Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

06.03.2006 RAW - RAPORT

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mogą pojawic się niedociągnięcia...

No chance... Rozlega się theme Vince'a Mcmahona. Po chwili wychodzi sam Chairman wraz z synem Shane'm i zaczynają podążac na ring. Vince'a jak zawsze swoim charakterystycznym głupkowatym krokiem. Za nimi kroczą dwie kolumny ochroniarzy. Vince prosi o mikrofon:

- Ostatniej nocy oglądaliśy 3,5 godziny niczego, niczego prócz lizania dupy. Ale chwileczke nie myślcie, że mowie teraz o Shawn'ie, to nie jest żadna aluzja.

A tak poważnie to chciałbym podziękowac HBk'owi za niesamowite całowanie mojego tylka oraz ludziom, którzy się do tego przyczynili. Shane...

Shane Macmahon wyciąga z kieszeni świstek papieru i podaje go ojcu. Z głośników zostaje puszczona nastrojowa muzyka oscarowa, nastrój przypomina też skromną galę oscarów :P .

- Po pierwsze chciałym podziękowac Spirit Squad - mówi Vince. - Dodaliście mi otuchy poniżając moich nieprzyjacieli. Chciałbym podzękowac równiż "The Masterpiece" Chrisowi Mastersowi. Twój masterlock zapierał dech w piesiach. W rezultacie dołączyłem cie do Carlito. Bedziecie jako Tag Team walczyc na Wrestlemanii z BS i Kane'm.

Shane mówi coś na ucho Vince'owi.

- A tak, chciałbym także podziękowac Marty'emu Jannetty.

Cały czas leci muzyka, nastrój iście oscarowy.

- Marty, twoja decyzja o niecałowaniu mi tyłka, nie była niczym wiecej niż odwagą. Jednak konsekwencją tej odwagi jest niepodpisanie przez ciebie kontraktu z WWE i mówiąc całkiem poważnie nigdy przenigdy nie ujrzymy cie już na ringu WWE.

Heat publiczności, ale Vince kontynuuje:

- Spokojnie, moj czas jeszcze nie minął. Najbardziej chciałbym podziękowac wam, maluczcy (widzowie), zarówno siedzącym tu w hali jak i na całym świecie, za kontynuowanie lizania tylka waszym prezesom każdego dnia, dziękuje wam za kompletny brak przeciwstawienia się, za to że robicie wszystko by zachowac swoją posadę. I na koniec składam podziękowania mojemu synowi, Shane'owi Mcmahon'owi.

- Shawn Michaels czuje się zawstydzony... Bo powinien. Widzicie, zatrudniłem ochroniarzy mających czuwac nad moim i Shane'a bezpiczenśtwem. Shawn Michaels też musi byc chroniony, ponieważ na Wrestlemanii nie zmierzy się ze zwykłym 60 letnim milionerem, o nie! HBK stanie twarzą w twarz z kimś, kto zdobi okładkę magazynu "Muscle'n'Fitness"!

Fanfary, na telebimie pokazana okładka a na niej...

Niemalże kulturysta - Vince McMahon.

- Nie tylko piękna pupa, ale grozny przecinik w walce. Co do szans Shawn'a powiem jedno... No cóż "no chance in hell".

Zwraca się do ochroniarzy:

- Panowie, idzimy do wyjścia

Theme Shawna Michaelsa. Ochrona wybiega przed ring, wychodzi też Shane, Vince krzyczy do nich chocicaż Shawn jeszcze nie wybiegł:

- Łapac go! Bierzcie go!

Vince zostaje przewrócny. To Shawn Michaels, który od tyło przecisnął sie przez tłum i zaskoczył Vince'a. Gdy na pomoc przychodzi syn, HBK rzuca się na niego. Jednak ochrona oddziela go.

- Michaels! Walczysz z Shane'm w Streetfight na SN Main Event, ale wiesz co?! Dzisiaj na RAW staniesz oko w oko z Shane'm!

Za kulisami trwa dyskusja McMahonów

-Tato, nie jestem jeszcze gotowy do walki. Walka bedzie dopiero na SNME.

-Nie Shane. Obiecałem, że Shawn przejdzie piekło i to zacznie się od dzisiaj, powodzenia!

Intercontinental Championship

Shelton Benjamin vs Ric Flair

Walka wyrównana, pod koniec Shelton siedzi w narożniku lekko zamroczony, podchodzi do niego sędzia lecz wrestler myśli, że to Flair i wsadza mu palec w oko. Flair wyciąga Momma's Son na środek ringu i zakłada Figure 4 Lock, Shelton uderza ręką w ring(tap out), sędzia nakazuje zabic w gong. Sędzia przekazuje decyzję Lilian, która następnie ogłasza:

- Zwycięzcą... przez DQ zostaje Ric Flair! Nature Boy gdy to słyszy wkurza się i zaczyna kopac Benjamina, podchodzi do mamuśki i zabiera jej butle z tlenem po czym udzerza nią kilka razy Sheltona. Celebrowanie zwycięstwa wygląda prawie jakby Ric zdobył tytuł...

Teddy Long(!) ogłasza, że na WM w MITB Match wystąpia 3 gwiazdy RAW i 3 ze Smackdown!

Wrestlemania XV Rematch

Dominacja Kane'a, na koniec gdy Big Red Machine szykuje się do Chokeslamu przybiega Chris Masters, staje na brzegu ringu, gdy Kane daje mu Big Boot, Triple H wyrzuca z ringu Kane'a, ten chce go wyciągnąc poza ring, jednak The Game chwyta się nogi sędziego. Przybiega Carlito i pluje jabłkiem prosto w twarz Monstera. Wspólnie z Mastersem wrzucają go na ring. Wtedy King Of Kings szybko wykonuje Pedigree i pinnuje Kane'a.

Torrie Wilson rozmawia z Victorią, która mówi

- Dzisejsza noc to wielkie wydarzenie dla Candice

Widzi jednak smutną minę Torrie

- Co ci jest, Torrie?

- Candice... Próbowałam pomóc jej po ostatniej walce, ale ona mnie uderzyła. Co więcej nawet nie próbowała mnie za to przeprosic.

- Wiem, WIem, Ale czy winisz ją za to? Zrozum, ona jest teraz pod dużą presją, mówiła u Jay'a Leno, że na Wrestlemanii pojawi się jako Women's Champion, mówiąc inaczej, miała ku temu okazję ostatnio, jednak nie pomogłaś jej w tym...

- Co??!!!

- Poczekaj, źle się wyraziłam. Pamiętaj dzisaj po show Candice, pozostaniemy 3 Amigos...

- Cztery...

I tu wskazuje na pieska. 8-)

- Masz racje, przepraszam piesku. Tak więc obiecuje ci ze po naszym występie wszystko wróci do normy. Obiecuję!

- Czy myślisz, ze Candice się rozbierze?

- Znając ją wszystko jest możliwe...

Do drzwi szatni Shawna Michaelsa ktoś puka. Wchodzi prezenter, który chce zrobic wywiad z Shawnem, ten jednak odmawia. Lecz do pomieszczenia wchodzi jeszcze jedna osoba...

- Stephanie McMahon, co tutaj robisz?

Steph prosi reportera żeby zostawił ich samych, zaczyna coś mówic, ale odzywa się HBK:

- Zanim coś powiesz... Mam już dosyc waszej rodziny, wiec proszę cię teraz abyś opuściła to miejsce

- Rozumiem co czujesz, chce wyrzucic coś z siebie i nie preszkadxzaj mi, pownieważ jestem w ciąży

- Dzieci zmieniły twoje życie Shawn...

- Steph, mam nadzieję, że twoję także zmienią...

- Ja również mam taką nadzieję. Nigdy jednak nie wiadomo, czy zostaną przy mnie. Chiałabym cie przeprosic. Moj ojciec i brat, tak naprawdę nie chcą tego, to co robią jest złe. mam więc nadziję, że zaakcepujesz te przeprosiny...

- OK

Stephanie zbiera się do wyjścia ale zaczyna odczuwac skurcze. Shawn mówi, żeby usiadła. Ta prosi go o troche wody. HBK zgadza się i wychodzi. Wrestler przynosi jej nową butelkę wody. Stephanie wypija po czym wychodzi. Shawn sięga po swoją wodę, w której Stephanie rozpusciła biały proszek podczas nieobecności HBK'a. (Gdy Shawn robi łyk publika głośno reaguje)

W ringu Torrie i Victoria odsłaniają okładki "Playboya" na których widnieje Candice w białej (niby)bieliźnie. Chwilę później duże okładki zostają podniesione i oczą (tele)widzów ukazuje się Candice Michelle ubrana dokłanie tak jak wygląda na okładce.

- Whooooooo... Ale tu gorąco, szczególnie w górnej częsci... Jestem zbyt gorąca na pokazywanie w TV, Jestem zby gorąca do pokazywania podczas Superbowl, Jstem zbyt gorąca do pokazywania na... RAW. Po prostu jestem bardziej gorąca niż sama Trish Stratus... Jestem zdecydowanie bardziej gorąca od Stacy Keibler.

Za chwilę nawiązuje ironicznie do wystęu Stacy W programie "Taniec z gwiazdami"

- Jestem najbardziej gorącą divą, jaka kiedykolwiek ukazała się na okładce Playboya

Podchodzi do Torrie:

- Wszystko w porządku?

- Jak najbardziej, Candice

- Nie o tym myślę Torrie. Moja okładka jest zdecydowanie bardziej sexowna niż dwie twoje, Torrie. Czy zgadzasz się z tym, że jestem najbardziej gorącą Dvią, jaka kiedykolwiek pozowała do "Playboya"?

- Wiem na razie tyle, że jestes najwiekszą dziwką pozującą do tego magazynu

Chwila zastanowienia

- Może masz rację... Byłyśmy ostatnio naprawdę dobrymi przyjaciółkami. Cieszę się, że jesteś teraz tutaj i świętujesz także tą cudowną chwilę.

Przytulają się. Nagle jednak Torrie zostaje uderzona przez Victorię, a Candice wykręca jej rękę po czym daje w twarz

Shawn szukując się do wyjścia, bierze ostatni łyk wody...

Shane McMahon vs Shawn Michaels

W miare upływu czasu Shawn traci siłę i szybkośc. Chcąc wykonac Shoulder Block na Shane'ie nie ma odpowiedniej siły, by dosc daleko skoczyc na Shane'a, w efekcjie muska go tylko ręką. Shane daje mu punch'e, aż w końcu Shawn pada, nie mając siły wstac. Pinnfal i wygrana Shane'a.

Vince bije brawo synowi. Shane podchodzi do Lilian, która zdadje się byc mocno zdziwiona, tym co słyszy.

Za chwile ogłasza:

- Zostałam właśnie poinformowana, że Shawn Michaels odbędzie jeszcze jeden pojedynek. Jego rywalem bedzię osoba, z którą zmierzy się na Wrestlemanii - Vince Mcmahon!

Chairman ściąga krawat... 8-)

Shawn Michaels vs Vince McMahon

Po ściągnieciu krawata kladzie się na HBK'u, a sędzia odlicza. Vince wygrywa przez pinfall.

Na ring wbiega Spirit Squad, gratulując zwyciestwa McMahon'om. Ci odchodzą, tymczasem na ring wchodzi Eugene.

Eugene vs Spirit Squad (1 osoba)

SS najpierw przedrzeźnia Eugene'a, a potem pokazuje mu trąbkę-zabawkę, która podoba się Wrestlerowi. Wtedy SS zaczyna ją chowac i przekazywac między siebie, wyśmiewając się z Eugeniusza

Już we właściwej walce dominuje członek SS, jednak "Down" budzi się i wykonuje Rock Bottom. Na koniec che wykonac People's Elbow, ale inny członek SS wbiega na ring (sędzia nie widzi) i wykonuje na nim jakis swoj finisher. Eugene przegrywa przez pinfall.

Maria vs Lita (w/ Edge)

Lita wygrywa przez pinfall. Po zakonczeniu walki LIta podnosi kolezanke a Edge przygotowuje się do wykonania na niej Spear'a. W ostatniej chili wbiega na ring Mick Foley! Lita wskakuje jednak na niego, lecz natychmiast gdy udaje mu sie oswobodzic dosięga go finisher Edge'a. Potem jeszcze na dokładke dostaję krzesłem

- Mick, zaproponowałes mi walkę Hardcore tydzień temu... Wiec akceptuje ją.

Kolejną osobą, którą zobaczymy w Hall Of Fame bedzie Sherri Martel!

Trish Stratus jest zła na Mickey za jej dziwne zachowanie tydzień temu. Dziwi się też po co tak bardzo przygląda się okładce na której widnieje Trish...

Wrestlemania XX Rematch

John Cena vs Big Show

BS całkowicie dominuje, w pewnym momencie przy wejściu zza kulis ukauje sie Triple H tzrymający w ręku Sledgehammer. Chwilę poxniej w kierunku ringu biegną Triple C i Masters jednak zanim wejdą na ring zostają zatrzymai i przewróceni przez nadbiegającymi za nimi Kane'a

Tymczasem Cena wykonuje Suplex na BS z 2nd Turnbuckle. Triple H patrzy z niedowierzaniem... Zaczyna iśc w kierunku ringu, aprobując uwagę Ceny. Gdy John obraca się na jego szyi spoczywa ręka Big Show'a. Lecz Johnny'emu udaję się uniknąc Chkeslamu wykonując DDT z powietrza. Po chwili BS ponownie kladzie rekę na gardle Ceny. Lecz i tym razem John kopie go w brzuch po czym wykonuje swojego finishera - FU! Zupełnie jak na WM XX...

Cena wygrywa przez pinfall

Po walce spotykają się spojrzenia Triple H i Ceny

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

1

• AX

1

• Bonkol

1

• TiggerR

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Eugene walczył z Kennym ze Sprit Squad (chyba) :) Jak dla mnie raport pierwsza klasa.

15974308365193fac7b7921.jpg

• Reputacja:   0

Zgadzam się, idealnie przedstawione wydarzenia. Trzymaj tak dalej :grin:

20726886454675b1540758e.jpg

• Reputacja:   244
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

YES!!! Świetna robota!!! Pozostaje mieć tylko nadzieję, że nie przejdzie Ci ochota po kilku tygodniach. Oby tak dalej!!! :smile:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg