Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Kontuzja Bourne'a, Zarobki w FCW, Przyszli rywale HBK i The

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mimo ze Evan Bourne odbył już swoją kare za stosowanie niedozwolonych środków nie zanosi sie by wrócił na ring szybko gdyż niedawno odniósł on kontuzje połamania kości w swojej stopie. Oto zdjęcie tej kontuzji.

https://forum.wrestling.pl/topic/29420-kontuzja-bournea-zarobki-w-fcw-przyszli-rywale-hbk-i-the/

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Napoleoni

2

• sebinho

1

• PH93

1

• Adri230

1

Top użytkownicy w tym temacie

"Jak wiemy po Wrestlemani 28 The Rock wystąpi najprawdopodobniej jeszcze w 2 wielkich walkach. Najpoważniejszym kandydatem do starcia z Rockiem jest sam Brock Lesnar."

Oooo!!! A to nie z Ceną?

"W internecie głośno od kilku tygodni o tym z kim i czy w ogóle HBK zawalczy na przyszłorocznej Wrestlemanii. Najbardziej prawdopodobną opcją jest HHH choć z backstegu dochodza głosy ze sam Shawn chciałby powalczyć z kims młodszym i mniej wypromwanym - główni kandydaci to Daniel Bryan i Dolph Ziggler"

Hehehe, już widzę miny tych którzy pisali, że Shawn definitywnie skończył karierę i już nie wróci do ringu :)

"Na ostatnim nagraniu Smackdown duży błąd popełniła Lilian Garcia która zapowiadając do ringu Zacka Rydera przedstawiła go jako "Long Island Iced Z - Jack Swagger". Oczywiście o wszystko zadbali edytorzy i tą gafe konferasjerki usuneli."

Skoro nie mają problemu z płynnym wycięciem jakiegoś fragmentu to co to za problem podłożyć heat/pop...

https://forum.wrestling.pl/topic/29420-kontuzja-bournea-zarobki-w-fcw-przyszli-rywale-hbk-i-the/#findComment-282517

Nie widzę już przeszłości dla Evana w tej federacji może gdyby zaczął karierę w X Division to może jakiś sukces by tam odniósł.

To zdjęcie już ktoś wcześniej wrzucił na forum. Jeżeli Rock miałby walczyć po WM to pewnie na SummerSlam lub Surivor Suries. Brockowi jak na razie dobrze jest w UFC więc wątpię w jego powrót do imperium Vince'a. Jeżeli miałoby dojść do kolejnej walki Shawna to raczej stawiałbym na to że jego przeciwnikiem będzie Ziggler. Jest to zawodnik z dużym potencjałem i nawet przez porażkę z HBK zostałby dobrze wypromowany. Nie rozumiem dlaczego Lilian się pomyliła. Nie wypowiada jakiegoś godzinnego przemówienia tylko kilka zdań. Czy to takie trudne? Ma tyle szczęścia że nie wydarzyło się to na RAW. A co do Novaka to nie interesuje mnie jego zdanie i dziwię się że je ma.

https://forum.wrestling.pl/topic/29420-kontuzja-bournea-zarobki-w-fcw-przyszli-rywale-hbk-i-the/#findComment-282520

Brockowi jak na razie dobrze jest w UFC więc wątpię w jego powrót do imperium Vince'a.

Aktualnie to Brock ma status "Free Agent" bo postanowił skończyć karierę w UFC. Nie zerwał kontraktu, bo pewnie musiałby karę płacić. Wątpie, żeby Brock w tym roku wrócił do wrestlingu. Jeżeli wróci to zapewne będzie to powrót podobny do tego The Rocka. Pojawi się w lutym, potem z 3-4 razy w marcu, żeby wypromować swoją walke na WM i tyle.

https://forum.wrestling.pl/topic/29420-kontuzja-bournea-zarobki-w-fcw-przyszli-rywale-hbk-i-the/#findComment-282525

I jak można Shawna nie lubić? :wink: Odrzucił debilny pomysł, by marnować kolejny potencjał WM i dawać mu walkę z HHH, którą mało kto chce obejrzeć i godzi się zrobić show stealera z nową gwiazdą - jak go po tym można nie lubić? Mam nadzieję, że zostanie przy swoim i za rok zobaczymy "one more match" z Dolphem Zigglerem. Takie coś samo by się pisało, chociaż - jeśli już - to zapewne dojdzie do jego walki z Bryanem, co też nie będzie złe, niemniej wolałbym Dolpha.
https://forum.wrestling.pl/topic/29420-kontuzja-bournea-zarobki-w-fcw-przyszli-rywale-hbk-i-the/#findComment-282528

Jeśli Shawn podłoży się Bryanowi albo Zigglerowi to będą narzekania, że się zeszmacił, zniszczył swoją legendę "mistera WrestleManii" itp. jeśli zaś pokona Bryana albo Zigglera to także będą narzekania, że nie chce promować młodszych, że ma większe ego niż HHH itp.

Sam nie wiem co gorsze...

https://forum.wrestling.pl/topic/29420-kontuzja-bournea-zarobki-w-fcw-przyszli-rywale-hbk-i-the/#findComment-282529

Evan, wracaj do zdrowia chłopie, ale z przykrością muszę stwierdzić że w WWE nic już dla siebie nie znajdziesz. Rey czy Sin, a może jakiś niespodziewany comeback? Na RAW pewnie się dowiemy, ale ja stawiam na Reya. The Rock vs Lesnar, tja, i frytki do tego? Proszę was panowie, zachowajmy powagę... HBK za rok na WMce? To ja proszę main event z Rodym Piperem jeśli tak... Wybaczcie za cynizm, ale to są zwykłe plotki podgrzewające atmosferę przed WM. Nie po to Shawn kończył karierę, nie po przechodził do HoF żeby teraz wracać jako zawodnik. Po co rozmieniać się na drobne? Okej, wcale nie twierdze, ba wręcz jestem pewien że dziwnie to zabrzmi ale Shawn w moich oczach ma większe szanse na przełamanie Streaku niż Triple H. W końcu to... Showstopper, a i czuć pisany przez Writerów konflikt z Hunterem. Lesnar w UFC zwlekał z walkami że szok, ledwie wypełniał zapisy z kontraktu, więc do WWE zawita gdy poczuje że kasy mniej, a pewnie narazie jeśli już to skupi się niczym Batista na aktorstwie. Tak więc, obym się mylił, ale nie oczekujmy nagle masowych powrotów i cudów na WM, bo to nadal to samo WWE które zawaliło katastrofalne Royal Rumble :x
https://forum.wrestling.pl/topic/29420-kontuzja-bournea-zarobki-w-fcw-przyszli-rywale-hbk-i-the/#findComment-282532

Jesli HBK zawalczy na przyszlorocznej WM'ce to jego przeciwnikiem zostanie Daniel Bryan. Przeciez to jego uczen i raz wychodzily newsy ze Shawn widzi z Smoku przyszla gwiazde. Michaels byl przeciez strasznie wkurzony gdy zawiesili Bryana po debiucie Nuxusa i wcale sie z tym nie kryl. Ja z takiego obrotu spraw bylbym strasznie zadowolony gdyz ich feud ma potencjal, a przy dobryk bookingu sa szanse 5 Starsa.
https://forum.wrestling.pl/topic/29420-kontuzja-bournea-zarobki-w-fcw-przyszli-rywale-hbk-i-the/#findComment-282535

W każdej plotce jest jakieś ziarenko prawdy i byłbym przeszczęśliwy, gdyby dane mi było zobaczyć jeszcze raz HBK w akcji. Feud mistrza z uczniem, o to kto jest lepszy, odpowiednio prowadzony byłby wydarzeniem roku. Finał takiego programu na WM, ze zwycięstwem Dragona i symbolicznym przekazaniem pałeczki byłby wspaniały. Oczywiście biorąc pod uwagę umiejętności Zigglera, jego w starciu z Michaelsem też bym z chęcią zobaczył.
https://forum.wrestling.pl/topic/29420-kontuzja-bournea-zarobki-w-fcw-przyszli-rywale-hbk-i-the/#findComment-282536

IMO takie beztalencie jak Jacob Novak, będąc w rozwojówce powinien jeszcze dopłacać over 9000 $, a nie zarabiać. Jeśli to prawda, to współczuję chłopakom z indys, że są stawiani na równi z drewnami.

Michaels na Wrestlemanii? Nie róbmy już drugiego Flaira. Rola gościnnego sędziego w pełni satysfakcjonuje widownie, tak sądzę. Jasne, że zawsze byłoby miło zobaczyć HBK'a w jeszcze jednej walce, ale w takim razie cała podbudowa z WM26 idzie się klepać. Więc bez takich kroków, wystarczy odpowiednia promocja Regala i Danielsona i na WM29 mamy murowany five star.

https://forum.wrestling.pl/topic/29420-kontuzja-bournea-zarobki-w-fcw-przyszli-rywale-hbk-i-the/#findComment-282537

Najbardziej zainteresował mnie news o HBK. Z ciekawością ujrzałbym jego starcie z Bryanem lub Zigglerem, lecz tak jak napisał Guillotine, podbudowa i otoczka z WM 26 pójdzie na marne. Szkoda Bourne' a, nie widzę już dla niego żadnej przyszłości z WWE, teraz pewnie znów kilka miesięcy go oglądać nie będziemy. Jeśli chodzi o drużynę Longa, wolałbym stokroć bardziej Mysterio, który podniósłby star power teamu Teddy' ego. Lillian słyszałem, że ostro ostatnio botchuje, to już nie to samo co kiedyś, nawet Cena na nią narzekał mocno podobno.
https://forum.wrestling.pl/topic/29420-kontuzja-bournea-zarobki-w-fcw-przyszli-rywale-hbk-i-the/#findComment-282550

. Feud mistrza z uczniem, o to kto jest lepszy, odpowiednio prowadzony byłby wydarzeniem roku. Finał takiego programu na WM, ze zwycięstwem Dragona i symbolicznym przekazaniem pałeczki byłby wspaniały.

Michaels na Wrestlemanii? Nie róbmy już drugiego Flaira. Rola gościnnego sędziego w pełni satysfakcjonuje widownie, tak sądzę. Jasne, że zawsze byłoby miło zobaczyć HBK'a w jeszcze jednej walce, ale w takim razie cała podbudowa z WM26 idzie się klepać.

no cóż, jak wcześniej w poście pisałem, jestem przeciwny czemuś takiemu. HBK to jak dla mnie legenda, najlepszy zawodnik w dziejach pro-wrestlingu. A walki ringowych weteranów stoją na bardzo niskim poziomie. Nie chciałbym widzieć swojego idola klepanego przez jakiegoś zawodnika o żenującym gimkicku. Bo wybaczcie, gimkicki ostatnich lat są w dużej mierze kretyńskie, co łącząc z ograniczaniem repertuaru zawodników przynosi złudzenie że są słabymi zawodnikami. Zobaczcie sobie Dos Carasa, CM Punka, czy Bryana Danielsona co robili przed przyjściem do WWE, i jakie zagrania mają teraz. Nawet 1/3 swojego potencjału nie prezentują. No ale cóż zrobić, jak pisałem dziesiątki razy, WWE nie tworzy ani nie promuje gwiazd tylko je wręcz niszczy. Ile mamy gwiazd w WWE? Punk, Orton, Cena? To są osoby które można lubić lub nie, ale przyciągają ludzi na widownie. Dlatego na WM muszą występować ludzie którzy walczą dosłownie od święta, Triple H, Jericho, Taker, Rock etc, tylko oni mogą przyciągnąć widzów. Dlatego powiem tak, gdyby Daniel Bryan dostał feud z HBK i go wygrał, nie miałbym w sumie jakiegoś żalu. Stałby się wtedy z miejsca gwiazdą. ALE obawiam się że byłoby coś na zasadzie wygrywa z HBK, żeby po miesiącu przegrać z Big Showem. WWE jest totalnie nie konsekwentne w pushowaniu

https://forum.wrestling.pl/topic/29420-kontuzja-bournea-zarobki-w-fcw-przyszli-rywale-hbk-i-the/#findComment-282562