Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dana White pokłócił się z Brockiem Lesnarem, R-Truth kontuzj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezes UFC Dana White opowiedział witrynie MMAJunkie.com o swoim niedawnym spotkaniu z gwiazdą WWE i były mistrzem wagi ciężkiej UFC Brockie Lesnarem. Do rozmowy obu panów doszło po gali UFC 146. - Spotkanie nie przebiegło dobrze. Było najgorsze od czasu, gdy poznałem Brocka Lesnara i od tamtej chwili już nie zamien...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-dana-white-poklocil-sie-z-brockiem-lesnarem.html

14453752125651e0a536c69.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 883
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie zostało to jeszcze potwierdzone, ale źródła podają, że R-Truth ma złamaną stopę.

Co to, jakaś klątwa Kofiego Kingstona i bycia z nim mistrzem Tag Team :twisted: ?

Opublikowano

Barrett zaczal mnie wkurzac z komentowaniem tego EURO, ale niewazne...

Z Kofim to moze jest jakis znak zeby go wkoncu odsunac od dywizji TT.

Karta na No Way Out zapowiada sie srednio, Jasiek znowu w ME,a walka Sheamusa z ADR nawet nie ma zadnej stypulacji (mam nadzieje, ze zostanie ona dodana na nastepnym SD! albo na RAW.

A tak wogole to beda tylko te cztery walki?... No chyba ze zobaczymy kolejny squash RyBacka, a potem kolejny Brodusa Claya.

Opublikowano
Jeszcze gdzieś ostatnio czytałem, że w końcu Kofi ma partnera, który mu nie blokuje kariery hehe^^

15748232154f441789616de.jpg

Opublikowano
Wcześniej w newsie była informacja tycząca CM Punka, że krąży wokół niego klątwa i jak widać wokół Kingstona krąży również... Ciekawy zbieg okoliczności dwóch zawodników, którzy za czasów ECW tworzyli razem TT... Przeciwnicy Punka z dwóch WM zostali zawieszeni, a dwaj TT partnerzy Kofiego, z którymi ostatnio posiadał pasy TT złamali sobie stopy, jestem ciekawy czy u tej samej nogi? Zła informacja nie tylko, że Prawda złamał stopę, ale i też dlatego, że pasy TT pójdą znów w zapomnienie :? Chyba, że nastąpi szybka zmiana mistrzów, co mi akurat najbardziej odpowiada, ale nie na rzecz Younga i Titusa.

Edytowane przez 8693

Opublikowano
Mało tego, i Evan i Killings byli w ostatnim czasie (w jednym momencie prawie się to pojawiło) zawieszeni przez WWE w ramach Wellness Policy :)
Opublikowano
Ciekawe co Baret napisze po match'u Angli z Francją:) Oby tylko Anglia przegrała;)
Opublikowano
czyli Hoornswoogle i Santino new TT champions :razz: