Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World of Hurt (Akademia Wrestlingu) na antenie Polsat Play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polsat Play rozpoczął emisję sezonu pierwszego programu World of Hurt, w którym Lance Storm zaprasza zawodników z całego świata do swojej szkoły wrestlingu w kanadyjskim Calgary. Program jest prowadzony na zasadach "Reality Show".

Trailer programu:

http://www.youtube.com/watch?v=iKKaQhprmSo[/y...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-world-of-hurt-akademia-wrestlingu-na-antenie.html

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Miałem okazję oglądać jakieś dwa-trzy odcinki i powiem, że jestem fajnie nastawiony do tego, oby tylko Polsat Play nie pokazywał większości powrórek, niech pojawiają się też nowe odcinki a na pewno znajdą we mnie stałego widza.
Opublikowano

Ghost skoro oglądałeś kilka odcinków, a to jest sezon pierwszy, to czego jak nie powtórek możesz się spodziewać?

A co do samego programu, to jest to kanadyjska wersja Thought Enough czyli gorsza, ale zwała tam jest z jednej laski :)

Opublikowano
Ale Polsat Play daje nam 10 odcinków i puszcza je po 5 razy, czyli powtarza powtórki :)
Opublikowano

Macie zapłon :P

Tak na marginesie to w Cyfrowym Polsacie na 16 kanale puszczają ROH,NJPW i jeszcze jakąś inną niezależną fedkę. Tylko w różnych porach to leci, trzeba trafić :)

Opublikowano

Tak na marginesie to w Cyfrowym Polsacie na 16 kanale puszczają ROH,NJPW i jeszcze jakąś inną niezależną fedkę. Tylko w różnych porach to leci, trzeba trafić :)

Ostatnio słyszałem że CMLL tam leciało. Niestety nie mam tego kanału i tu moje pytanie walki lecą z polskim komentarzem czy oryginalnym ? I jak to wogóle wygląda.

Co do World of Hurt to zapowiada się bardzo fajnie.Thought Enough bardzo mi się podobało i to też bym sobie obejrzał niestety nie mam również i Polsat Play(jak pech to pech) ale może ktoś będzie nagrywał.Mimo wszystko fajnie że coraz więcej wrestlingu w Polsce leci.

#SmartFanZone
Opublikowano

Ostatnio słyszałem że CMLL tam leciało. Niestety nie mam tego kanału i tu moje pytanie walki lecą z polskim komentarzem czy oryginalnym ? I jak to wogóle wygląda.

Co do World of Hurt to zapowiada się bardzo fajnie.Thought Enough bardzo mi się podobało i to też bym sobie obejrzał niestety nie mam również i Polsat Play(jak pech to pech) ale może ktoś będzie nagrywał.Mimo wszystko fajnie że coraz więcej wrestlingu w Polsce leci.

Z orginalnym komentarzem. Całe walki aczkolwiek już kilka razy tą samą widziałem:) nie wiem czy źle trafiam czy faktycznie pokazują ciągle to samo;)

Co do World of Hurt to dla mnie bardzo słabo wychodzi. Strasznie taki naciągane i aż za bardzo reżyserowane;)

rKO
Opublikowano
na stronie cyfrowego polsatu jest ramowka fightboxu wiec nie jest trudno trafic. NJPW ROH i sumo komentuje nie kto inny jak sam Don Roid