Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:WWE Summer Tour 2026 Data:16.07.2026 Typ:House Show Lokalizacja:Allentown, Pennsylvania, USA Arena:PPL Center Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  2. Attitude
    Nazwa gali:CMLL Jueves Arena Puebla Data:16.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Heroica Puebla de Zaragoza, Puebla, Meksyk Arena:Arena Puebla Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  3. Mr_Hardy
    Mr_Hardy odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Takie małe ważne info co do osadzania linków z VK. VK zmienia domenę z .com na .ru
  4. Attitude
    Nazwa gali:WWE Main Event #720 Data:13.07.2026 Typ:Online Stream Lokalizacja:Dallas, Texas, USA Arena:American Airlines Arena Format:Taped Data emisji:16.07.2026 Platforma:YouTube.com Komentarz:Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

In the Pit with Piper: Jak młody Piper był traktowany przez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

In the Pit with Piper: Jak młody Piper był traktowany przez starszych kolegów

Autor : Vercyn

Zaciągnąłem się do szkoły, które była w niedalekiej odległości od mojego miejsca zamieszkania. Nawet wtedy niezbyt dobrze radziłem sobie z książkami, ale chciałem zdobyć wykształcenie. Próbowałem pozostać w szkole, ale to by bardzo trudne. Zawsze byłem wyrzutkiem, ponieważ ciągłe zmienianie miejsc sprawiało, że zawsze byłem nowy w klasie. Pierwszy dzień był zawsze niewyobrażalnie trudny. Byłem bardzo zdenerwowany, kiedy wchodziłem do klasy wypełnionej obcymi mi osobami i musiałem się przedstawić. To stało się jeszcze trudniejsze, kiedy zacząłem walczyć. Wchodziłem wtedy do mojej nowej klasy, a ponieważ walczyłem prawie każdej nocy, wyglądałem nienajlepiej. Połowa mojej twarzy była opuchnięta, a ja przechodziłem między ludźmi, podczas gdy oni spoglądali na mnie dziwnie zadając sobie pytanie – „Kim jest ten chłopak?” ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/in-the-pit-with-piper-jak-mlody-piper-byl-traktowany-przez-starszych-kolegow.html
  • Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Vercyn sam tłumaczysz?

MASZ WIĘCEJ?

PIERWSZY RAZ W ŻYCIU MAM OCHOTĘ PRZECZYTAĆ KSIĄŻKĘ :D

Opublikowano
Oh shit! :D Piper ma co wspominać, a ten Ivan to niezły player. :D
Opublikowano
Świetna historia :D Mam nadzieję, że następne części pojawią się dość szybko, nie wiedziałem, że Piper ma taką bogatą historie :)
Opublikowano

Cudownie przeszarżowana jest ta biografia Pipera - w paru miejscach człowiek zastanawia się, czy Hot Rod nie ubarwia nieco swojej młodości ;) Wybitnie podoba mi się klimat "starego" wrestlingu unoszący się nad tą częścią tekstu. Podział na terytoria, występy w obskurnych salkach i życie kojarzące się z objazdowymi trupami cyrkowymi z przełomu wieków. Dzisiaj pewnie też można się dopatrzyć podobieństw, ale w opisywanych przez Pipera czasach wszystko było, jakby to ująć... bliższe korzeni.

Świetny fragment coraz lepiej wyglądającej biografii. Widać że autor robi co może, żeby zainteresować czytelnika. Zamierzasz przetłumaczyć całość, Vercyn?

Opublikowano
Naprawdę świetne historie :D Czekam na więcej
Opublikowano
  • Autor
Vercyn sam tłumaczysz?

MASZ WIĘCEJ?

Tak, tłumaczę sam. Więcej czego? Książek? Mam, będzie Edge, będzie SCSA (czekam na przesyłkę z Wielkiej Brytanii. Skończę Pipera (tak, jak Rey'a) to zabiorę się za kolejne.

Zamierzasz przetłumaczyć całość, Vercyn?

Grishan - zgadnij :) zamierzam zrobić dokładnie tak samo, jak w przypadku autobiografii Rey'a.

w paru miejscach człowiek zastanawia się, czy Hot Rod nie ubarwia nieco swojej młodości

Takie wrażenie można odnieść nie tylko przy Piperze, ale i przy innych. Przecież Rey twierdził, że wszyscy go lubili, on lubił wszystkich, a John Laurinaitis to do rany przyłóż jest. :lol: W przypadku Hot Roda to czasem mam takie wrażenie, ale miałem taki cholerny problem z tą częścią, ponieważ nie mogłem opanować śmiechu przy tłumaczeniu fragmentu o tym, co działo się w szatni.

Opublikowano

Mozecie byc spokojni. Rowdy pisze sama prawde, bo tak wyglada swiat wrestlingu. Przynajmniej wygladal, bo teraz juz pewnie ilosc zartow i docinek jest mocno ograniczona.

Dojdziemy jeszcze do licznych opowiesci jak konczyl w wiezieniu - czesto nie ze swojej winy. W koncu duet z Ortonem Sr. czy Flairem, to istne pieklo. Obawiac sie mozecie jedynie o to, ze wszystkie historie do ksiazki nie trafia.

Co by bylo, gdyby przyszlo nam czytac o zartach Owena Harta i Davey Boy Smitha. Wtedy by byla ostra przejazdzka. Szkoda, ze takie cos nigdy nie ujrzy swiatla dziennego. Zebrac to wszystko nie sposob.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano

W temacie Reya powiedzieliśmy już chyba wszystko i wiadomym jest, że szczególnie szczery to on nie był. Przy Piperze wymiękłam w momencie gdy opisywał kradzieże paliwa i ścigające go owczarki niemieckie :lol: Trzeba przyznać, że pod względem barwnego języka i natężenia ciekawostek, Rowdy zjada Mysterio na śniadanie.

Bardzo mnie cieszy, że masz tak ambitne cele na przyszłość, Vercyn. Jako wielki fan tego typu tłumaczeń mogę im tylko przyklasnąć ;)

Opublikowano
PIERWSZY RAZ W ŻYCIU MAM OCHOTĘ PRZECZYTAĆ KSIĄŻKĘ :D

Dla mnie to chyba drugi raz, ale nie zmienia to faktu, że Vercyn potrafi zdziałać cuda 8-) Mam nadzieję że kolejne części pojawią się w miarę szybko, w przeciwnym razie nie będę czekał i spróbuję załatwić sobie tę książkę ^^

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Opublikowano
  • Autor
Mam nadzieję że kolejne części pojawią się w miarę szybko, w przeciwnym razie nie będę czekał i spróbuję załatwić sobie tę książkę ^^

Nawet nie próbuj ;) będzie w weekend kolejna część. Teraz tylko w weekendy dam radę tłumaczyć, bo już ani nie mam anginy :) ani nie ma już tyle wolnego