Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:CMLL Mercoiles Arena Mexico Data:15.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena:Arena Mexico Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  2. LionTamer
    Tylko czym on ma tu skontrować, to że na ALL OUT będą mecze w pytę to wiadomo ale wiemy o tym że na dablju przyjdzie więcej ludzi niezależnie jak potężną kartę AEW na ALL OUT da, zwłaszcza jak zapowiedzą na ten event takiego Jasia Cenę czy o zgrozo Rocka lub Romualda (bo CM Punk na pewno się tam pojawi) a to już niestety da boosta do sprzedaży biletów i WWE jak pokazało zeszłoroczne Elimination Chamber jest do tak taniego chwytu zdolne.
  3. LionTamer
    Widać WWE już całkiem odpaliło tryb ULTRA FAMILY FRIENDLY CONTENT
  4. -Raven-
    -Raven- odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Supermanem, bo gra w serialu Superman i Lois?

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mowi #87 - Sacrifice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi3.png

Po hucznych zapowiadziach, jeden użytkownik dał radę wywalczyć sobie szansę występu w AM. Pomogła mu dobroć prowadzącego i absencja Guillotine. Trafił na galę TNA Sacrifice, a J-Nero nigdy nie ukrywał, że lepiej czuję się w Dixielandzie.

...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-87-sacrifice.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dobra to czas na sprostowanie. Beknąłem jak ziewałem :P Jutro zobaczymy czy będę w kolejnym odcinku. Trochę głos miałem zmieniony bo mnie suszyło i nie miałem nic pod ręką do picia. Nie gniewam się że mnie przyciąłeś na końcu. Dzięki za uniknięcie warna.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Opublikowano

Jeżeli chodzi o porażkę Double A to przegrał. Z tego co pamiętam przegrał w Triple Threat Matchu i przypiął go Alex Shelley, a do tego chyba było to po za Impact Zone(chyba w Anglii).

Cała gala zapowiada się ciekawie, bo od dłuższego czasu, nie ma pewnych wyników walk w TNA i mogą być takie niespodzianki jak Brooke nową Knockouts Championship. Oby RVD nie zgarnął WHC, bo Bobby może osiągnąć najdłuższy reign i mogą przez to zabrać mu pas, a dać go RVD bo byłoby straszne.

Jeżeli chodzi o gościa to na szczęście chyba już go nie usłyszymy. Jeffrey Nero powinien spokojnie go pokonać.

12658356164fd73b28cd7c3.jpg

Opublikowano
  • Autor

Do nastepnego odcinka Versus (Over The Limit), macie do wyboru dwóch debiutantów:

JesionWWE vs PiTeRoNGW

Opublikowano

Głosuje na JesionaWWE

Wracając do odcinka, to pięknie N!KO podsumował gościa kończąc audycję, gdy mówił coś o WWE i bardzo dobrze bo nie chciałbym tego słuchać.

A co do AM to będzie to już tylko typowanie gal czy jeszcze jakieś odcinki będą spoza np. FCW, ROH itd. ?

12658356164fd73b28cd7c3.jpg

Opublikowano
  • Autor
A co do AM to będzie to już tylko typowanie gal czy jeszcze jakieś odcinki będą spoza np. FCW, ROH itd. ?

Specjalne odcinki na pewno sie pojawia. Gdy tylko bedzie ku temu okazja. Jak zawsze jest kilka pomyslow, ktore moga wypalic lub nie - szczerze, nie mam pojecia jak skoncza. Zagwarantowac moge, ze o FCW zrobie to samo co w zeszlym roku - tj. analiza rosteru.

Poza tym, w mojej glowie ciagle siedzi poszerzenie AM o Ring of Honor. Nie wiem, czy bedzie to tez na zasadzie rozmowy o ich iPPV, czy cos w rodzaju sprawozdania - This Month in RoH.

+ zmiana formy Versus sie szykuje. Prawdopodobnie rozpocznie sie od tegorocznego SummerSlam i potrwa do WrestleManii

Opublikowano
Ode mnie głos na JesionWWE.
Opublikowano
Głos na PiteroNGW

13315742274f3f94ee33a37.jpg

Opublikowano

Maciejex może mieć rację z tym, że współpraca między dwoma tragediami nie będzie długo trwać w walce. Może powstać pomiędzy nimi właśnie kłótnia lub jakiś chaos, gdzie sędzia lub Hogan ogłosi, że walka zamieni się w Triple Treat Match. Możliwości na to jest sporo. Albo no właśnie powróci Pope, a pamiętam, że nie tak dawno ta dwójka Devon-Pope mieli ze sobą jakiś program i tym razem w grę wejdzie pas.

Trudno się zastanowić
Dobry tekst :twisted: Jakby ''A-Double'' poszedł do WWE, to z pewnością dostałby Push, ale tylko chwilowy, najpierw musiałby zbierać łomot, za to, że był w TNA. Np.Christian w chyba 2009 czy 2010 roku. A gdyby miał dostać spory push, to znowu Dolph i Cody byliby w dupie, bo za dużo talentów do pushowania w stronę ME. I wiedziałem, że ja nie jestem każdy :) Ponieważ zagłosowałem na Kazariana & Danielsa, ktoś jeszcze wcześniej przede mną również na nich oddał głos. Chociaż przerwania title reignu Samoa Joe i Magnusa nie chciałbym, mimo nawet tego, że TNA nie oglądam, ale szkoda byłoby Jerzego. Ogólnie: Dobre, kolejne wydanie AM. Z ciekawym omówieniem kart.

Co do wyboru userów to mam kłopot z wybraniem, gdyż jestem ciekaw co mają obaj do powiedzenia, ale po dłuższym zastanowieniu się głos leci na Jesion WWE.

Opublikowano
Głos na PiTeRoNGW
Opublikowano

W audycji wkradła się pomyłka bo walka o Tv Title będzie 3 wayem Devon vs. E vs. T ;-)

Głos oddaję na Jesion WWE

A tak btw. na plakacie Sacrifice jest Rob Terry

15059437144f65d8ca0e6f6.jpg

Opublikowano

Wiedziałem, że N!KO tak zakończy ten odcinek :D

Głos na PiTeRoNGW

Opublikowano

"W audycji wkradła się pomyłka bo walka o Tv Title będzie 3 wayem Devon vs. E vs. T"

Nieprawda. To będzie handicap match Devon vs techno boye. Nawet na stronie TNA tak jest.

Opublikowano
Jeżeli chodzi o gościa to na szczęście chyba już go nie usłyszymy. Jeffrey Nero powinien spokojnie go pokonać.

I to jest wiara w panującego mistrza. YES! YES! YES!

Głos oddaję na Jesion WWE.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Opublikowano
Wracając do odcinka, to pięknie N!KO podsumował gościa kończąc audycję, gdy mówił coś o WWE i bardzo dobrze bo nie chciałbym tego słuchać.

Synek uważaj na to co piszesz.

Głos na PiTeRoNGW bo to dobry człowiek.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...