Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Gwiazdy RAW o wizycie w Polsce, Tensai i jego przeciwnicy, K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli wierzyć informacjom, które pojawiają się na zagranicznych portalach wrestlingowych, to czerwcowa gala No Way Out (17 czerwca, East Rutherford, New Jersey) będzie miała formułę podobną do gali TNA Lockdown. Ma odbyć się na niej kilka różnych walk, m.in. Strap Match, Chain Match, Steel Cage Match, Lumberjack Match...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-gwiazdy-raw-o-wizycie-w-polsce-tensai-i-jego.html
  • Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A więc w Grand Hotelu mieszkali
Opublikowano
Nawiązując do dzisiejszej gali Impact w Orange Sport. Pan Borkowski musi podciągnąć się nieco z TNA, bo zaliczył kilka wpadek. Raz nazwał Mr. Andersona Mr. Kennedy i upierał się, że Storm współtworzył z Roodem America's Most Wanted (a jak wiadomo tworzyli oni Beer Money).
Opublikowano

Gala była super! :)

Yes! Yes! Yes!

Najlepszy był jednak gościu przebrany za kurczaka :D

Opublikowano
Gala była super! :)

Yes! Yes! Yes!

Najlepszy był jednak gościu przebrany za kurczaka :D

Shoop robisz furorę 8)

Dobrą opinie jak widać nasz kraj zebrał, co mnie troszeczkę dziwi.... nie narzekali na drogi albo na jedzenie... że ziemniaki zimne albo jakiś włos w jedzeniu im się pojawił ( :lol: ) ,więc ogólnie nie jest źle, oby tak dalej.

Nie rozumiem jednego, chcą podbudować i Tensai'a i Rybac'a i tego drugiego chcą podłożyć temu pierwszemu mimo tego ,że to ten drugi jest młodszy i on jeśli coś będzie "przyszłością" WWE - jak wiemy wujek Vince lubi dużych chłopców... więc nie rozumiem czemu ma jobbować komuś kto za niedługo będzie odchodził na emeryturę.

132435155953f10e3e88c60.jpg

Opublikowano

Widze, ze Vercyn nie proznoje po powrocie. :)

Naprawdę Polscy fani umieja dopingowac i jestem ciekaw reakcji innych wrestlerow.

Opublikowano
  • Autor
Widze, ze Vercyn nie proznoje po powrocie. :)

Vercyn zawsze żywy ;) -Raven- napisał, że po raz kolejny udowodniłem, że nie mam w sobie nic z człowieczeństwa :lol: trzeba w końcu za kilka godzin zakończyć czwartek 12 kwietnia

Opublikowano
Jestem ciekaw, kiedy pojawią się jakieś informację na temat Hous Show'u w 2013r :P w sumie to nie mogę się doczekać :) !!
Opublikowano
Rozmawiałem po gali z Boryssem i mówił, że czekają tylko na oficjalne potwierdzenie od WWE a dokładniej od Stephanie co do kolejnej gali w Polsce.
Opublikowano

Pozostaje pytanie :

Raw? czy SmackDown

Opublikowano

NO! NO! NO!

Tensai nie zasługuje na tak nędzny storyline z najbardziej jobbującą osobą(bo to nie jest żaden Superstars) w tej organizacji. Jeżeli Tensai znaczy kataklizm to od razu trzeba walić nim w Main Eventy. Tylko ostrożnie z przedwczesnym daniem mu pasa.

Wiadomo że feud Kane z Ortonem będzie kontynuowany na kolejnym PPV ponieważ musi posiadać trochę rąk i nóg. A jak wiemy na WMce został okrzyknięty zapchajdziurę walką. Oficjele widocznie zdają sobie z tego sprawę i w jakiś sposób to próbują poskładać.

Rudy ma dostawać segmenty z jednym z najbardziej znanych współczesnych muzyków? Dla Flo Ridy nadałby się jakiś mid carder a nie największy cwel wśród jobberów. Dla Heatha widzę przyszłość największego jobbera w całym wrestlingu, kolesia który przepierdala wszystkie walki z rzędu nawet z zielonym karłem.

Na gali nie byłem i żałuję. Myślę że Koper przekazał moje pozdrowienia do was drodzy userzy.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Opublikowano
Może mi ktoś zaprezentować jakie walki się odbyły, jakieś segmenty i zwycięzców? ;> Byłbym very wdzięczny. ;)
And that's the bottom line, 'cause Stone Cold said so!

4263941014eb13bffce0e5.jpg

Opublikowano
Eve Torres - "Apparently the Polish word for Beautiful Woman is Hoeski"

Hahaha, Eve rozjebała :D

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Opublikowano
Zawsze fajnie jak zawodnicy coś tam wspomną o naszym kraju. W tej materii szczególnie należałoby oczekiwać aktywności od Justina Robertsa :-)
Semper invicta
Opublikowano
Dla mnie wtorkowe SD było baaardzo słabe, miało być blast to the past (czy from nie pamietam) a nie jakas normalna tygodniówka, tylko z gościnnym występem legend. Oglądałem live na skysports i mi sie odechciało tuż przed Piper's Pit