Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Problem z kartą graficzną (chyba)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że nie jest to forum informatyczne, ale może znajdzie się jakiś maniak komputerowy, który pomoże mi rozwiązać pewien problem.

Otóż jakiś czas temu mój komputer był zainfekowany przez wrednego wirusa, zwanego bodaj "metropolitan Police". Dość ciężko się go pozbyć, więc poprosiłem kolegę, żeby po prostu sformatował mi dysk (przy okazji zmieniając system z Visty na Windows 7). No i od tego czasu nie działają mi żadne gry na kompie mimo iż przed formatem wszystko szybciej lub wolniej działało. Ba! Mulą nawet gry będące w pakiecie z Windowsem takie jak Pasjans czy Saper. Na razie doszedłem do wniosku (nie wiem czy prawidłowego), że to wina tego, iż pewne funkcje DirectX są niedostępne.

http://i49.tinypic.com/2dmgkmf.png

No i tu rodzi się moje pytanie: czy ktoś wie co zrobić, aby te funkcje były dostępne? Prosiłbym o maksymalnie łopatologiczną poradę, bo na komputerach znam się raczej kiepsko (czego najlepszym przykładem jest to, że sam nie potrafię sformatować dysku).

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Są niedostępne, bo...

Nie instalowałeś sterowników od karty graficznej :D

Zainstaluj sobie sterowniki od wszystkich urządzeń, które masz. Wsio dostępne na stronach producentów.

Wejdź w Menadżer urządzeń i sprawdź czy nie ma znaków zapytania.

http://videodrivers.es/trident-video-accelerator-cyberblade-i1-agp-driver/download-13546.html#descargar

Wpisuj kody dopóki nie pojawi się odliczanie około 120 sekundowe. Po odliczaniu kliknij na wyraz, który się ukaże i pobierz sterowniki. Instaluj je poprzez Mendżer urządzeń, wybierając opcję Aktualizuj sterownik.

WWE4Kids is crap... Attitude, when the "crap" was great...