Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Ultimate Wrestling Federation

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

:arrow: UWF - to skrót od pełnej nazwy Ultimate Wrestling Federation. Zapewne zastanawiacie się, co to za przedsięwzięcie. Nazwa może być myląca gdyż Ultimate Wrestling prowadzi federację opartą na quizie pytaniowym. Tutaj idea jest całkiem inna. Gracz ma prawo decydować o swojej postaci niekoniecznie potrzebując reakcji administratora. General Manager danego show będzie mógł wymyślać storyline, rozwój feudu czy angle.

:arrow: Federacja stawia na duży show jak WWE, a nie na brutalny wrestling, (choć czasem będą pojedynki np. Hell in a Cell czy TLC). Całość będzie utrzymywać wysoki poziom oraz staranność przygotowań.

:arrow: Planujemy urozmaicić grę integracją z forum. Feudy, storyline’y będą pisane na forum, aby było ciekawiej i wtedy każdy będzie się mógł poczuć indywidualnie, a nie prowadzić karierę wg. pewnych wzorców narzuconych przez system rozgrywki.

:arrow: Federacja dzieli się na 2 show. Podobnie jak SmackDown! i RAW w WWE. Show ukazujące dobry, techniczny wrestling (tudzież jak SD!) nosi nazwę „Doomsayer”, natomiast show gdzie występuje nutka brutalności będzie się zwało „Avenge”. Zawodnicy będą dzieleni na te 2 show’y i nie będzie możliwa walka pomiędzy sobą w normalnych pojedynkach. Jednak taka możliwość istnieje na galach PPV.

:arrow: Teraz trochę spraw technicznych. Gra opiera się na popularnym silniku GF, lecz bardzo odbiega od jego standardowej budowy i poziomu zabezpieczeń. Wprowadziłem tam wiele innowacji oraz poważnych zabezpieczeń. Wszystko dla naszych graczy. Niektóre rzeczy mogą być bardzo banalne i niezbyt dopracowane, lecz wynika to z niewykonalnych sytuacji bądź bardzo skomplikowanych i utrudnionych z przyczyn bliżej niewyjaśnionych (cokolwiek to znaczy). Podam prosty przykład: walka 2 użytkowników tak, aby każdy mógł sterować swoim wrestlerem (tudzież sobą gdyż on go reprezentuje w grze i na forum). Już tłumaczę, dlaczego tak jest. Po prostu rezygnujemy z tego, ponieważ mogą występować niejasności z nie rozstrzygniętymi pojedynkami. Chodzi mi o to, że można by zbyt długo czekać aż bardzo prosta walka trwała by w nieskończoność. Sami to rozumiecie.

Dodam kilka uwag:

:arrow: Pamiętaj, że jest to e-federacja, a nie federacja zrzeszająca prawdziwych zawodników (wcielasz się w wirtualnego zapaśnika)

:arrow: W grze mogą się pojawiać błędy techniczne czy językowe (czasem literówki po ortograficzne)

:arrow: Gra jeszcze nie wystartowała gdyż „dopieszczam” i dopisuję potrzebny kod, a to nie jest proste.

:arrow: Potrzebuję pomocy takiej jak: pomoc w organizowaniu gal, czyli ustalanie pojedynków. Potrzeba nam po prostu dobrych bookerów.

:arrow: Radzę traktować to poważnie i zacząć się już interesować się tym projektem gdyż duże zainteresowanie przyśpieszy proces tworzenia. Gdy nie będzie zainteresowania to gra może w ogóle nie zostać wystartowana.

:arrow: W sumie to tyle i zapraszam do pomocy, sugestii i ew. błędów i pochwał. Każdego będę traktował indywidualnie i w moim osobistym boju będę brał użytkowników pod uwagę.

http://members.lycos.co.uk/cuban91/screenshots/a_login.gif

http://members.lycos.co.uk/cuban91/screenshots/a_register.gif

http://members.lycos.co.uk/cuban91/screenshots/a_stable.gif

Co sądzicie o moim projekcie?

PS. Bo dużo osób nie wie co to ma być ;] To będzie żywe RPG via WWW jak The Crims.

https://forum.wrestling.pl/topic/3011-ultimate-wrestling-federation/

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• hdx

6

• Przemk0

3

• Haturi

3

• SixKiller

2

Top użytkownicy w tym temacie

jak mniemam jest to projekt Ultimate Wrestling, tak? No właśnie, więc co on robi na Attitude?
https://forum.wrestling.pl/topic/3011-ultimate-wrestling-federation/#findComment-30978

Liczyłem na taką odpowiedź 6Killer. Trochę się naczytałem Twoich postów i da się Ciebie przewidzieć. Mnie nie obchodzi, że nie lubisz UW. Gadałem z RazoR’em i mi pozwolił napisać.

Ja nie chcę dzielić fanów, bo i tak jak ktoś się przywiąże to się nie odwróci. A to, że jest to projekt spod kopyta UW to tylko formalność gdyż i tak wszystko tworzę ja, sam będę płacił za serwer etc. Ultimate Wrestling będzie mi tylko użyczało kategorię na forum gdzie będą rozwijane feudy i storyline'y.

Myślałem, że jesteście na to chętni, ale widać stereotypów się nie pozbędziemy. Widzę nie od parady na forum przejawia się niechęć, wręcz chamstwo wobec innych for w Polsce. Dla mnie to jest przykra sprawa oraz suche fakty, Polskie realia.

Zrobiłem mały test "za granicą" i napisałem o grze na pewnym forum. Chęć współpracy jest naprawdę duża. Wiele życzliwych osób pomogło mi w wyborze theme'u dla 2 show, a nawet pomoc w skompletowaniu nieznacznych elementów graficznych.

Trochę napisałem w tym poście skupiając się na atmosferze tego forum. 6Killer proszę nie pisz więcej w tym temacie skoro potrafisz tylko nadawać na UW. Nie masz tam nawet konta, a ostro jedziesz po administracji. Przykre...

Wg mnie ten projekt mógłby zrewolucjonizować Polską scenę i naprawić jej stan i ew. poprawić często popełniane błędy. Wydaje mi się, że to właśnie takie giganty "przetwarzają" fanów, którzy powinni się trzymać razem. Coraz częściej chcę zapomnieć o Polskich forach i pokasować Polskich fanów z listy kontaktów GG. Całkowicie oddałbym się dla zagranicznych for gdzie atmosfera jest o niebo lepsza, poziom też.

Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam, ale z natury wyrażam wprost swoje zdanie.

https://forum.wrestling.pl/topic/3011-ultimate-wrestling-federation/#findComment-30982

Nigdy nie napisałem, że nie lubie UW. To Ty napisałeś. Jak słusznie zauważyłeś nie mam konta na UW, nigdy na UW nie byłem i nie wypowiadalem się na jego temat (a jeżeli tak to poproszę o przytoczenie konkretnego cytatu, bo nie pamiętam treści wszystkich swoich postów). Jeżeli rozmawiałeś z Razorem i Ci pozwolił to OK, to jest odpowiedź na moje pytanie. Wszystko to co zostało napisane niżej zostało napisane niepotrzebnie. A już na pewno tekst skierowany w moją strone. Jak rozumiem ja jestem autorem tego chamstwa pod adresem Waszego forum? Byłbym wdzięczny gdybyś nie naciągał rzeczywistości tak aby byla ona dla Ciebie korzystna. Nie jechałem po Haturim, uznałem, że nie zachował się fair w stosunku do Luka. Zresztą swojego zachowania nie wyjaśnił do tej pory. To jest przykre.

Myślałem, że jesteście na to chętni, ale widać stereotypów się nie pozbędziemy

Nikt nie napisał, że nie jesteśmy. Ja zadałem tylko pytanie, które dla Cibie było pretekstem do wylania wszystkich żali i oskarżenie mnie o szkalowanie UW, co zresztą jest nieprawdą.

Wydaje mi się, że to właśnie takie giganty "przetwarzają" fanów, którzy powinni się trzymać razem

Nie wiem co miałeś na myśli piszac o przetwarzaniu. To nieistotne. Ja także uważam, że fani powinni trzymać sie razem. Zwłaszcza, że jest nas mało. Ale nie uda Ci się wyeliminować podziałów. One były i będą. Kiedyś przejawiało się to w inny sposób, teraz zakłada się nowe fora dla podkreślenia własnej odrębności.

Coraz częściej chcę zapomnieć o Polskich forach i pokasować Polskich fanów z listy kontaktów GG. Całkowicie oddałbym się dla zagranicznych for gdzie atmosfera jest o niebo lepsza, poziom też.

Nie sądzisz, że nawet lament ma swoje granice?

Życze powodzenia w realizacji tego projektu. Mam nadzieje, że opanujesz sie troche i przestaniesz we mnie widzieć zagorzałego przeciwnika UW.

https://forum.wrestling.pl/topic/3011-ultimate-wrestling-federation/#findComment-30986

• Reputacja:   1

Wojna! :shock: Przestańcie na siebie naskakiwać, co to ma być ?

Co do Luka to ja już swoje powiedziałem. Nigdy nie lubiłem i nie lubię się chwalić, ale inaczej nie umiem tego powiedzieć. Jestem najlepszym grafikiem na polskiej scenie wrestlingowej, a to, dlatego, że drugim moim hobby jest webdesign. Na pewno dłużej interesuje się grafiką niż zapasami. I jeżeli pisze coś to znaczy, że tak uważam (zwykle nie pisze głupot, których miał bym później żałować) Kiedy pojawiły się nowe topy na forum uw był spokój. Dziwne, że Luk wpadł na pomysł po zobaczeniu topów na uw. Ale mniejsza o to już o nic mi nie chodzi... Chciałbym sprostować wypowiedź Przemka, który napisał, ze mógłby napisać na uw, że "ukradłem" pomysł na Wrestlera Miesiąca. Odpowiedź jest krótka - NIE przyjacielu. Na forach europejskich i anglojęzycznych pomysł z Wrestlerem Miesiąca istnieje nie od dziś. Na razormedi nie siedzę, ponieważ na to nie mam czasu (nie interesuje się tylko wrestlingiem - na inne hobby też musze znaleźć czas) Mam już dosyć tych kłótni, ponieważ nie szukam wrogów. Zaczynam odczuwać niechęć użytkowników tego forum do swojej osoby - nie wiem, dlaczego tak jest (Może, dlatego, że [pisze to, co mi ślina na język przyniesie) Nie miejcie mi tego za złe tak mnie już matka wychowała. Mam nadzieję, że nie będzie już więcej takich sytuacji. W końcu to my utrzymujemy przy "życiu" polską scenę wrestlingową. A takim szczeniackimi wypowiedziami wcale jej nie pomagamy. Nie mam nic do nikogo (nawet do Luka) Ale idzie się zdenerwować jak ktoś kradnie twoje pomysły na dany efekt.

Pozdrawiam, Haturi.

btw. jak chce ktoś się pośmiać z mojej wypowiedzi zapraszam na gg

https://forum.wrestling.pl/topic/3011-ultimate-wrestling-federation/#findComment-30989

Sam pomysł uważam za rewelacyjny i innowacyjny, jestem ciekaw jak to wyjdzie w praniu...
https://forum.wrestling.pl/topic/3011-ultimate-wrestling-federation/#findComment-30992

• Urządzenie:  Windows

w tym temacie maja sie znajdowac Wasze opinie i sugestie na temat tego pomyslu, swietnego moim zdaniem.

Kazdy nastepny post nie na temat bedzie karany osrzezeniem i obowiazuje to wszystkich!

https://forum.wrestling.pl/topic/3011-ultimate-wrestling-federation/#findComment-30996

Zgadzam sie z wiekrzoscia osob odpowiadajacych.Rewelacyjny pomysl!
https://forum.wrestling.pl/topic/3011-ultimate-wrestling-federation/#findComment-31000

• Reputacja:   1

W takim razie... Jeżeli macie jakiekolwiek pomysł piszcie. Teraz liczy się każda "pierdołką".
https://forum.wrestling.pl/topic/3011-ultimate-wrestling-federation/#findComment-31002

Nigdy nie lubiłem i nie lubię się chwalić, ale inaczej nie umiem tego powiedzieć. Jestem najlepszym grafikiem na polskiej scenie wrestlingowej, a to, dlatego, że drugim moim hobby jest webdesign.

tu paradoks.. skoro nie lubisz sie chwalic, to po co tworzysz takie teorie? Daj to ocenic innym..

Kiedy pojawiły się nowe topy na forum uw był spokój. Dziwne, że Luk wpadł na pomysł po zobaczeniu topów na uw.

Loga dla Attitude robie od blisko poltora roku.. Te zaczalem robic w grudniu, kiedy to Twoje forum jeszcze nie istnialo i jezeli nie masz zadnych argumentow do tego, aby mnie oskarzac zostaw do dla siebie.. Bo nienawidze, kiedy ktos uderza w moja strone, nie znajac ZADNYCH, ale to ZADNYCH faktow.. I powiedz mi, co Twoim zdaniem splagiatowalem o ja niedobry..?

https://forum.wrestling.pl/topic/3011-ultimate-wrestling-federation/#findComment-31007

Luk, warn, ostrzegalem posty nie na temat.
https://forum.wrestling.pl/topic/3011-ultimate-wrestling-federation/#findComment-31010

Dobra usuńcie zbędne posty z tego tematu wszystkich nas poniosło przeze mnie. Przepraszam Sixkillera za moje zachowanie.

Ja ze swojej strony dziękuję wszystkim za słowa otuchy. Zależ mi żeby w ten projekt włączyło się dużo osób (chodzi mi o takie małe pomoce), bo Polska scena powinna być zżyta jak to jest na zagranicznych forach. Zastanówmy się przez chwilę. Czemu mamy tworzyć zbędne mury, kiedy cała społeczność może razem współpracować i tworzyć wspaniałe przyjaźnie. Ja takiej scenie wiele zawdzięczam. Na zagranicznych forach naprawdę zrozumiałem, co to jest zżycie się z nieznajomymi. Gdy panuje ciepła atmosfera i czuję się to, ze buduje się coś cząstką siebie to jest wspaniałe uczucie. Chciałbym żeby była taka Polska scena, choć na razie jest to dalekie celu. Nie chcę nas dzielić, przeciwnie chcę nas zrzeszyć. Pewnie wydaje się wam głupia moja gadka, ale tak jest naprawdę. Zobaczcie jak jest na wielu zagranicznych forach wrestlingowych tam się cieszą, ze jest dużo for. Tam istnieje coś takiego jak czynna współpraca! Tam na forach znajdziecie grupkę osób z innych for i grupkę ludzi przywiązanych do jednego fora. Dla nich to nie tworzy zbędnego muru jak jest u nas. Tam nikt nie obrazi się za leecherstwo. Tam się cieszą za to, ze ktoś promuje wrestling! Pomyślmy, ktoś wpisze w yahoo słowo wrestling. Klika pierwszą pozycję i otwiera jedne forum. I dzięki temu poznaje inne fora. Zmieńmy to, da się. U nas po prostu kierujemy się tym, że ja muszę mieć najlepsze forum i najwięcej gości, bo wtedy będę się wyznaczał na Polskiej scenie. Nie tak nie może być. Oprócz wspólnej sceny, którą tworzy każdy fan istnieje sfera prywatna, gdzie możecie skupiać się na swoim forum, lecz nie przenosić tego na całą scenę.

Myślę, że co niektórzy przemyślą swoje zachowanie, bo postępują źle. Jeszcze raz zachęcam do współpracy. Mi nie zależy na rozgłosie dla UW. Spoko, mogę zrobić grę sam dla siebie. Ja chcę jak wspominałem zrobić czynną współpracę! Jeszcze raz zachęcam do pomocy i przemyślenia w/w kwestii.

PS. Jutro napiszę wskaźniki postępu i dam tutaj linka żeby każdy mógł widzieć ile jest już zrobione, a czego nam potrzeba. Jutro mam też zamiar napisać instrukcję jak można mi pomóc z kwestiami wypowiadanymi przez NPC w grze, (komentatorzy, osoby zapowiadające walkę, osoby od wywiadów na backstage'ach itp.).

https://forum.wrestling.pl/topic/3011-ultimate-wrestling-federation/#findComment-31012

Super już się nie moge doczekać na informację szczegółową jak można jakoś pomóc i oczywiście na końcowy efekt :grin:
https://forum.wrestling.pl/topic/3011-ultimate-wrestling-federation/#findComment-31028

• Reputacja:   15

Nigdy nie lubiłem i nie lubię się chwalić, ale inaczej nie umiem tego powiedzieć. Jestem najlepszym grafikiem na polskiej scenie wrestlingowej, a to, dlatego, że drugim moim hobby jest webdesign.

Wstawie ci to chyba do sygnaturki : Jestem najlepszym grafikiem na polskiej scenie wrestlingowej. Cudowne.. rzeczywiście nie lubisz się chwalić.. :spoko: :spoko:

Chciałbym sprostować wypowiedź Przemka, który napisał, ze mógłby napisać na uw, że "ukradłem" pomysł na Wrestlera Miesiąca. Odpowiedź jest krótka - NIE przyjacielu. Na forach europejskich i anglojęzycznych pomysł z Wrestlerem Miesiąca istnieje nie od dziś.

Po pierwsze NIE jestem twoim przyjacielem.. Po drugie polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem (jestes młody więc po części moge ci wybaczyć). Otóż ja doskonale wiem że nam podstaw żeby mówić że ukradłeś "Wrestlera Miesiąca" tak samo jak Boryss ktory swego czasu mowil ze ukradlismy mu nazwe "Omnibus". Dlatego tez nie napisalem tak, tak samo jak ty nie powinienes napisac ze Luk ukradl ci pomysl bo chyba nie masz patentu na grafike w ktorej "postac ludzka jest z prawej" :]

Mam już dosyć tych kłótni, ponieważ nie szukam wrogów. Zaczynam odczuwać niechęć użytkowników tego forum do swojej osoby - nie wiem, dlaczego tak jest (Może, dlatego, że [pisze to, co mi ślina na język przyniesie)

Nie musisz zaczynać.. moją niechęć masz oficjalnie potwierdzoną tutaj.. Nie lubie każdego kto zakłada nowe forum wrestlingowe bo uważam to za bezsens zamiast pracować nad jakimś jednym projektem to się rozdrabniamy.. ale rozumiem to.. fajnie jest byc Adminem szczegolnie w mlodym wieku to wielka frajda.. a akurat forum zrobic to 10min.. stawia sie gotowy skrypt i cyk pryk.. jest :) a ale juz splodzic felieton to juz trudniej .. oj bo do tego trzeba wiedzy, oczytania i dluzszego interesowania sie wrestlingiem.. napisac biografie tez jest trudniej.. ale zapewniam Cie nowa biografia.. i kazdy inny nowy tekst o wrestlingu jest bardziej przydatny niz nowe forum.. nawet z najbardziej zajebista grafika..

W końcu to my utrzymujemy przy "życiu" polską scenę wrestlingową. A takim szczeniackimi wypowiedziami wcale jej nie pomagamy.

Tworząc 30dzieste kolejne forum wrestligowe też nie..

ps: Sam sobie przyznam ostrzezenie za ten offtop..

https://forum.wrestling.pl/topic/3011-ultimate-wrestling-federation/#findComment-31031

Na moim homepage (jeżeli można to tak nazwać) są paski postępu, które będę aktualizował w ramach postępu.

Dzisiaj mam zamiar opublikować pseudo-artykuł z instrukcjami jak mi pomóc :)

Będę się starał Was tutaj informować o postępach nad projektem lecz większą uwagę skupiajcie na moim homepage'u gdzie napewno częściej coś się będzie pojawiać.

Hasło do działu UWF na mojej stronie: wrestling_game

Pozdrawiam, hdx.

https://forum.wrestling.pl/topic/3011-ultimate-wrestling-federation/#findComment-31052

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Czytam fabułę i to jest film dla mnie Niestety nie oglądałem, ale posiłkując się jednym z najlepszych oraz w sumie moim pierwszym 'skeczem' ze "Śmierci na 1000 sposobów" zaryzykuję :  Tam było podobnie - kolega patrzy, a parka w lesie się dyma. Chłop, więc zaczął tyrać kiepana, ale mu było mało. Na szczęście nieopodal przechodził szop pracz, więc chłop go myk i zaczął posuwać. Szop w końcu się wyrwał i utarmosił jegomościowi Wacka   Podejrzewam, że nie będzie to samo, ale postanowiłem się podzielić  
    • -Raven-
      Film Doom Generation. W jednej ze scen, jeden z trójki bohaterów podgląda pozostałą dwójkę jak się dymają. Co było kontrowersyjnego w tej scenie?
    • CzaQ
      Nowy Rok, Nowa Era! Yuhuuu!  Otwarcie sezonu, czyli coś się wydarzy. Pewnie jakiś pas zmieni właściciela, będą epizodyczne występy itd.  Post będzie trochę inny niż zwykle, ale mam nadzieję, że się będzie podobał.  Na początek paczka wideo - jak zwykle dobra w W. Tryplak już kłamie, że sold out arena kiedy pełno siedzeń wolnych i od razu mu nos rośnie Na początek wychodzi The Rock ze skiepszczonym theme songiem. Pierwszy zgrzyt, wolałem riffy. I.... gra face'a znowu? WTF.. to było szybkie. W dodatku póżniej te materiały wideo z backstage'a i cała otoczka jego feudów szlag trafił. Solo Sikoa czeka na Rzymka w walce stołów. Rzymianinowi polepszyli theme song. Ten wstęp dużo daje. Pełno interwencji oraz wygrana Romualda?! Niesłuchane, wręcz niewiarygodne. Mamy teaser nowego zawodnika. Zapauzowałem. Co tu pisze? Penera? Penra? A może Penta ;>  Ciekawie.  Royal Rumble w przyszłym roku w Riyadzie.. czyli będzie niesłychane gówno. Quiz : Co zawsze CzaQ robi jak @ KyRenLo  wrzuca nowe foty dupeczek? :  Cena przemowa. Aż zapomniałem, ze to jego ostatni rok... I musiał przypomnieć jak zmaścili jego pojedynek z Takerem. Boże co za bookingowe gówno to było., Istny samograj tak spierdolić. Ale przyzwyczaili nas. OK, jestem pewny, że tę edycję RR wygra Jasiexor. Wydaję mi się, że nie pójdzie po pas WWE tylko WHC bo tego nowego WHC jeszcze nie miał. Gunther przegra z Ortonem i będzie Cena vs Orton part 67 z tym, że jak Joshua wygra będzie jako jedyny mistrzem 17 razy w karierze, a więc przebije Flaira. Natomiast Kodas zmierzy się z Pancurem o główny pas. I mamy main eventy obu nocy. Może jeszcze tak się przytrafi, że Randall dobije do 16 razy pas i zwakuje po czym oboje z Jasiem będą mogli zostać rekordzistami - to by było stawka. Aczkolwiek nie wiem ile razy Orton miał pas i nie chce mi się sprawdzać. O rany. X pac wygląda jak na święta zjadł X paca i stał się Bully Rayem. Powiedzcie, że nie! :   Livka Brazil vs Ryja Ripley - no i mamy obiecany title match. Jeśli jedyny to będzie zmiana. And there it is. Nowa mistrzyni. Co za zaskoczenie. Za to po walce Domino dostał w jajka, a Andrzej zaliczył cameo. Przyjechał, zebrał czek, popozował z fajną duperą i tyle go widzieli. Jeszcze zbotchował (jak kogoś ominęło ) : https://www.youtube.com/watch?v=VK-4MnsfAIA&ab_channel=VogulePoland24 Jeszcze jedno - czy Alienowej czasem nie było widać sutka w tym przydużawym staniku? O fuck! Bayley na backstage'u. Chyba trochę podjadła na święta.  https://www.youtube.com/watch?v=LKuriXNyZeY&ab_channel=ReptilianinSHOTY kurde ta Lyra Valkyrie'a fajna jest! "Main Event' Jey Uso vs Drew McIntyre. A, czyli wychodzi na to, że chłopaki w końcu spadli z hierarchi. Tak mi się przynajmniej zdaję. I mam nadzieję. Drew aż się zesrał na rzadko :  Nowa zabawa! Tu macie template Drew jak sra - wklejcie go w najzabawniejszym miejscu :   Wchodzi kolejny epizod tym razem Hulk Hogan. A gdzie Colby Covington? ;d Na koniec walka wieczoru CM Punk vs Seth Rollins.  Jeszcze kilka lat temu powiedziałbym, że najlepsi ringowo zawodnicy, teraz to ci na najwyższym szczeblu, którzy jako tako się prezentują choć Punkowiec ostatnio nie zachwyca. To XXX na plecach Filipa to w końcu oznaka, że założył konto na Pornhubie w końcu i nadaje z AJ Lee?  Ogólnie spoko walka - dużo się działo było kradnięcie finisherów, przełamywania, zmiana przewag i 'dramatyczny' finish.  Phil wygrywa? Wow, nowe, nie znałem.  Ogólnie spoko gala. Tutaj mały dodatek.  Polskie akcenty @ MattDevitto :      I na koniec mały bonus, czyli już typowy mem o netflixie tym razem w 'naszym' wydaniu     Nawet dobry odcinek, ciekawe ile taki poziom się utrzyma
    • Jeffrey Nero
      Jak tylko ogłosili tą galę w Australii to wiedziałem, że raczej na 99% wygra Toni. Casey Lee ostatnio trenowała z Mercedes Mone też jest z Australii może dla dobrej reakcji zaliczy tam debiut.
    • PTW
      TO SIĘ DZIEJE! Na sobotniej gali oficjalnie rozpoczynamy turniej o pas mistrzowski kobiet! <3 <3 <3 PTW Women's Championship Tournament Diana Strong vs. Amy Heartbeat Zapowiadaliśmy, zapowiadaliśmy i zapowiadaliśmy, w końcu czas spełnić obietnicę! :) Na gali 11 stycznia odbędzie się walka otwierająca turniej o mistrzowskie złoto pań i zapowiada się niezwykle smakowicie! Nasza rodzynka Dianę Strong, która wydaje się murowaną faworytką do zdobycia tytułu będzie podejmować świetną zawodniczkę z Niemiec - Amy Heartbeat! Siłaczki z Zakopanego przedstawiać nie trzeba, bo czyny mówią więcej niż słowa, a ona zrobiła w i dla PTW tyle, że jest niepodważalnie jedną z twarzy federacji. Pozostaje pytanie czy presja oczekiwań ze wszystkich stron nie okaże się bardziej przeszkodą niż pomocą? Na to na pewno liczy Amy, czyli niezwykle pozytywnie nastawiona do świata wojowniczka, która dzieli się z fanami i przeciwniczkami miłością, ale na czas tej walki będzie musiała włączyć szósty bieg i znaleźć w sobie sportową ambicję i agresję - w końcu na zwyciężczynię tego wyścigu czeka na mecie pas mistrzowski! To co, Diana z pierwszym krokiem ku temu, co jej się po prostu należy, czy szok i niedowierzanie po upsecie stulecia? DOWIEMY SIĘ JUŻ W SOBOTĘ! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...