Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Piper i Austin gotowi na ostatnie walki w karierze? Heyman s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W wywiadzie dla SportsTownChicago.com DDP odpowiedział na pytanie o ewentualne wprowadzenie go do WWE Hall of Fame. Powiedział, że niewykluczone, że będzie to miało miejsce. Oznajmił, że nikt nie zrobił tyle, co on i nikt w latach dziewięćdziesiątych nie był tak bardzo over z publicznością, jak on. Dodał, że ma nadziej...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-piper-i-austin-gotowi-na-ostatnie-walki-w.html
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 796
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Muszę powiedzieć że ten Ambrose zaczął mi się zajebiście podobać. Przyznam że nie słyszałem o gościu za nim przyszedł do fcw i jak go zobaczyłem pierwszy raz to jakoś nie byłem nim zachwycony. Dość mała masa do tego wygląd hardkorowego gościa ze sceny niezależnej jakoś nie pasował mi do pg i do wwe. Po tym jednak pooglądałem sobie jego proma z fcw , trochę jego walk i moją opinia całkowicie się zmieniła. Typ wygłasza tak zajebiste , naturalne , ciekawe mowy że w prost nie mogę doczekać się jego debiutu w wwe i mimo iż fcw przygotowuje aktualnie kilku naprawdę dobrych zawodników to na Deana czekam najbardziej.

21141536044eac5162deaab.gif

Opublikowano

Fajnie byłoby, gdyby EDGE podpisał jeszcze kontrakt legend, ale mógłby się częściej pojawiać:)

Chciałabym zobaczyć pojedynek SCSA vs. CM Punk lubie ich obydwu i napewno ich walka była by zajebista;)

Opublikowano
DDP zasługuje na miejsce w HoF jak nikt inny. Maryse jak zwykle cudowna 8-)

20195274734f9bdc3bdafaa.jpg

Opublikowano

Jeżeli Piper miałby dostać jeszcze jedną walkę to strzałem w dziesiątkę byłoby to starcie na summerslam. W tamtym roku te PPV niczym się nie wyróżniało ,więc teraz moglibyśmy być świadkami takiej walki.

Bardzo podoba mi się szmacenie Longa, oby tak dalej.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Opublikowano

Maryse, Maryse oj piękna MAryse...bardz o jej brak :( Stacey coś moco wychudzona...

DDP jako Hall of Famer - YES! YES! YES! Im prędzej do tego dojdzie tym lepiej.

Paul Heyman & Brock Lesnar znów razem w WWE to by było COŚ! Jednak wydaje się, że Heymanowi dobrze tak pociągać za sznurki z tylniego siedzenia.

Rowdy Roddy Piper powinien sobie dać spokój z walczeniem na ringu, w każdym jego wystąpienie w TV widać, że nie jest w najwyższej formie i to co robi to swoiste odcinanie kuponów.

Co do Tournee RAW po Europie to znów polska publiczność zaprezentowała się godnie, a gdyby tylko gala odbyła się w weekend...byłby komplet niczym na Smackdown w listopadzie.

Opublikowano

Maryse, Maryse oj piękna MAryse...bardzo jej brak :( Stacey coś mocno wychudzona...

DDP jako Hall of Famer - YES! YES! YES! Im prędzej do tego dojdzie tym lepiej.

Paul Heyman & Brock Lesnar znów razem w WWE to by było COŚ! Jednak wydaje się, że Heymanowi dobrze tak pociągać za sznurki z tylniego siedzenia.

Rowdy Roddy Piper powinien sobie dać spokój z walczeniem na ringu, w każdym jego wystąpienie w TV widać, że nie jest w najwyższej formie i to co robi to swoiste odcinanie kuponów.

Co do Tournee RAW po Europie to znów polska publiczność zaprezentowała się godnie, a gdyby tylko gala odbyła się w weekend...byłby komplet niczym na Smackdown w listopadzie.