Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto wspierał Tensaia w powrocie, Roderick Strong na celownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nie oglądałeś RAW czytasz newspack na własną odpowiedzialność.

Ricardo Rodriguez jadąc na galę RAW przekroczył prędkość i został zatrzymany przez policję. Funkcjonariusze ukarali wrestlera 200-dolarowym mandatem. Latynos jechał z prędkością ponad 110 km na godzinę w miejscu, gdzie było ograniczenie do ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kto-wspieral-tensaia-w-powrocie-roderick.html
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 895
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Roderick Strong ?

No i po co WWE on potrzebny. Ja wiem ze teraz panuję moda by zatrudniać gwiazdy indy, ale róbmy to z umiarem - sprowadzajmy na prawdę wielkie nazwiska Hero czy Bryan. Już Tyler Black jest przykładem przedwczesnego transferu z Indy bo tak na prawdę to jeszcze sobie nie wyrobił takiej marki na scenie niezależnej a WWE już myślało ze ściąga drugiego Punka i efekt widzimy ... dalej nie debiutuje.

Strong w WWE to byłby bez przesady Johny Curtis vol 2 tylko ze z lepszymi ring skillami.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Bardzo fajny pomysł zamiany pas WH na RAW a WWE na SD fajnie by było wreście jakaś zmiana.
Opublikowano

Nie dziwię się że, Taker wspierał w powrocie Tensaia ponieważ musi mieć następcę, kogoś kto jest niepokonany, takiego immortal. A Train pasuje do takiego gimmicku bo wygląda na takiego super heela z szacunkiem na zapleczu. Laurynaitis najprawdopodobniej ma do niego inne plany i szkoda.

Znając życie pasy na pewno zostaną obronione i niesłusznie ponieważ takie coś o czym piszesz Vercyn jeżeli miałoby być wcielone w życie musiałoby zostać wprowadzone przez ludzi z jajami a jak wiemy w erze PG oficjelom ich brak.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Opublikowano
Nie dziwię się że, Taker wspierał w powrocie Tensaia ponieważ musi mieć następcę, kogoś kto jest niepokonany, takiego immortal. A Train pasuje do takiego gimmicku bo wygląda na takiego super heela z szacunkiem na zapleczu.

Wątpię, żeby zrobili z niego niepokonanego zawodnika, jak dla mnie sezonowa gwiazda, jeżeli mają już robić nowego terminatora to ktoś z młodszych.

15748232154f441789616de.jpg

Opublikowano
Wątpię, żeby zrobili z niego niepokonanego zawodnika, jak dla mnie sezonowa gwiazda, jeżeli mają już robić nowego terminatora to ktoś z młodszych.

No przecież robią... ;) I to z takiego, który każdego jednego, solidnego heela poskłada w zaledwie półtora minuty... Zaprosił swoją mamę na WM i ma brata, syna prezesa federacji WWE Vince'a McMashona czyli zielonego karła... A imię tego destroyera to Brodus, Brodus Clay :lol:

Opublikowano
Niestety taka jest właśnie prawda. W tych czasach możemy liczyć tylko na takiego dominatora. Chociaż Mark Henry podczas swojego title runu był kreowany w tą stronę.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...