Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Behind the Mask: Powrót zamaskowanego Mysterio, debiut w WWE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Behind the Mask: Powrót zamaskowanego Mysterio, debiut w WWE

Autor : Vercyn

NOWA MASKA

Maska nadawała inny charakter mojej postaci. Dla najważniejszych osób w federacji, ten charakter miał ścisłe powiązanie z moim umiejętnościami ringowymi, a oni chcieli taką właśnie całość. Fani także tego chcieli. J.R. powiedział mi – „My potrzebujemy Ciebie w masce. To jest prawdziwy Rey Mysterio.” Dziwnie to brzmiało, ale nie było problemów z przekonaniem mnie do tego. To byli teraz moi szefowie, a ja musiałem robić, to co oni chcieli. Dodatkowo wiedziałem, że WCW nigdy nie wykorzystało maski na rynku na tyle na ile powinno. WWE działało inaczej i sprzedawałoby tę maskę. Szybko przekonałem się, że mieli rację. Dzieciaki pokochały maski. Gdziekolwiek pojechałem, widziałem ich różne wersje. To miły sposób wyrażania szacunku dla mnie. To czyniło mnie dumnym. Myślę, że podpisanie kontraktu z WWE i powrót do walki w ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/behind-the-mask-powrot-zamaskowanego-mysterio-debiut-w-wwe.html
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Świetny kawałek z biografii czytało się bardzo przyjemnie , brawa za pracę i trud włożony w tłumaczenie wiem że to nie dużo ale zawsze coś motywuje do dalszej pracy oby tak dalej ! ps. wiem że przy takiej masie tekstu zdarzają się błędy stylistyczne tutaj jest ich kilka (mało znaczących)podejrzewam że tekst tłumaczyłeś późno stąd parę błędów jeszcze raz dzięki
Opublikowano
Tę autobiografię Reya czyta się dosłownie jednym tchem. Dobra robota Vercyn :) Czekam z niecierpliwością na kolejną część
Opublikowano
Vercyn , kawał dobrej roboty :) Z niecierpliwością czekam na kolejne części :)
Opublikowano

@up: a któż to się podszył pod mój dawny, zarezerwowany z nr 23, i wiszący pod dachem hali, nick? :)

Vercyn, keep up the good work... ja może w końcu ruszę z tym Foleyem :)

Opublikowano
Dziękuję za tłumaczenie. Bardzo dobra robota, świetnie się to czyta. Takie historie opisywane przez wrestlerów, nie trzymając się kayfabe'u są bardzo ciekawe.
Semper invicta