Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Były zawodnik TNA na zapleczu No Way Out, Nash o wejściu do

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Jeżeli nie oglądałeś No Way Out PPV, czytasz newspack na własną odpowiedzialność.

„Mean” Gene Okerlund w jednym z wywiadów powiedział, że WWE kilkakrotnie kontaktowało się z Macho Manem z pytaniem, czy nie chciałby dołączyć do WWE Hall of Fame, a Randy za każdym razem odmawiał. Gene twierdzi, że ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-byly-zawodnik-tna-na-zapleczu-no-way-out-nash.html
https://forum.wrestling.pl/topic/30253-by%C5%82y-zawodnik-tna-na-zapleczu-no-way-out-nash-o-wej%C5%9Bciu-do/

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Napoleoni

3

• Vercyn

1

• 8693

1

• maciejex

1

Top użytkownicy w tym temacie

Sheamus-Ziggler - drogie WWE, wiem że tegio i tak nie przeczytacie, ale przeleje to w słowa. Nie wiem czemu nie lubie Sheamusa. Jest dla mnie drewnainy, nie ma stylu, nie ma charyzmy, mimo iż od dawna ma push nigdy mnie nie przekonał. Dostaje walkę z Zigglerem, facetem który jobuje aż żal. I widze faceta z techniką, który potrafi skleić soczyste kombinacje, przeciwko sheamusowi, facetowi z brouge kickiem, i właściwie tyle o nim mogę powiedzieć. Wiem, wiem, walka bez feudu, więc nie było wątpliwości kto wygra, ale czy naprawdę trzeba być aż tak głupim jak władze WWE? Publika chantuje Zigglera, heela, bez feudu, który ostatnie czasy przegrywał, a w dupie ma Sheamusa. A Cole chrzani o tym jak ludzie kochają Sheamusa... Szkoda mi Zigglera, bo facet ma talent, ale cóż ma zrobić w federacji, gdzie walka o pas mistrza świata jest przed walką dwóch debili zdejmujących sobie gacie. Postać gali-Hunico, pokazał pare fajnych zagrań, już jakiś czas temu twierdziłem że powinien dostać push, i nadal się tego trzymam. Na tle pushowanego Sin Cary wręcz olśniewał. I tak, Sin Cara kolejny botch, miał wygrać przez submission -_- Jedno podsumowanie, z SD dawno nie było tak fatalnie. Sheamus jako face nie porywa tłumów, a WWE wmawiając że jest inaczej zachowuje się jak TVP, miliony Polaków były wkur*ione na Smudę i kadrę PL, a dziennikarze z tekstami że nikt nie ma im za złe, że wszyscy są wdzięczni, że nic się nie stało. Ziggler pokazał że nawet bez feudu, z Vickie przy ringu i tym beznadziejnym theme robi większe wrażenie niż Shajbus. Oby faktycznie Flair trafił do WWE i zaopiekował się Dolphem.

PS. Jeśli Triple H-Lesnar na SS, to wakacyjny feud w tym roku rzeczywiście jest tak porywający że ho-ho-ho :???:

554766_414839408555119_1108704567_n.jpg

• Reputacja:   1

Napoleoni przeczytałem ;) I przyznaję Ci prawie we wszystkim racje, oprócz:

walką dwóch debili zdejmujących sobie gacie.

Dlaczego debili? Można ich nazwać gimmick'owymi pajacami, a nie debilami...

z Vickie przy ringu i tym beznadziejnym theme

I theme song Dolpha nie nazwałbym beznadziejnym, bo jest dobre, ale chyba najsłabsze z tych wszystkich, co miał do tej pory.

Walkę TT faktycznie wygrali heel'owie , ale jednak swój występ na gali zakończyli najprawdopodobniej jako face'owie (jeszcze nie oglądałem gali) , bo wyratowali z opresji A.W. .

Napoleoni przeczytałem ;) I przyznaję Ci prawie we wszystkim racje, oprócz:
walką dwóch debili zdejmujących sobie gacie.

Dlaczego debili? Można ich nazwać gimmick'owymi pajacami, a nie debilami...

Zgoda, słowo "debil" jest za mocne, za dużo emocji w nim :) Po prostu chodzi mi o to że nie są oni ani zabawni, ani nie mają żadnego poziomu. Nawet jak na "śmieszny" przerywnik nie prezentują żadnego poziomu. Nawet robiąc z siebie błazna trzeba potrafić, przykład Foley czy Jim Duggan, ośmieszali się nie raz, ale czuje się zażenowany widząc walkę na zdejmowanie gaci mającą miejsce PO walce o MISTRZOSTWO ŚWIATA WAGI CIĘŻKIEJ

z Vickie przy ringu i tym beznadziejnym theme

I theme song Dolpha nie nazwałbym beznadziejnym, bo jest dobre, ale chyba najsłabsze z tych wszystkich, co miał do tej pory.

Ktoś kiedyś powiedział że na dobrego zawodnika wrestlingu składają się tylko 3 rzeczy. Theme, Finisher i gimmkick. Dobry theme to dla mnie taki który nuci się dniami, wpada w ucho, i wystarczy że usłyszy się sekundę a już się wie jaki to zawodnik. I am Perfection było takim theme, podobnie jak gimmkick Zigglera (I am Heel), obecnie jakoś mnie nie przekonuje, tzn wydaje mi się że miał się pojawić nowy gimmkick więc delikatnie wycofano się ze starego, jednocześnie nie konkretyzując nowego (podobnie jak Ziggler w krótkich ciemnych włosach, miał być nowy gimmkick, wycofano się z tego).

Ciekawe że ŻADEN pas nie zmienił właściciela. Na plus publika, reagowała sensownie, na poziomie, na minus perspektywy. Jak to? Lipiec to dla mnie zawsze był czas znakomitych storyline, chociażby Punka z zeszłego roku, na ten moment wydaje się że motywem wakacji ma być Lesnar - Triple H.

581203_412867702085623_455453230_n.jpg

"na dobrego zawodnika wrestlingu składają się tylko 3 rzeczy. Theme, Finisher i gimmkick."

A ja myślałem, że ring skill, mic skill i charyzma :)

kiedyś tak było ;P ale teraz niestety jak dla mnie (oczywiście może i nie mam racji) troszkę inaczej to wygląda. Taki Ryback, mic skill -brak, ring skill-całkiem niezły, charyzma, jakąś ma, ale i tak większość odbiera go jako kopię Goldberga. Theme ma rozpoznawalne, Finisher taki sobie, gimmkick ma dobry (bo sprawdzony), stąd ma podstawę na main event. Zgadzam się z tym że ring skill, mic skill i gimmkick powinny "tworzyć" zawodnika, ale ostatnie czasy tak nie jest :/ 2 ciekawostki, może rozpoznacie tych panów, mających inne finishery, inne gimmkicki, i inne theme, czy przypadkiem nie robią większego wrażenia niż obecnie:

Wyjaśnijcie mi o co chodziło z tymi majtami? Czy to miało nam zasugerować że Ricardo ma głęboko w dupie Alberto? Bo tak to odebrałem.