Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Trzygodzinne Monday Night RAW od 23 lipca, The Rock bogacze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WWE Monday Night RAW od 23 lipca, czyli od tysięcznego odcinka - będzie trwało trzy godziny.

Były wrestler WCW Konnan opowiadał o Sin Carze i Alberto Del Rio. Zdradził m.in., że lepsze stosunki łączą go z Sin Carą. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pl3Dzwclsig

Forbes uznał Dwayne...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-trzygodzinne-monday-night-raw-od-23-lipca-the.html

14453752125651e0a536c69.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 905
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Moim zdaniem 3 godzine Raw to dobre posunieńcie poniewarz będzie wiecej czasu na ME lub segmenty,a co najważniejsze większą szanse pokazania się będą mieli młodzi wrestlerzy np.Zack Ryder,Tyson Kidd
Opublikowano
Bella Twins od razu wyglądają lepiej, gdy nie mają zbyt bardzo pomalowanych ust, jak to bywało w WWE :)
Opublikowano
Edge&Christian Kij z młodymi talentami..oby dali szansy tym dziewczyną które naprawde bardzo sie starają aby coś usklejać, ale nie mogą z braku czasu...Niech wydłużą te walki do całych 10min :P
Opublikowano
Przedłużenie RAW było dosyć dobrym pomysłem, jeśli to będzie się dziać dopiero po 1000 odcinku, to szykuje się nie tylko zmiana długości, a przynajmniej mam nadzieję!
Opublikowano

Ja jestem przeciwny temu pomysłowi. Nie jestem wstanie określić swojego nastawienia za kilka miesięcy, ale jeśli wraz z zwiększeniem długości epizodu nie polepszy się jego jakość, to podejrzewam, że może być ono strasznie negatywne i mogę mieć realne problemy by te 3 godziny (oczywiście odpowiednie skrócone) raz w tygodniu przed Czerwoną tygodniówką wysiedzieć. Bo jednak żeby utrzymać widza w zainteresowaniu przez 3 bite godziny to trzeba tworzyć naprawdę interesujący produkt, a w takim wypadku flagowe show McMaholandi musiałoby uczynić przeogromny progres.

Swoją drogą ciekawi mnie co się stanie z odcinkami specjalnymi... Zrezygnują z nich? Czy może nie będą różnić się długością od reszty?

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Opublikowano
Swoją drogą ciekawi mnie co się stanie z odcinkami specjalnymi... Zrezygnują z nich? Czy może nie będą różnić się długością od reszty?

6 godzinne Mondej Najt Ro :lol:

Tak na poważnie to też mi się za bardzo nie podoba. Mam problemy ze znalezieniem tygodniówki której nie przewinąłem a były o połowę krótsze. Miejmy nadzieję, że zaowocuje to pojawianiem się talentów, a nie wydłużeniem prom Showa, Sheamusa czy innych "fela".

Opublikowano
3-godzinne Raw? Tylko z nazwy, bo pierwsza godzina to będzie zwykły pre-show ze skrótami, wspomnieniami wydarzeń, promami, zapowiedziami itp. takie wprowadzenie do Raw.