Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

40 urodziny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W najbliższym czasie czekają mnie 40 urodziny, oczywiście nie moje, tylko mojej mamy. Będę tam siedział na laptopie, ogólnie muzyka i te sprawy, będę kimś w rodzaju takiego prowadzącego, teraz potrzebuję waszej pomocy. Chodzi o jakieś zabawy, wiadomo % tam zrobią swoje i jakoś by się ich rozbawiło, żeby dobrze te urodzinki zapamiętali, wynajęta jest sala. Mam w sumie tylko jedną w głowie, na forach nic nie znalazłem, mam nadzieję, że macie jakieś pomysły lub doświadczenie, liczę na waszą pomoc ;)
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Znajdź jakąś skłądankę z lat 60/70/80 jakieś utworki które stare pryki miło wspominają (wiem po swoich dziadach), bo raczej swojego hehe Gotika im raczej nie puścisz
Opublikowano
Biesiady puść :D
Opublikowano
  • Autor
Muzykę to ja mam już panowie, chodzi o jakieś pseudo atrakcje pomiędzy piciem, a tańczeniem.
Opublikowano

To zrób np. zabawę z szczotką lub z czymś innym co ma kij. Ustawiasz w gości w kółeczku i oni sobie podają ową miotłę( oczywiście podczas tej zabawy leci muzyka). Gdy nagle wyłączysz muzykę osoba trzymająca kij odpada.

Wygraną może być np. 0.5 l :P

Ta zabawa była na wszystkich weselach na jakich byłem i znakomicie się sprawdzała.

Opublikowano

Możesz zrobić coś takiego:

Goście dobierają się w pary. Jeśli gra muzyka tańczą sobie (nie ważne jak). Jeśli muzyka cichnie, to wyżej wymieniona para może mieć na ziemi tylko np. 2 nogi i 1 rękę (z całej pary ofc. cała reszta MUSI być w powietrzu). W takiej pozie muszą wytrzymać 3 sekundy. Jak się nie uda - para odpada.

Mam nadzieję, że cokolwiek zrozumiałeś. Jeśli nie - postaram się to lepiej wytłumaczyć

A za nagrodę możesz dać 2 "taśmy" z urodzin (kiedy my graliśmy tymi "taśmami" był papier toaletowy :D )