Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking News : Ric Flair obecny na WWE Hall of Fame 2012.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WWE potwierdziło na swojej stronie internetowej że "Nature Boy" - Ric Flair będzie obecny 31 marca w Miami na ceremoni Hall of Fame a także zostanie po raz drugi wprowadzony do "Galerii sław". Od tygodni w internecie krążyły spekulacje na temat w jakiej formie i czy w ogóle Flair wystąpi w sobot...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-breaking-news-ric-flair-obecny-na-wwe-hall-of.html

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja to nie wiem co wwe cche ukrywac i tak kazdy wie ze jest TNA.
Opublikowano
Zgodzę się z komentarzem wyżej bo w żadnym wypadku duma Vince'a nie ucierpi na jednym zdaniu o innej federacji.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Opublikowano
Ostatnio trochę za często jest używany "Breaking News". Lepiej by było gdyby to było oszczędzone na naprawdę ważne i szokujące wydarzenia(czyjaś śmierć itp)
Opublikowano
Bardzo dobra wiadomość. Flair powinien być na tak ważnej ceremonii dla wrestlingu, bo w innym wypadku tylko fani na tym by stracili. Natomiast w tej sytuacji, zarówno WWE jak i TNA na tym skorzysta. Vince wie, że w tej chwili żadna federacja mu nie zagrozi, więc jest ok. :-)

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

Opublikowano
  • Autor
@Pawlos jest okres RTWM także każdy news związany z ta galą powinien być upubliczniony a jeśli pojawia się taka wiadomość to ja bez żadnych skrupułów określam to jako breaking news bo będzie miał on duże znaczenie w kontekście jak hall of fame będzie wyglądało w tym roku (na pewno o wiele lepiej)

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Zgodzę się z komentarzem wyżej bo w żadnym wypadku duma Vince'a nie ucierpi na jednym zdaniu o innej federacji.

A ja się nie zgodzę, to w dalszym ciągu dla Vince'a jakiś konkurencyjny produkt i dobrze robi, że ogranicza wiadomości na temat TNA do absolutnego minimum. O tym, że nie powinno wspominać się o konkurencji najlepiej na swojej skórze przekonało się WCW.

15974308365193fac7b7921.jpg

Opublikowano
  • Autor
Wiesz Bonkol co innego wspominać a co innego nachalnie się wpierniczać trepami do drugiej ferdki. Z resztą WWF też wspominało o WCW (pamiętna akcja DX z czołgiem) i jakoś to dziś produkt Vince'a dalej oglądamy.

Opublikowano
Punk w swoim shootowym promo wspomniał o ROH i NJPW bo te organizacje nie są dla Vinca żadną konkurencją, dlaczego nie wspomniał o TNA? Bo Vince nie chce robić reklamy konkurencji co jest dla mnie oczywiste.
Opublikowano
Panowie przecież wszyscy wiedzą o tej sprawie (powie czy nie powie). Więc myślicie że jeżeli Flair wspomni o kontrakcie z TNA to nagle część fanów WWE zacznie oglądać Dixieland a jak tego nie zrobi to dalej WWE universe będą nieuświadomieni o istnieniu innych federacji.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...