Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Ultimate Wrestling Federation

hdx

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

:arrow: UWF - to skrót od pełnej nazwy Ultimate Wrestling Federation. Zapewne zastanawiacie się, co to za przedsięwzięcie. Nazwa może być myląca gdyż Ultimate Wrestling prowadzi federację opartą na quizie pytaniowym. Tutaj idea jest całkiem inna. Gracz ma prawo decydować o swojej postaci niekoniecznie potrzebując reakcji administratora. General Manager danego show będzie mógł wymyślać storyline, rozwój feudu czy angle.

:arrow: Federacja stawia na duży show jak WWE, a nie na brutalny wrestling, (choć czasem będą pojedynki np. Hell in a Cell czy TLC). Całość będzie utrzymywać wysoki poziom oraz staranność przygotowań.

:arrow: Planujemy urozmaicić grę integracją z forum. Feudy, storyline’y będą pisane na forum, aby było ciekawiej i wtedy każdy będzie się mógł poczuć indywidualnie, a nie prowadzić karierę wg. pewnych wzorców narzuconych przez system rozgrywki.

:arrow: Federacja dzieli się na 2 show. Podobnie jak SmackDown! i RAW w WWE. Show ukazujące dobry, techniczny wrestling (tudzież jak SD!) nosi nazwę „Doomsayer”, natomiast show gdzie występuje nutka brutalności będzie się zwało „Avenge”. Zawodnicy będą dzieleni na te 2 show’y i nie będzie możliwa walka pomiędzy sobą w normalnych pojedynkach. Jednak taka możliwość istnieje na galach PPV.

:arrow: Teraz trochę spraw technicznych. Gra opiera się na popularnym silniku GF, lecz bardzo odbiega od jego standardowej budowy i poziomu zabezpieczeń. Wprowadziłem tam wiele innowacji oraz poważnych zabezpieczeń. Wszystko dla naszych graczy. Niektóre rzeczy mogą być bardzo banalne i niezbyt dopracowane, lecz wynika to z niewykonalnych sytuacji bądź bardzo skomplikowanych i utrudnionych z przyczyn bliżej niewyjaśnionych (cokolwiek to znaczy). Podam prosty przykład: walka 2 użytkowników tak, aby każdy mógł sterować swoim wrestlerem (tudzież sobą gdyż on go reprezentuje w grze i na forum). Już tłumaczę, dlaczego tak jest. Po prostu rezygnujemy z tego, ponieważ mogą występować niejasności z nie rozstrzygniętymi pojedynkami. Chodzi mi o to, że można by zbyt długo czekać aż bardzo prosta walka trwała by w nieskończoność. Sami to rozumiecie.

Dodam kilka uwag:

:arrow: Pamiętaj, że jest to e-federacja, a nie federacja zrzeszająca prawdziwych zawodników (wcielasz się w wirtualnego zapaśnika)

:arrow: W grze mogą się pojawiać błędy techniczne czy językowe (czasem literówki po ortograficzne)

:arrow: Gra jeszcze nie wystartowała gdyż „dopieszczam” i dopisuję potrzebny kod, a to nie jest proste.

:arrow: Potrzebuję pomocy takiej jak: pomoc w organizowaniu gal, czyli ustalanie pojedynków. Potrzeba nam po prostu dobrych bookerów.

:arrow: Radzę traktować to poważnie i zacząć się już interesować się tym projektem gdyż duże zainteresowanie przyśpieszy proces tworzenia. Gdy nie będzie zainteresowania to gra może w ogóle nie zostać wystartowana.

:arrow: W sumie to tyle i zapraszam do pomocy, sugestii i ew. błędów i pochwał. Każdego będę traktował indywidualnie i w moim osobistym boju będę brał użytkowników pod uwagę.

http://members.lycos.co.uk/cuban91/screenshots/a_login.gif

http://members.lycos.co.uk/cuban91/screenshots/a_register.gif

http://members.lycos.co.uk/cuban91/screenshots/a_stable.gif

Co sądzicie o moim projekcie?

PS. Bo dużo osób nie wie co to ma być ;] To będzie żywe RPG via WWW jak The Crims.

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• hdx

6

• Przemk0

3

• Haturi

3

• Wee Man

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

jak mniemam jest to projekt Ultimate Wrestling, tak? No właśnie, więc co on robi na Attitude?

Liczyłem na taką odpowiedź 6Killer. Trochę się naczytałem Twoich postów i da się Ciebie przewidzieć. Mnie nie obchodzi, że nie lubisz UW. Gadałem z RazoR’em i mi pozwolił napisać.

Ja nie chcę dzielić fanów, bo i tak jak ktoś się przywiąże to się nie odwróci. A to, że jest to projekt spod kopyta UW to tylko formalność gdyż i tak wszystko tworzę ja, sam będę płacił za serwer etc. Ultimate Wrestling będzie mi tylko użyczało kategorię na forum gdzie będą rozwijane feudy i storyline'y.

Myślałem, że jesteście na to chętni, ale widać stereotypów się nie pozbędziemy. Widzę nie od parady na forum przejawia się niechęć, wręcz chamstwo wobec innych for w Polsce. Dla mnie to jest przykra sprawa oraz suche fakty, Polskie realia.

Zrobiłem mały test "za granicą" i napisałem o grze na pewnym forum. Chęć współpracy jest naprawdę duża. Wiele życzliwych osób pomogło mi w wyborze theme'u dla 2 show, a nawet pomoc w skompletowaniu nieznacznych elementów graficznych.

Trochę napisałem w tym poście skupiając się na atmosferze tego forum. 6Killer proszę nie pisz więcej w tym temacie skoro potrafisz tylko nadawać na UW. Nie masz tam nawet konta, a ostro jedziesz po administracji. Przykre...

Wg mnie ten projekt mógłby zrewolucjonizować Polską scenę i naprawić jej stan i ew. poprawić często popełniane błędy. Wydaje mi się, że to właśnie takie giganty "przetwarzają" fanów, którzy powinni się trzymać razem. Coraz częściej chcę zapomnieć o Polskich forach i pokasować Polskich fanów z listy kontaktów GG. Całkowicie oddałbym się dla zagranicznych for gdzie atmosfera jest o niebo lepsza, poziom też.

Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam, ale z natury wyrażam wprost swoje zdanie.

Nigdy nie napisałem, że nie lubie UW. To Ty napisałeś. Jak słusznie zauważyłeś nie mam konta na UW, nigdy na UW nie byłem i nie wypowiadalem się na jego temat (a jeżeli tak to poproszę o przytoczenie konkretnego cytatu, bo nie pamiętam treści wszystkich swoich postów). Jeżeli rozmawiałeś z Razorem i Ci pozwolił to OK, to jest odpowiedź na moje pytanie. Wszystko to co zostało napisane niżej zostało napisane niepotrzebnie. A już na pewno tekst skierowany w moją strone. Jak rozumiem ja jestem autorem tego chamstwa pod adresem Waszego forum? Byłbym wdzięczny gdybyś nie naciągał rzeczywistości tak aby byla ona dla Ciebie korzystna. Nie jechałem po Haturim, uznałem, że nie zachował się fair w stosunku do Luka. Zresztą swojego zachowania nie wyjaśnił do tej pory. To jest przykre.

Myślałem, że jesteście na to chętni, ale widać stereotypów się nie pozbędziemy

Nikt nie napisał, że nie jesteśmy. Ja zadałem tylko pytanie, które dla Cibie było pretekstem do wylania wszystkich żali i oskarżenie mnie o szkalowanie UW, co zresztą jest nieprawdą.

Wydaje mi się, że to właśnie takie giganty "przetwarzają" fanów, którzy powinni się trzymać razem

Nie wiem co miałeś na myśli piszac o przetwarzaniu. To nieistotne. Ja także uważam, że fani powinni trzymać sie razem. Zwłaszcza, że jest nas mało. Ale nie uda Ci się wyeliminować podziałów. One były i będą. Kiedyś przejawiało się to w inny sposób, teraz zakłada się nowe fora dla podkreślenia własnej odrębności.

Coraz częściej chcę zapomnieć o Polskich forach i pokasować Polskich fanów z listy kontaktów GG. Całkowicie oddałbym się dla zagranicznych for gdzie atmosfera jest o niebo lepsza, poziom też.

Nie sądzisz, że nawet lament ma swoje granice?

Życze powodzenia w realizacji tego projektu. Mam nadzieje, że opanujesz sie troche i przestaniesz we mnie widzieć zagorzałego przeciwnika UW.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Macintosh

Wojna! :shock: Przestańcie na siebie naskakiwać, co to ma być ?

Co do Luka to ja już swoje powiedziałem. Nigdy nie lubiłem i nie lubię się chwalić, ale inaczej nie umiem tego powiedzieć. Jestem najlepszym grafikiem na polskiej scenie wrestlingowej, a to, dlatego, że drugim moim hobby jest webdesign. Na pewno dłużej interesuje się grafiką niż zapasami. I jeżeli pisze coś to znaczy, że tak uważam (zwykle nie pisze głupot, których miał bym później żałować) Kiedy pojawiły się nowe topy na forum uw był spokój. Dziwne, że Luk wpadł na pomysł po zobaczeniu topów na uw. Ale mniejsza o to już o nic mi nie chodzi... Chciałbym sprostować wypowiedź Przemka, który napisał, ze mógłby napisać na uw, że "ukradłem" pomysł na Wrestlera Miesiąca. Odpowiedź jest krótka - NIE przyjacielu. Na forach europejskich i anglojęzycznych pomysł z Wrestlerem Miesiąca istnieje nie od dziś. Na razormedi nie siedzę, ponieważ na to nie mam czasu (nie interesuje się tylko wrestlingiem - na inne hobby też musze znaleźć czas) Mam już dosyć tych kłótni, ponieważ nie szukam wrogów. Zaczynam odczuwać niechęć użytkowników tego forum do swojej osoby - nie wiem, dlaczego tak jest (Może, dlatego, że [pisze to, co mi ślina na język przyniesie) Nie miejcie mi tego za złe tak mnie już matka wychowała. Mam nadzieję, że nie będzie już więcej takich sytuacji. W końcu to my utrzymujemy przy "życiu" polską scenę wrestlingową. A takim szczeniackimi wypowiedziami wcale jej nie pomagamy. Nie mam nic do nikogo (nawet do Luka) Ale idzie się zdenerwować jak ktoś kradnie twoje pomysły na dany efekt.

Pozdrawiam, Haturi.

btw. jak chce ktoś się pośmiać z mojej wypowiedzi zapraszam na gg

Sam pomysł uważam za rewelacyjny i innowacyjny, jestem ciekaw jak to wyjdzie w praniu...

w tym temacie maja sie znajdowac Wasze opinie i sugestie na temat tego pomyslu, swietnego moim zdaniem.

Kazdy nastepny post nie na temat bedzie karany osrzezeniem i obowiazuje to wszystkich!

Zgadzam sie z wiekrzoscia osob odpowiadajacych.Rewelacyjny pomysl!

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Macintosh

W takim razie... Jeżeli macie jakiekolwiek pomysł piszcie. Teraz liczy się każda "pierdołką".

Nigdy nie lubiłem i nie lubię się chwalić, ale inaczej nie umiem tego powiedzieć. Jestem najlepszym grafikiem na polskiej scenie wrestlingowej, a to, dlatego, że drugim moim hobby jest webdesign.

tu paradoks.. skoro nie lubisz sie chwalic, to po co tworzysz takie teorie? Daj to ocenic innym..

Kiedy pojawiły się nowe topy na forum uw był spokój. Dziwne, że Luk wpadł na pomysł po zobaczeniu topów na uw.

Loga dla Attitude robie od blisko poltora roku.. Te zaczalem robic w grudniu, kiedy to Twoje forum jeszcze nie istnialo i jezeli nie masz zadnych argumentow do tego, aby mnie oskarzac zostaw do dla siebie.. Bo nienawidze, kiedy ktos uderza w moja strone, nie znajac ZADNYCH, ale to ZADNYCH faktow.. I powiedz mi, co Twoim zdaniem splagiatowalem o ja niedobry..?

Luk, warn, ostrzegalem posty nie na temat.

Dobra usuńcie zbędne posty z tego tematu wszystkich nas poniosło przeze mnie. Przepraszam Sixkillera za moje zachowanie.

Ja ze swojej strony dziękuję wszystkim za słowa otuchy. Zależ mi żeby w ten projekt włączyło się dużo osób (chodzi mi o takie małe pomoce), bo Polska scena powinna być zżyta jak to jest na zagranicznych forach. Zastanówmy się przez chwilę. Czemu mamy tworzyć zbędne mury, kiedy cała społeczność może razem współpracować i tworzyć wspaniałe przyjaźnie. Ja takiej scenie wiele zawdzięczam. Na zagranicznych forach naprawdę zrozumiałem, co to jest zżycie się z nieznajomymi. Gdy panuje ciepła atmosfera i czuję się to, ze buduje się coś cząstką siebie to jest wspaniałe uczucie. Chciałbym żeby była taka Polska scena, choć na razie jest to dalekie celu. Nie chcę nas dzielić, przeciwnie chcę nas zrzeszyć. Pewnie wydaje się wam głupia moja gadka, ale tak jest naprawdę. Zobaczcie jak jest na wielu zagranicznych forach wrestlingowych tam się cieszą, ze jest dużo for. Tam istnieje coś takiego jak czynna współpraca! Tam na forach znajdziecie grupkę osób z innych for i grupkę ludzi przywiązanych do jednego fora. Dla nich to nie tworzy zbędnego muru jak jest u nas. Tam nikt nie obrazi się za leecherstwo. Tam się cieszą za to, ze ktoś promuje wrestling! Pomyślmy, ktoś wpisze w yahoo słowo wrestling. Klika pierwszą pozycję i otwiera jedne forum. I dzięki temu poznaje inne fora. Zmieńmy to, da się. U nas po prostu kierujemy się tym, że ja muszę mieć najlepsze forum i najwięcej gości, bo wtedy będę się wyznaczał na Polskiej scenie. Nie tak nie może być. Oprócz wspólnej sceny, którą tworzy każdy fan istnieje sfera prywatna, gdzie możecie skupiać się na swoim forum, lecz nie przenosić tego na całą scenę.

Myślę, że co niektórzy przemyślą swoje zachowanie, bo postępują źle. Jeszcze raz zachęcam do współpracy. Mi nie zależy na rozgłosie dla UW. Spoko, mogę zrobić grę sam dla siebie. Ja chcę jak wspominałem zrobić czynną współpracę! Jeszcze raz zachęcam do pomocy i przemyślenia w/w kwestii.

PS. Jutro napiszę wskaźniki postępu i dam tutaj linka żeby każdy mógł widzieć ile jest już zrobione, a czego nam potrzeba. Jutro mam też zamiar napisać instrukcję jak można mi pomóc z kwestiami wypowiadanymi przez NPC w grze, (komentatorzy, osoby zapowiadające walkę, osoby od wywiadów na backstage'ach itp.).

Super już się nie moge doczekać na informację szczegółową jak można jakoś pomóc i oczywiście na końcowy efekt :grin:

• Reputacja:   15

Nigdy nie lubiłem i nie lubię się chwalić, ale inaczej nie umiem tego powiedzieć. Jestem najlepszym grafikiem na polskiej scenie wrestlingowej, a to, dlatego, że drugim moim hobby jest webdesign.

Wstawie ci to chyba do sygnaturki : Jestem najlepszym grafikiem na polskiej scenie wrestlingowej. Cudowne.. rzeczywiście nie lubisz się chwalić.. :spoko: :spoko:

Chciałbym sprostować wypowiedź Przemka, który napisał, ze mógłby napisać na uw, że "ukradłem" pomysł na Wrestlera Miesiąca. Odpowiedź jest krótka - NIE przyjacielu. Na forach europejskich i anglojęzycznych pomysł z Wrestlerem Miesiąca istnieje nie od dziś.

Po pierwsze NIE jestem twoim przyjacielem.. Po drugie polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem (jestes młody więc po części moge ci wybaczyć). Otóż ja doskonale wiem że nam podstaw żeby mówić że ukradłeś "Wrestlera Miesiąca" tak samo jak Boryss ktory swego czasu mowil ze ukradlismy mu nazwe "Omnibus". Dlatego tez nie napisalem tak, tak samo jak ty nie powinienes napisac ze Luk ukradl ci pomysl bo chyba nie masz patentu na grafike w ktorej "postac ludzka jest z prawej" :]

Mam już dosyć tych kłótni, ponieważ nie szukam wrogów. Zaczynam odczuwać niechęć użytkowników tego forum do swojej osoby - nie wiem, dlaczego tak jest (Może, dlatego, że [pisze to, co mi ślina na język przyniesie)

Nie musisz zaczynać.. moją niechęć masz oficjalnie potwierdzoną tutaj.. Nie lubie każdego kto zakłada nowe forum wrestlingowe bo uważam to za bezsens zamiast pracować nad jakimś jednym projektem to się rozdrabniamy.. ale rozumiem to.. fajnie jest byc Adminem szczegolnie w mlodym wieku to wielka frajda.. a akurat forum zrobic to 10min.. stawia sie gotowy skrypt i cyk pryk.. jest :) a ale juz splodzic felieton to juz trudniej .. oj bo do tego trzeba wiedzy, oczytania i dluzszego interesowania sie wrestlingiem.. napisac biografie tez jest trudniej.. ale zapewniam Cie nowa biografia.. i kazdy inny nowy tekst o wrestlingu jest bardziej przydatny niz nowe forum.. nawet z najbardziej zajebista grafika..

W końcu to my utrzymujemy przy "życiu" polską scenę wrestlingową. A takim szczeniackimi wypowiedziami wcale jej nie pomagamy.

Tworząc 30dzieste kolejne forum wrestligowe też nie..

ps: Sam sobie przyznam ostrzezenie za ten offtop..

Na moim homepage (jeżeli można to tak nazwać) są paski postępu, które będę aktualizował w ramach postępu.

Dzisiaj mam zamiar opublikować pseudo-artykuł z instrukcjami jak mi pomóc :)

Będę się starał Was tutaj informować o postępach nad projektem lecz większą uwagę skupiajcie na moim homepage'u gdzie napewno częściej coś się będzie pojawiać.

Hasło do działu UWF na mojej stronie: wrestling_game

Pozdrawiam, hdx.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 414 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 783 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 793 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
        • Lubię to
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Uważam, że @ Grins  i ja raczej się go trzymamy, chociaż lecimy mocno dygresyjnie. Nie sądzę, żebyśmy potrzebowali zakładać osobny temat tylko po to, żeby tam się okładać pałami po głowach - nikomu to na dobre nie wyjdzie. Ja od siebie postaram się trzymać jak najbardziej tematu - jak zjedziemy na czysto wrestlingową obyczajówkę to dopiero wtedy będę się odpalał. To powiedziawszy - w zeszłym roku Cena mówił o marzeniu, jakim jest WrestleMania w UK -> to było jakiś miesiąc przed All In, które zrobiło pojebany szum. W tym roku - no już słabiej pod względem obecności na trybunach, ale chyba nadal ponad 40 tys. Zastanawia mnie, czy jest szansa na coś z wielkiej czwórki PPV PLE. Biorąc pod uwagę, że AEW planuje się zadomowić w UK na swoje największe gale, nie wywołałoby to chyba zdziwienia, gdyby Triple H chciał im coś... podebrać. Zawodników mu się nie uda, bo nie chce płacić tyle co Khan, więc pozostają fani   Idąc w trochę inną stronę - trochę mocniej wszedłem w AEW i od jakiegoś czasu mam absolutne zero chęci, by oglądać tygodniówki od WWE. Cały ten potężny long time storytelling sprawia, że nie ma sensu się za bardzo angażować emocjonalnie w najważniejsze pasy, jeśli nie jest to gala z rodzaju tych najważniejszych. Nie mówię, żeby się bawić w gorącego ziemniaka z pasami mistrzowskimi, ale po tak przeciągniętym panowaniu Romana przydałoby się trochę dynamiki (chociaż tyle, że mamy WHC które daje radę). W AEW mieliśmy co prawda MJFa z ponad 400 dniami jako mistrz, ale ciężko odmówić temu świeżości, pomysłów i świetnych walk (Iron Mana z Danielsonem nadal kocham miłością wielką). Na razie Punk i Drew ratują jako tako dobre opowiadanie historii w WWE (ale gdzież temu do Hangman vs Swerve...), ale na Bad Blood pewnie dostaniemy koniec i panowie pójdą dalej. Nadzieja w Guntherze, bo nawet Judgment Day skopali. To znaczy Priest i Rhea ich skopali i kopią co chwilę. I jasne - to jest trochę masówka, więc wiadomo że będzie jak najbardziej pod wszystkich (coś jak seriale Netflixa vs seriale z AppleTV), ale przy jasno obranym kierunku możnaby się postarać o więcej jakości. Na koniec nie mogę sobie odmówić kolejnych dygresji, wrzucę w spoiler żeby nie śmiecić:  
    • KyRenLo
      AEW Holding Talks With MVP, Bobby Lashley, & Shelton Benjamin 411MANIA.COM It looks like AEW might bring in a revamped version of the Hurt Business as The Hurt Syndicate, including the original members.
    • IIL
      Na forum panuje wolność słowa zarówno dla lewej jak i prawej strony, ale prosiłbym założyć osobny wątek na tę dyskusję i nie zaśmiecać więcej tematu do dyskusji o WWE.
    • Attitude
      Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z najnowszego odcinka NXT. Na sam początek dostaliśmy walkę o NXT Tag Team Championship. Nathan Frazer i Axiom zmierzyli się ze Street Profits, którzy weszli w zastępstwo za Rascalz. Niespodziewanie doszło do ataku Bloodline i pojedynek zakończył się no contest. Link do filmu Giulia bez większych problemów rozprawiła się z Chelsea Green w debiucie. Link do filmu Charlie Dempsey pokonał Je'Vona Evansa broniąc NXT Heritage Cup. Zrobił to przy pomocy Wren Sinclair i Taviona Heightsa. Link do filmu Oba Femi pokonał Hammerstone'a z TNA. Link do filmu Z kolei na Open Challenge Jordynne Grace odpowiedziała Sol Ruca. Doszło do no contest i ataku Rosemary oraz Wendy Choo. Link do filmu W walce wieczoru Trick Williams pokonał Pete'a Dunne'a w Last Man Standing Matchu i został nowym pretendentem do pasa NXT. Link do filmu Skrót: Link do filmu Top 10: Link do filmu Za tydzień: - Lola Vice vs. Jacy Jayne - Lyra Valkyria & Tatum Paxley vs. Wendy Choo & Rosemary - Eddy Thorpe vs. Ashante Thee Adonis - Ethan Page i Trick Williams podpiszą kontrakt na walkę o mistrzostwo NXT - wystąpi Tyrese Haliburton - CM Punk będzie miał ogłoszenie dotyczące NXT w Chicago.Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Kaczy316
      Podpisuję się pod całym zdaniem Grinsa, co prawda nie każdy LGBT jest spierdolony czy nienormalny, są normalni jak najbardziej, nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora, ale chodzi o to, że to co teraz się dzieję to jest już przesadzanie w drugą stronę, jak kiedyś cenzurowali lewaków tak teraz cenzurują nas i czym to się różni? Kompletnie niczym, zawsze musi być równy i równiejszy, dalej nie ma wolności słowa i ktoś musi być cenzurowany, żeby inny nie czuł się gorszy, aż strach pomyśleć co wymyślą do ocenzurowania za kolejne 15 lat, dla mnie najlepiej ten temat opisują tego typu słowa "LGBT jest normalne i naturalne? To przeżyjcie kurwa X lat bez wymarcia i wtedy pogadamy" Można to tolerować, ale nie można zaprzeczyć, że nie jest to naturalne, gdyby tak każdy człowiek w tej chwili stał się LGBT to ludzie by wymarli, kto by rodził? Kobieta z kobietą, facet z facetem? Nie jest to też do końca normalne, ciekawe, że jak ksiądz ugania się za tym co nie powinien czyli dzieckiem to jest nienormalny i chory psychicznie, bo ma inne poglądy, ale jak facet się ugania za facetem to to jest w zupełności normalne i jest zdrowy psychicznie, mimo że to też inne poglądy sprzeczne z naturą, tak samo kobieta z kobietą, świat już dawno zatracił się w tym co jest normalne, a co nie i teraz tylko popadamy ze skrajności w skrajność.
  • Dodaj nową pozycję...