo Sirreks robi niesamowitą robotę, rozwija się jak nikt inny i absolutnie zdał dzisiaj egzamin. Cieszy pewna przemiana pokoleniowa, stawianie na młodych chłopaków którzy robią największy progres. Ogromny szacunek tutaj dla włodarzy fedki i tych którzy bez wątpienia dysponują największymi skilsami, świetną sprawą jest to, że nikt nie pcha się do koryta jak posrany i potraficie dać szanse innym przedkładając dobro federacji nad własne. To najlepsze co może teraz spotkać PXW, każdy fan docenia was panowie nawet bez trofeum wiszącego u pasa. Świetna robota, masa zdolnych i mądrych ludzi którzy zaprowadzą tą fedke na szczyt.

P.S. Nie wiem o co chodzi z końcówką i tak szybkim odliczeniem przez Dzynę. Maniek i Krycha będą domagali się rewanżu, czym to się skończy? Nie mam pojęcia i już nie mogę doczekać się SMASHa.

Fajne promo na koniec, myślę, że panowie póki co nie wejdą sobie w drogę a może nawet niedługo powalczą o pasy TT, obaj rozwijają się tak błyskawicznie, że jeszcze przez jakiś czas ich drogi nie powinny się krzyżować, są w chwili obecnej w idealnym miejscu do rozwoju i najbliższe miesiące pokażą czy udźwigną wyzwania jakie przed nimi stoją.

Przy tak dobrym evencie warto też pochwalić pracę sędziego, brawo Dzyna, zachowanie koncentracji przy czterech długich pojedynkach to trudne zadanie i kolejny raz pokazujesz, że jesteś odpowiednim człowiekiem na odpowiednim miejscu.

Brawo panowie.

Natan nie ma co pierwszy recenzent Polskiego backyardu :P

Co tu dodać....? Chyba nic jedyne czego mi brakowało to chyba komentatora walki są szybkie ale jak oglądam Tornado Tag to trochę kicho było. Gdybyście jakąś w miarę rozgarniętej osobie kazali walki komentować już po gali a później ew. dźwięk podłożyć sadzę że wasze gale z genialnych wkroczyły by na jeszcze wyższy poziom a na pewno były by atrakcyjniejsze w odbiorze

A cała reszta na 6+ Czekamy na BACKYARMANIE

Trzymaj gardę Dżon!!

Zajebista gala panowie, oglądam was od zeszłego sezonu i wasz produkt nabiera wyrazistości. Nie podoba się WWE? To dawajcie na PXW! Propsy. 8)

Bardzo dobrze, że Swanton Terrego nic nie spowodował, bo wyglądało to strasznie na pierwszy rzut oka.

"I hope PAC won't join WWE...Because if he does , all this moves will be replaced with stupid awkward boring WWE-style shitty moves..."

4976848584f68ae1612595.png

Nie podoba się WWE? To dawajcie na PXW!

Ja już tak zrobiłem. Kto następny? :)