Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Konkurs przed WWE No Way Out - zgarnij figurkę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ruszamy z pierwszym z serii konkursów, w których do wygrania są figurki WWE FlexForce ufundowane przez firmę Mattel.

Waszym zadaniem jest wcielenie się w rolę jednego ze scenarzystów WWE, któremu Vince McMahon zleca przygotowanie scenariusza konfliktu (zawierającego segmenty i walki) pomiędzy Big Showem a Johnem Cen...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-konkurs-przed-wwe-no-way-out-zgarnij-figurke.html
  • Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O, cholercia. Evan. <3 Moje cudo, więc muszę spiąć poślady i coś napisać.

W jakiej formie ma to być przedstawione? Opowiadanie? Plan ramowy, szczegółowy? Booking?

Opublikowano

Chciałem spytać o to samo co Lita :D

Jeszcze jedno-Jeśli mamy zacząć od RAW po WM, story z Lesnarem ma się nie odbyć? Od razu zacząć program z Big Showem? Czy zachować feud Cena vs Brock?

Opublikowano
A nie lepiej zacząć tak jak było rzeczywiście, czyli po heel turnie Showa, i zakończyć na NWO?

15748232154f441789616de.jpg

Opublikowano
  • Autor
W jakiej formie ma to być przedstawione? Opowiadanie? Plan ramowy, szczegółowy? Booking?

Liczy się pomysłowość i kreatywność. Formę pozostawiamy Wam do wyboru.

Jeszcze jedno-Jeśli mamy zacząć od RAW po WM, story z Lesnarem ma się nie odbyć? Od razu zacząć program z Big Showem? Czy zachować feud Cena vs Brock?

Proszę skupić się na wymienionych wrestlerach, tzn John Cena. Inne postacie także można wykorzystać, jednak nie zapominając kto jest głównym podmiotem scenariuszu.

Opublikowano
Czy praca musi byc napisana w formie elektronicznej czy może byc odręcznie na papierze?
Opublikowano
wow, zawsze chcialem miec evana, dobry z niego Meint eventer. a mam pytanie ile to kosztowalo Pln'ow?
Opublikowano
wow, zawsze chcialem miec evana, dobry z niego Meint eventer. a mam pytanie ile to kosztowalo Pln'ow?

Gentelmani nie rozmawiają o pieniądzach :D Jest przecież napisane, że figurkę ufundowała firma, więc można się domyślić, że Atti nic nie musiało zapłacić.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł na konkurs, od razu po przeczytaniu ruszyłem do pisania :) Jednakże pomysłów mam mnóstwo, to jednak możliwe, że wyjdzie z tego klapa, ale postaram się o to, aby praca była jak najlepsza... Choć tydzień to dla mnie zbyt mało, ale przycisnę tempo i odpuszczę sobie kilka planów, do których mogę powrócić w każdej chwili, jednakże muszę je zakończyć w tym miesiącu, więc czasu na zrealizowanie je mam sporo :)

Mam pytanie, czy rezultaty/ wyniki walk z WM się liczą? Jeśli nie, to będzie to dla mnie zaje**** informacja :D

Opublikowano
  • Autor
Czy praca musi byc napisana w formie elektronicznej czy może byc odręcznie na papierze?

Jedynie w formie elektronicznej, chyba że będzie bardzo czytelnie napisana i zeskanowana.

Tak jak w temacie, figurki zostały ufundowane przez Mattela, któremu bardzo dziękujemy.

Mam pytanie, czy rezultaty/ wyniki walk z WM się liczą?

Tak

Opublikowano
A można przygotować więcej niż 1 scenariusz?
Opublikowano
  • Autor
A można przygotować więcej niż 1 scenariusz?

Nie, tylko 1.

Opublikowano
no ale pytam po ile taka figurka chodzi bo jak mam pisac dobry scenariusz a ma on nie wygrac to wole przeznaczyc ta godzine na robote i zgarnianie szmalu ktory pozniej przeznacze na kupno figurki a nie na pisanie i nie wygranie tylko dlatego ze modzi nie faworyzuja szarakow :(
Opublikowano
  • Autor
no ale pytam po ile taka figurka chodzi bo jak mam pisac dobry scenariusz a ma on nie wygrac to wole przeznaczyc ta godzine na robote i zgarnianie szmalu ktory pozniej przeznacze na kupno figurki a nie na pisanie i nie wygranie tylko dlatego ze modzi nie faworyzuja szarakow :(

Widzę że szkoda Ci także czasu na wpisanie prostej frazy w google lub na allegro aby sprawdzić ile taka figurka może kosztować.

W konkursie nikt nie jest faworyzowany. Nie jest wymagane posiadanie konta na forum, a wysyłając pracę nie podaje się nick'u, a imię i nazwisko.

Opublikowano
bo jak mam pisac dobry scenariusz a ma on nie wygrac to wole przeznaczyc ta godzine na robote i zgarnianie szmalu

Jak chcesz napisać dobry scenariusz w godzinę to może lepiej od razu idź zgarniać szmal :)