Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

WWE by Poltimix

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

WWE SMACKDOWN

Randy Orton

Wade Barrett

Christian

Cm Punk

Dolph Ziggler

Jack Swagger

Daniel Bryan

Drew McIntyre

Jeff Hardy

Undertaker

JTG

Evan Bourne

Epico

Primo

Alberto Del Rio

Alex Riley

Ted DiBiase

Heath Slater

Trent Barreta

The Great Khali

WHC Champion

Cm Punk

Interconinental Campion

Jack Swagger

World Tag Team Champions

Epico & Primo

WWE RAW

Chris Jericho

John Cena

Sheamus

Mark Henry

Rey Mysterio

Cody Rhodes

The Miz

Triple H

Kane

R-Truth

Mr Kennedy

Big show

Ezeckiel Jackson

Kofi Kingston

Sin Cara

David Otunga

Hunico

Jimmy Uso

Jey Uso

Yoshi Tatsu

John Morrison

Obecni Mistrzowie :

WWE Champion

Chris Jericho

United States Champion

Mr Kennedy

WWE Tag Team Champions

Jimmy Uso & Jey Uso

WWE RAW 02.01.2011

http://scm-l3.technorati.com/12/01/31/63395/wwe-raw.jpg?t=20120131023955

Na ring wychodzi Chris Jericho z pasem WWE Championship na ramieniu, zmierza ku ringu swoim charakterystycznym krokiem. Puczbliczność oczywiście buczy. Chris Jericho bierzę mikrofon do ręki i mówi:

Na Armagedon 2010 zniszczyłem waszego bohatera Johna Cen'e.. Tym samym obroniłem swój pas. Nie ma tu nikogo kto mógłby mnie pokonać!! Jestem najlepszy na świecie, i dobrze o tym wiecie.

Udowodniłem wam, nędznym hipokrytom, iż Johna Cene można pokonać bez większego wysiłku. Zapamiętajcie ten dzi...

Do ringu wchodzi Poltimix General Menager Smackdown & Raw: Jericho, skończ już to nudną gatkę, zauważ że nikt ciebie już nie chcę słuchać. Jesteś taki pewny siebie?! Dobrze w takim razie

na dzisiejszej gali zmierzysz się z olbrzymem Big Show'em.

Poltimix wychodzi z areny...

Non Tittle Match

(United States Champion) Mr Kennedy vs Ezeckiel Jackson

W walce cały czas dominował Mr Kennedy, seria kopnięć, seria uderzeń. Popchnięcie w narożnik i Kenton Bomb 1...2..3!! Walka nie trwała nawet 1min. Kennedy wchodzi na narożnik i dumnie unosi

swój pas. Lecz co to?!?! Muzyka Codye'go Rhods'a który wbiega z krzesłem na ring i atakuje Kennedy'ego. Cody Rhodes bije go nie miłosiernie, i na koniec podnosi pas United States Champion. Rhodes

bierze mikrofon do ręki:

Tutaj, właśnie tutaj na ringu leży wasz mistrz US Champion, którego tak kochacię.. Informuje was że to jest dopiero początek, a na Royal Rumble pokaże wam że Kennedy nie dorasta mi do pięt, i

odbiorę mu jego pas. Do zobaczenia Kennedy!! Po czym Cody wyrzuca mikrofon, a pas kładzie na nieprzytomnym Kennedy'm. Następnie Rhodes schodzi z ringu z ironicznym uśmiechem.

---------------

Backstage

Maria znajduję Chrisa Jericho

Maria: Chris co powiesz o dzisiejszej walce z Big Showem?

Chris: Co tu dużo gadać, gwarantuję wam wszystkim w tym momencie iż wygram to walkę, Big Show to nieudacznik. Jest nikim w tym biznesie. Udowodnie po raz kolejny wam wszystkim

że Chris Jericho jest najlepszy na całym świecie.

Maria: Z kim najbardziej chciałbyś zawalczyć o swój pas na Royal Rumble?

Chris: Jest mi to obojętne, pokonam każdego kto stanie mi na drodze.

Chris Jericho odchodzi....

--------------

1# Contender Match for WWE Championship

Sheamus vs Kane

Walka zaczyna się od stójki, gdzie oczywiście przeważa Kane.Odpycha Sheamusa po czym szybko przejmuje inicjatywę. Red Monster obbija Sheamusa cały czas, lecz gdy chciał zrobić chokeslam

Sheamus skontrował, po czym to on przejął inicjatywę. Nagle Kane'owi udało się skontrować. Po czym Kane wychodzi z ringu widać iż ma już dość, lecz Triple H wybiega z publiczności i wrzuca Red

Monstera do ringu, po czym dostaje od Sheamusa Brounge Kick, Sheamus od razu przechodzi do pinu 1..2.. To niesamowite Kane odrzuca, lecz Rudy nie daje za wygraną ciągle obbija Kane'a

lecz nagle na rampie pojawia się Mark Henry, który spokojnym krokiem przechodzi do ringu. Sheamus zapatrzony na Marka nagle się odwraca i od razu dostaje od Red Monster chokeslam

próba pinu 1..2.. Sheamus odrzuca. Kane najwyraźniej ma już dość wywala z ringu Sheamusa, i akcja zaczyna się toczyć po za ringiem. Sheamus oberwał ponownie chokeslam'em. Po za ringiem doszło

do wyliczenia do 10. Kane opuszcza arene, a Mark Henry wykorzystując to iż Sheamus jest nieprzytomny podnosi go i wykonuje World Strongest Slam na stół komentatorski. Po czym opuszcza arenę.

Normal Tag Team Match

John Morrison & R-Truth vs Sin Cara & Rey Mysterio

Walka rozpoczyna R- Truth i Sin Cara. R-Truth zbiera ostre lanie od Sin Cary przyjął już mnósto ciosów, i zmiana Sin Cara zmienił się z Reyem Mysterio, Rey wspaniale prowadził to walkę, cały

czas domniował, lecz gdy chciał wykonać Splash R-Truth szybko uniknął, po czym zmienił się z Johnem Morrisonem, który obijał cały czas w ringu Reya, lecz nagle Rey uniknął kopnięcie, po czym

sprytnie podciął Johna Morrisona, który bezwładnie poleciał na liny, i mamy tak 619!! splash, do ringu wchodzi R-Truth. Lecz Sin Cara wie co robić, i pozbywa się go szybko z ringu. W tym samym czasie

Rey przeszedł do próby pinu 1..2..3!!! Meksykańscy zawodnicy mogą świętować zwycięstwo, lecz do ringu wbiegają Usos i atakują od tyłu Reya & Sin Car'e. Po czym dumnie unoszą pasy do góry!

---------------

Na telebimie pojawia się Poltimix General Menager Smackdown & Raw: Witam was moi drodzy wwe universe, chciałbym zapowiedzieć 2 walki na przyszłe RAW a będzie to Big Show & Triple H & Sheamus

vs Kane & Mark Henry & Chris Jericho, a będzie to stypulacja 6 Man Tag Elimination . 2 walką będzie pwrót Johna Ceny, który zmierzy się z również dziś nieobecnym The Mizem.

----------------

Non Tittle Match

(WWE Champion) Chris Jericho vs Big Show

Walka bardzo wyrównana, lecz na początku inicjatywe przejął Big Show, okładał Chrisa Jericho, Chris Jericho otrzymał od Big Showa spear, Big Show szykuję się na chokeslam, Jericho wstaje odwraca

się Big Show go łapie lecz ten mu się wyślizguje i wykonuje na Big Shole clothesline, następny clothesline, Gigant pada dopiero po 4 clothesline. Jericho od razu chce założyć Wall Off Jericho, lecz Big Show

mu na to nie pozwala, dlatego też Jericho zaczął obijać giganta w inny sposób, najpierw zaczął go bić nie miłosiernie, następnie Big Show zaliczył kilka potężnych kopów w brzuch.Jericho bez namysłu szybko założył

Wall Off Jericho lecz gigant skontrował po czym od razu chciał wykonać K.O punch, lecz Jericho uniknął i od razu zasadził Codbreaker od razu przechodz do pinu 1..2..3!! Jericho cieszy się z zwycięstwa, po czym

bierze mikrofon do ręki :

Hipokryci!! Mam do was jedno pytanie!! Kto następny ?!?! Po tych słowach Jericho wyrzuca mikrofon, i unosi pas do góry!!

Tak oto kończy się 1 gala RAW!

Edytowane przez Poltimix
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Poltimix

3

WWE SMACKDOWN 05.01.2011

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/44/Wwe-smackdown-logo.jpg

Przy uciesze fanów na ring wychodzi Capitan Charisma Christian, który ma w ręku mikrofon. Christian staje na środku ringu i mówi:

Witajcie na Smackdown. Jak dobrze wiecie na Armagedonie pokonałem Wade Baretta, i tym samym otrzymałem prawo do walki o

pas WHC. na Royal Rumble!!!

Na ring wychodzi WHC Champion Cm Punk, z pasem na ramieniu. Punk wchodzi do ringu i mówi: Tak Christian, wygrałeś walkę z

Wadem Barette'm na Royal Rumble, lecz sądzisz że dasz rade pokonać mnie? Chciałbym ci przypomnieć iż to ja jestem najlepszy

na świecie!! Nie ma nikogo tak niesamowitego jak ja. Na Royal Rumble udowodnię ci to !!!

Christian: Już nie mogę się doczekać, kiedy będę mógł skopać ci dupę!! Christian wyrzuca mikrofon i zadaje Punkowi mocnego kopa

w brzuch po czym wykonuje Killswitch. Następnie bierze pas do ręki i podnosi go do góry. Ludzie szaleją!!

Lecz co to?!?! Na rampę wychodzi Poltimix General Menager Raw & Smackdown, i mówi :

Witam wszystkich bardzo serdecznie na Smackdown !! Panowie co to się dzieje?! Robicie taki burdel, i to w dodatku już na początku

gali! Ehh mam dla was wiadomość. Cm Punk zawalczysz dziś z The Great Khalim, a ty Christian zawalczysz dziś w walce wieczoru:

Christian vs Dolph Ziggler, Punk twoja walka zaczyna się, teraz!!!

Non Tittle Match

(WHC Champion) Cm Punk vs The Great Khali

Od razu na początku walki, Cm Punk przejął inicjatywę zaczął kopać nie miłosiernie The Great Khaliego, po czym wykonał swoje słynne kombo.

Cm Punk podnosi Great Khali'ego ale ten kontruje po czym Punk obrywa Big Bootem. The Great Khali czantuje, odwraca się i obrywa kopnięcie

w głowe próba pinu 1..2.. Olbrzym odrzuca, nie dużo zabrakło. Punk wściekły podnosi Khaliego po czym wykonuje GTS, od razu przechodzi do pinu

1..2..3!! Cm Punk wygrywa to walkę bez większych problemów, ale co to?!?! Punk sięga po krzesło po czym bije nim niemiłosiernie Khali'ego

następnie wychodzi z nim po za ring, i tam Great Khali przyjmuję już 2 GTS. Krew spływa na całą twarz wielkoluda. Lecz Punk kładzie olbrzyma na

stół komentatorski i wykonuje akcje wysokiego ryzyka wchodzi na narożnik i Elbow Drop. Punk jest wściekły, sięga po swój pas i atakuje nim

przeciwnika. Na koniec podnosi ponownie Great Khaliego i wykonuje już 3 GTS. Gdy Punk ponownie sięga po krzesło wbiega ochrona, i

przjmuje Punka. Cm został zmuszony do opuszczenia areny. Khali nie jest w stanie sam wstać, jest wręcz nieprzytomny, wbiegają lekarze,

razem z noszami. i wywożą Olbrzyma z ringu.

Backstage

-------------------

Maryse znalazła wściekłego Punka na zapleczu:

Maryse: Punk, co się z tobą stało że tak zniszczyłeś The Grat Khaliego?!?!

Punk: To była tylko kwestia czasu. Po pierwsze od jakiegoś czasu ta niemota mnie wkurzała, myślał że jest lepszy tylko dlatego iż

jest większy, i ma większą masę..Po 2 Musiałem wam udowodnić że to ja jestem najlepszy. Oraz to iżw tym biznesie nie liczy

się tylko wzrost, i waga to jest najmniej istotne. Z mojej strony to by było na tyle..

Po tych słowach Cm Punk odchodzi....

Na ring wychodzi Randy Orton:

Witam, wszystkich tu zgromadzonych.. Mam pytanie do jasnej cholery, dlaczego ja nie dostałem tittle shota o pas WHC..?

Po tym jak pokonałem Dolpha Zigglera, na Armagedon sądzę że zasługuję na walkę o pas WHC, ja....

Na rampie swoim nowiutkim czerwonym ferrari wieżdża Alberto Del Rio:

Alberto :Randy!! Ty i walka o pas? Ja na to zasługuję prędzej, po za tym z Dolphem Zigglerem wygrałeś poprzez DQ! Nic wielkiego nie zrobiłeś!!!

Randy: Ale ja..

Alberto: Nie ma tu nic do gadania, może lepiej weź się do roboty, i staraj się o zwycięstwo na Royal Rumble, ops a nie Royal Rumble wygra Alberto Del Rio!

Randy: Alberto, wygrałem przez DQ, ponieważ zainterweniowała Vicki, a co do Royal Rumble jestem w świetnej formie, i napewno je wygram!!!

Alberto: W życiu... Miano zwycięzcy na Royal Rumble należy do mnie!!

Na rampę wychodzi General Menager Smackdown & Raw Poltimix :

Panowie, może mniej gadania,. więcej akcji? Zatwierdzam walkę Randy Orton vs Alberto Del Rio walka zaczyna się w tej chwili!!!

Normal Match

Albero Del Rio vs Randy Orton

Randy Orton, od początku obijał Alberto Del Rio, był wściekły za obelgi z strony Alberto, lecz Ricardo Rodriguez szybko pomógł swojemu mistrzowi po czym

ten przejął inicjatywę, lecz nie na długo Viper znów powraca do akcji wykonuje DDT z lin , po czym szykuję się do RKO, lecz Ricardo rozprasza Randy'ego

i Cross Arm Breaker założony, Randy z trudem łapie liny, po czym nagle ożywa, ponownie DDT z lin, tym razem uderza również Ricardo, i szykuję się do RKO

i wykonuję je na Albero!! Próba pinu 1..2..3!! Randy Orton wygrywa, po czym schodzi z ringu podchodzi do Ricardo, uderza go. Podchodzi z nim do stołu komentatorskiego

i RKO na stół!! Po czym zadowolony Viper, przy owacji fanów wychodzi z areny...

------------------

Backstage

Maryse wchodzi do pokoju Christiana, gdzie ten rozgrzewa się do walki

Maryse : Christian co powiesz, o swojej dzisiejszej walce, oraz przeciwniku?

Christian: Wygram to walkę, i udowodnię Punkowi iż jego szansę na Royal Rumble są nikłe, a co do Dolpha jest dobrym przeciwnikiem życzę mu powodzenia..

Maryse: Co powiesz o zachowaniu Punka?

Christian: Takie zachowanie jest niedopuszczalne. Nie wiem jak to opisać...

Maryse: To by było na tyle, dziękuję za wywiad, i powodzenia w walce.

Christian: Dzięki

Non Tittle Match

(Intercontinental Champion) Jack Swagger vs Drew McIntyre

Drew McIntyre na początku cały czas obijał Jacka Swaggera, wykonał mu masę różnych ciosów, i próbuję pinować 1..2. lecz na nic Jack Swagger nie poddaje się,

wręcz przeciwnie odpoczywa aby nabrać sił, kiedy Drew wepchnął rywala w narożnik ten od razu sprytnie uniknął cios, Dre nadział się na metalowy narożnik, Jack Swagger

wykonuje Roll-up 1..2.. To był prawie koniec McIntyre ledwo co, ale odrzuca, Jack Swagger wkurzony podnosi rywala i od razu wykonuję Gutwrenh Powerbomb, po czym od razu przechodzi do pinu

1..2..3!! Mistrz Interkontynentalny wygrywa. Lecz Jack Swagger nie może się opanować po czym nadal bije swojego przeciwnika! Nagle na ring wbiega Daniel Bryan i wypędza Jacka, po czym

pomaga wstać Drew.. Widac złość na minie Daniela. Co z tego wyniknie?? Zobaczymy!!

Normal Match

Dolph Ziggler vs Christian

Christian pewnie przejął kontrolę nad cała walką na początku, obijał Dolpha. Wykonał już masę różnych trików, lecz kiedy chciał wykonać akcje z narożnika ( Splash)

Dolp Ziggler sprytnie odsunął się, Christian wstał, a Dolph Ziggler, sprytnie zaszedł go od tyłu i wykonał Zig Zap od razu próba pinu.. 1..2.. Christian przy resztkach sił

odrzuca nieprawdopodobne wkurzony Dolph, nie wie co ma zrobić, dlatego szybko zakłada Sleepr Hold'a. Submission trwa już dosyć długo wydaję się iż Christian

opada z sił. Lecz nagle przękręcił się, i ledwo co dotknął lin 1..2..3..4.. Dolph nie wierzy w to co się dzieje. Wkurzony opuszcza ring i sięga po krzesełko kiedy wchodzi

do ringu dostaje kopa w brzuch, i od razu Killswitch. Przypięcie.. 1..2..3!! Christian wygrywa walkę przy resztkach sił próbuję wstać. Cieszy się razem z publicznością.

Lecz Christian nie nacieszył się zbyt długo gdyż do ringu wbiegł Cm Punk, i od razu zaatakował Capitana Charisme z swojego pasa WHC. Po tej akcji Cm Punk bierze

mikrofon do ręki:

Cm Punk : Christian... Oj Christian.. Nie wiesz z kim zadarłeś to ja jestem najlepszy na świecie!! Spójrz na twoich fanów, na co ci oni?!?! Ty teraz leżysz a oni buczą

są ci kompletnie niepotrzebni.. Drogi Capitanie Charismo zrobie z tobą to samo co zrobiłem dziś The Great Khalim!! Propo.. Great Khaliego leży nieprzytomny

w szpitalu, fajnie co? Nie wspominając już o tym co zrobiłem z Edgem na Armagedonie, nie dość że obroniłem mój pas, to wysłałem Edg'a na emeryturę...

Twój przyjaciel już nigdy się tu nie pokaże, również mi się to podoba. Nie zapomnij również o tym że to ja pokonałem nijakiego Jeffa Hard'yego w walce

Hell In A Cell, po czym został zwolniony. Razem zniszczyłem już: Olbrzyma The Great Khali, Rated-R Superstar Edg'a oraz Charismatic........

NA ARENIE GASNĄ ŚWIATŁA A NA TITATRONIE POKAZUJĘ SIĘ:

To niesamowite, właśnie w tym momencie na ring zmierza Charismatic Enigma (Jeff Hardy) z krzesłem w ręku. Wbiega na ring po czym uderza Cm Punka, po czym mistrz

z ledwością wyślizguję się z ringu.. Jeff Hardy bierze mikrofon do ręki:

Jeff Hardy: Cm Punk, pokonałeś mnie to prawda.. ale mnie nie zniszczyłeś!!! Mamy za sobą troche rachunków do wyrównania. Obiecuję ci jeśli nie Christian, to ja sam odbiorę

ci ten pas!!

Cm Punk: Ty, ty nic nie możesz nawet nie masz podpisanego kontraktu !!

Jeff Hardy: Już wszystko jest dogadane. Dostałem kontrakt, i obiecuję ci prawdziwe piekło, jakiego jeszcze do tej pory nie przeżyłeś!!! Zemsta będzie słodka..

Po czym Jeff Hardy pomaga wstać Christianowi i razem przy uciesze fanów cieszą się z widzami !

• 3 tygodnie później...

WWE RAW 09.01.2011

http://scm-l3.technorati.com/12/01/31/63395/wwe-raw.jpg?t=20120131023955

Na ring wychodzi Sheamus!! Fani się cieszą, Sheamus wchodzi do ringu z mikrofonem w ręku, ma chyba coś do powiedzenia.

Sheamus: Jak dobrze wiecie na poprzedniej gali miałem walkę o 1# contender match, byłem już bliski wygranej, dopóki nie pojawił się Mark Henry, i rozproszył moją uwagę.Oczywiście nie zapominajmy o tym że oberwałem World Strongest Slam od Marka Henr'yego. To co się tam zdarzyło jest niedopuszczalne. Moim zdaniem to ja

jestem najlepszym pretendentem do pasa i dobrze o tym wiecie.. Obiecuję wam wszystkim że to jeszcze nie koniec, i to ja będe tym który odbierze pas Chrisowi

Jericho

Na ring wchodzi General Menager Smackdown & Raw Poltimix : Sheamus, dostaniesz 2 szansę... Weźmiesz udział w 30 osobowym Royal Rumble, i pokażesz na co cię stać.

Sheamus: To nie jest fer...

Poltimix: W tym bizniesie nic nie jest fer. Tu liczy się również spryt, oraz przebiegłość, a co do walki na RR o pas WWE Championship. Pretendentem zostanie ten kto wygra walkę:John Cena vs The Miz.. Zwycięzca zmierzy się na Royal Rumble z Chrisem Jericho o WWE Championship.

Sheamus: Poltimix, jeszcze coś ci udowodnie, i zobaczysz że to ja wygram Royal Rumble!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapowiedź dzisiejszej walki o WWE Tag Team Champions Sin Cara & Rey Mysterio vs Jimmy Uso & Jey Uso

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cody Rhodes vs Kofi Kingston

Walka zaczęła się od dominacji Kofi'ego Kingstona, okładał Cody'ego lecz kiedy chciał wykonać Fly Elbow Drop, Cody Rhodes sprytnie uniknął, po czym

od razu zaczął zadawać mocne kopy w zwijającego się z bólu Kof'iego Kingstona. Cody Rhodes przechodzi do Cross Rhodes ale Kofi Kingston wyślizguje się,

i od razu zadaje mocne clothsliny, gdy Rhodes już leżał wykonał na nim Boom Boom Elbow Drop od razu przechodzi do pinu 1..2.. odrzuca!! Cody odrzuca!!!

Kofi Kingston nie wierzy własnym oczom od razu się szykuję na Trouble In Paradise ale Cody sprytnie unika po czym wykonuje na Kofi'm Cross Rhodes, od

razu przechodzi do pinu 1..2..3!!! Cody Rhodes wygrywa !! Walka była bardzo dobra!! Cody Rhodes bierze mikrofon do ręki, chyba ma coś do powiedzenia!

Cody Rhodes: Wystarczy wam to zwycięstwo aby udowodnić że pokonam Keened'yego, co do tej walki.... Mam dla was niespodziankę!! Cody Rhodes vs

Mr. Keenedy na Royal Rumble o pas United States. Co wy na to?!?!

Na ring wychodzi Mr. Keenedy idzie z pasem na ramieniu, a w ręku trzyma mikrofon chyba ma coś do powiedzenia w tej sprawie...

Keenedy: Cody, moja odpowiedź to: TAK! Udowodnie ci że nie jesteś aż taki dobry jak sobie to wyobrażasz... Pokonam cię, i to nadal ja będe

posiadaczem tego pasa!!!

Cody: Ten pas jest moją ścieżką do Main Eventu! (Ludzie buczą) Cii! Cii! Ciiii! W tym samym momencie Cody sprytnie zaatakował Keenedy'ego mikrofonem

i wybuchnął śmiechem, podłym ironicznym śmiechem!

-----------------------------------------

Backstage

-----------------------------------------

Maria znajduje Reya Mysterio

Maria: Rey jak się czujesz przed walką o pasy WWE Tag Team Championship?

Rey: Jestem spokojny i wyluzowany. Jestem również dobrej myśli razem z Sin Carą pokażemy co to znaczy być Luczadorem!

Maria: Jesteś pewny swojego zwycięstwa?

Rey: Nie do końca.. Bracai Usos mają już dosyć długo ten pas, napewno nie będą chcieli go tak łatwo oddać...

Maria: To by było chyba na tyle.. Dziękuję za wywiad i powodzenia w walce

Rey: Dzięki

Na sali robi się ciemno, a na telebimie pojawia się Kane.. Jest w jakimś ciemnym oświetlonym lekko na czerwony kolor pokoju.

Zaraz koło niego pojawia się związany na krześle nieprzytomny Triple H.

Kane: Witam w piekle, dziś moim gościem specjalnym będzie Triple H, Cześć Triple H... Ojj chyba nic nie odpowie co ty taki małomówny??

Po tych słowach Kane zadaje nieprzytomnem Triple H'owi puncha, po czym zadaje mu big boota, a Triple H upada razem z krzesłem na betonową podłogę..

Kane: Triple H, nie zapomnij że masz dziś walkę!! Hahahaha

Kane znika z ekranu i na sali robi się jasną, po czym zaraz na ring wchodzi G&M SD i RAW Poltimix!

Poltimix: Widzieliście co się stało z Triple H'em, raczej nie bedzie w stanie zawalczyć.. Dlatego ustalam 2 nowe walki. Sądzę że się wam spodobają!!

Pierwsza walka to Champion vs Champion.. Mr Kennedy vs Chris Jericho oraz przedsmak tego co czeka nas niebawem 10-man Battle Royal!!!

A właśnie w tym momencie zaczyna się walka o 1# Contender match for the WWE Champinship.

1# Contender Match ( zwycięzca zmierzy się z Chrisem Jericho na Royal Rumble)

The Miz vs John Cena

Walka nawet dobra, oczywiście Miz przejął inicjatywe na samym początku, zadał Cenie pare tricków, głównie punchował w narożniku, lecz nagle Cena ożywa

i zadaje Mizowi swoje słynne combo, uwaga szykuję się You Can't See me i udało się. Miz szybko wstaje i od razu obrywa Fu, próba pinu 1..2..3 Jest Cena wygrywa

i tym samym zostaję pretendentem do pasa WWE Championship. Walka była krótka trwała zaledwie 7min. Cena cieszy się tauntuje razem z dziećmi, lecz co to!?!?

Na ring wybiega Chris Jericho i Cena inkasuje Codebreaker! po czym Jericho bierze mikrofon do ręki..!!

Chris: Dzieci płaczą, dorośli się cieszą niesamowite... Mam pytanie do dorosłych, a wy dzieci radze wam sidzieć cicho bo tego pożałujecie!!!

Chris: Co robi Cena?!?!

Dorosła Publiczność : Cena ssie

Chris: Co robi Cena?!?!

Dorosła Publiczność : Cena ssie

Chris: Ooo tak, bardzo dobrze tego mi brakowało Cena bohaterze wszystkich dzieci dlaczego teraz nie użyjesz swojej wspaniałej mocy, i mnie nie pobijesz??!

Aaa no tak bo jesteś zerem, całujesz dupę Vincowi żeby coś osiągnąć, widzisz ja jestem najlepszy na świecie i wszyscy dobrze o tym wiedzą!!

Sam doszedłem do swojej doskonałości..Wracaj do sił widzimy się na Royal Rumble, aaa zapomniałbym radziłbym ci się przygotować!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapowiedź walki o WWE Tag Team Champions Sin Cara & Rey Mysterio vs Jimmy Uso & Jey Uso, która odbędzie się po przerwie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WWE Tag Team Championship Match

WWE Tag Team Champions Jimmy Uso & Jey Uso vs Sin Cara & Rey Mysterio

Walke zaczął Jimmy Uso i Sin Cara, Jimmy dorwał Sin Carę na początku i już nie odpuszcza cały czas zadaje w niego mase różnych tricków oraz punchy, lecz gdy chciał

wykonać Superplexa Sin Cara sprytnie skontrował Hurricarną z narożnika. Po czym doszło do obu zmian Rey vs Jey. Rey był bardziej żywy od razu wykonał Huricanrane

i proszę pańswa Tornado DDT by Rey.. Próba pinu 1..2.. Jey odrzuca, i od razu wstaje i biegnie wściekły na Reya, lecz ten unika i od razu podcina rywala na liny.

Rey Mysterio szykuję się na 619!! Lecz został kopnięty z tyłu przez Jimmy'ego od razu wchodzi Sin Cara i obrywa od Jeya mocnego big boota. Następnie bracia biorą się

za Reya i wykonują na nim podwojnego big boota następnie superplex z naroznika od Jeya, i od razu Elbow Drop od Jimmy'ego. Sin Cara wchodzi na ring chcę pomóc Reyowi lecz

bez większego sukcesu od razu obrywa big boota, i bracia podnoszą Reya na podwójnego chokeslam'a i jest Jey przypina Reya 1..2..3!!! Brawo Bracia Usos bronią tytułu

cóż za walka. Gdy wstał już Rey i Sin Cara chcieli podać ręce na zgodę braciom ci jednak uderzyli ich pasami i zeszli z ringu przy buczeniu....Brawo dla braci Usos!!!

Gdy już bracia zeszli z areny dochodzi do małej sprzeczki między luczadorami Rey popchnął lekko Sin Carę, ten mu oddał tym samym po tej sytuacji zaczęli z sobą

rozmawiać i zeszli razem z ringu...

-------------------------------

Backstage

-------------------------------

Maria spotyka Chrisa Jericho

Maria: Chris dziś zmierzysz sięz mistrzem Interkontynentalnym co powiesz przed walką?

Chris: Po tym jak na Armagedonie zniszczyłem Cene, po tym jak tydzień temu pokonałem Big Showa... Prosze cię... To przecież pewne że to ja wygram!

Maria: Co sądzisz o przeciwniku?

Chris: Hmmm, nie będzie to trudna walka, ale łatwa też nie

Maria: Co powiesz o walce na Royal Rumble z Johnem Ceną?

Chris: To wszystko jest jakieś po****ne, pokonałem go tydzień temu nie wiem co on jeszcze chce? Napewno mu udowodnie że to ja jestem najlepszy na świecie!

Po tych słowach Chris Jericho odchodzi...

Non Tittle Match ( Champion vs Champion)

(United States Champion) Mr Kennedy vs Chris Jericho (WWE Champion)

Walka dobra, od samego początku przewagę w ringu miał Chris Jericho, który cały czas zadawał ciosy Kenned'yemu. Lecz gdy miałbyć monsault od Jericha Kennedy uniknął a ten uderzył o matę

Kennedy od razu wykorzystał sytuację i Kenton Bomb 1..2. Chris odrzuca niesamowite.. Kennedy wkurzony chce powtórzyć trick ale obrywa Codebreaker i pin 1..2..3!!!

Chris Jericho uśmiecha się kładzie swój pas na ramieniu, i następnie bierze mikrofon do ręki:

Chris: Cena.. Chcesz rewanżu na Royal Rumble to go dostaniesz, jeszcze się przekonasz że to nie przypadek że ciebie pokonałem, to umiejętności!! Ty masz wszystko załatwione, wystarczy że całujesz dupę Vincowi. Akurat ja taki nie jestem, sam sobą pokazuję że to ja jestem najlepszy.

Na ring wychodzi Cena dawno nie był tak wkurzony: Chris!!! Ja całuję dupę Ja do jasnej cholery całuję dupę?!?! Raw bez mnie było by niczym to ja tu jestem najlepszy.

Chris: Haha Cena, ty jesteś najlepszy?!?! Chyba w obrabianu dupy!!!!

Cena: Dość tego!! Wkurzasz mnie wiesz?! Sam tego chciałeś na Royal Rumble zmierzymy się w stypulacji "I Quit Match" zobaczymy czy jesteś taki najlepszy!!

Chris: Co?! I Quit??! Myślisz że to mnie przestraszy?!!? To ja tu mam pas na ramieniu, i nie oddam go za nic w świecie!!

Cena: To ja jestem Never Give Up, nie masz szans aby to wygrać

Chris: Do zobaczenia na Royal Rumble

Po tej wypowiedzi Chris uderza Cene i wykonuję Codebreaker! To już 2 dzisiaj na Cenie

Do Chrisa podbiega Mr Kennedy, który chce mu chyba coś wyjaśnić, ale jego też Chris Jericho częstuję Codebekear'em

Chris: Tak.. Tak... Ty się nie poddasz... Jeszcze się przekonamy Bohaterze Cena.

10 Man Battle Royal

Sheamus wyeliminował Ezeckiela Jacksona

Bih Show wyeliminował Yoshi Tatsu

Mark Henry wyeliminował R-Trutha

Hunico wyeliminował Davida Otunge

Kane wyeliminował Hunico

Kane wyeliminował Big Showa

Kane wyeliminował Marka Henry'ego

Sheamus wyeliminował Kane'a

John Morrison wyeliminował Sheamus'a

Zwycięża John Morrison, który ma chyba coś do powiedzenia: Na Royal Rumble udowodnię wam że to nie był zbieg okoliczności. To ja jestem przyszłym zwycięzcą!!

Po tej krótkiej wypowiedzi John Morrison Tauntuje, a na ring wchodzi Kane i uderza Johna Morrisona po czym wykonuję na nim chokeslam, czerwony potwór siega po mikrofon.

Kane: Czyżby ty? Nie rób sobie jaj...AA mam dla was wiadomość pewnie jesteście ciekawi co u Triple H'a lezy sobie w szpitalku nieprzytomny..

Na ring wchodzi Sheamus chcę uderzyć Kane'a Brougt kickiem, ale bestia unika i Sheamus przyjmuję chokeslama

Kane: Kolejny, który myśli że wygra ! Hahaha Hahaha Hahahah!!

TAK OTO KOŃCZY SIĘ GALA RAW

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• HeymanGuy
      NJPW Road to The New Beginning 2025 - Day 1 Gala Road to the New Beginning Day 1 w NJPW miała kilka fajnych momentów, choć trzeba przyznać, że niektóre segmenty to po prostu przygotowanie gruntu pod przyszłe starcia, co miało swoje plusy i minusy. Hiroshi Tanahashi vs. Shoma Kato: Walka była solidna, choć wiadomo, że Tanahashi to klasa sama w sobie, więc Kato miał trudne zadanie, ale widać, że młodszy zawodnik dał z siebie wszystko. Zakończenie z Cloverleaf było pewne, ale te pojedynki z Young Lions zawsze mają taki ładny, klasyczny vibe. Tanahashi wygrywa, bo nie mógł przecież przegrać z kimś tak nowym w tej roli. House of Torture vs Daiki Nagai & Katsuya Murashima & Oleg Boltin & Toru Yano: Potem mieliśmy dość chaotyczną walkę ośmiu zawodników, gdzie House of Torture rozkręciło swoje standardowe numery. EVIL dalej na wakacjach, co akurat nie przeszkadza. Nagai i spółka próbowali walczyć, ale widać było, że to nie ich poziom. Sho, Narita, Kanemaru i Yujiro wygrywają - bez większej historii. BULLET CLUB War Dogs vs. Just 4 Guys: No i tu mamy dość średnią walkę, która toczyła się głównie poza ringiem. Sanada i Taichi starali się nadać temu matchowi dynamiki, ale były momenty, w których czułem, że po prostu się dłuży. Connors i Sanada wygrywają, co daje nadzieję na rozwój tego feudu. Shota Umino & Master Wato & Tomohiro Ishii vs. United Empire: Kto nie lubi Ishiiego? Jego wymiana ciosów z Akirą była świetna, widać, że Akira ma talent, ale Ishii, no cóż, to po prostu maszyna. Wato i Shota też nie zawiedli. Umino, Wato i Ishii wygrywają, ale to było jedno z tych starć, które mogli by spokojnie rozciągnąć na dłużej, bo było kilka naprawdę interesujących wymian. CHAOS vs. TMDK: Potem mieliśmy dość solidną walkę Robbie Eagles i reszta kontra Honma, Yoshi-Hashi i Yoh. Choć Honma miał znowu ten pechowy moment z rozciętą twarzą, to Eagles i spółka pokazali solidną grę drużynową. Zwycięstwo dla Eagles, Jacksona i Oiwy. Los Ingobernables de Japon vs. BULLET CLUB War Dogs: Kolejny mecz to Shingo Takagi, Tanahashi, Naito i Tsuji kontra Bullet Club War Dogs. To była bitka o charakterze typowego brawlu, w którym Shingo znowu pokazał, że nie ma sobie równych, a Naito niestety zniknął po chwili. Shingo, Tanahashi, Naito i Tsuji wygrywają, a Gedo jak zawsze miał swoje 15 sekund sławy. El Desperado & Hirooki Goto vs. TMDK: Szczerze mówiąc, ta walka mogła być odrobinę lepsza, ale sam fakt, że Sabre przegrał, to już coś wartego uwagi. Widać, że NJPW potrafi wywołać kontrowersje, stawiając na Goto przed starciem o pas. Goto i Desperado wygrywają, a Sabre może się trochę poczuć zszokowany. Gala była średnia, trochę więcej chaosu niż płynności ale tak jak mówiłem, to głównie rozwój do kolejnych starć. Było kilka naprawdę fajnych momentów, ale nie było to coś, co by mnie porwało na całość. Choć nie zapominajmy, że mamy przed sobą walki o mistrzowskie pasy, więc warto oglądać, jak te historie się potoczą! W ogóle, wstawka o Tanahashim i Gedo z jednym singles match na gali? Ma to sens, bo czasami te większe nazwiska powinny dostać swoje, indywidualne pojedynki, nie tylko tagi. Tak czy siak – dobra rozgrzewka przed większymi wydarzeniami!
    • DarthVader
      Ta cała gala kojarzy mi się z memem "Jozin marzy żeby było miło"... Tony jednak zapomniał, że aby się spełniło, to trzeba konkretnie wypromować takie wydarzenie.  Przeniesienie tej gali z stadionu do areny to rozczarowanie nie ze względu na brak fanbaseu (WWE robi tam 50k, AEW w innym mieście mogłoby zrobić przynajmniej połowę przy solidnej lokalnej promocji i z mocnymi feudami). Tutaj bardziej chodzi o to, że oni w ogóle nie promowali tej gali. Tak jakby Khan naiwnie myślał, że nowy rynek i stadion = zajebisty wynik jak w UK z pierwszym All In.  Jay White jest z Nowej Zelandii. Powinien być tutaj mocno pokazany i szykuje mu się walka z Moxem. Super, tylko dlaczego zjadł pina w 4 way w main event Worlds End? To się nie klei. Buddy Matthews jest z Australii. Jest zajebisty w ringu i też powinien zostać tutaj mocno podbudowany. Chętnie zobaczyłbym go tutaj z Omegą albo Ospreayem chociaż na ich booking akurat nie można narzekać.  Tag match Ospreay i Omega vs Takeshita i Fletcher ma mega potencjał. Po takim build upie na Dynamite nie pozostaje nic innego jak walnięcie takiego spotu ..     Mariah May i Toni Storm ma super podbudowę i nic tylko czekać, jak Storm przebudzi się w swoim kraju z amnezji i wygra ponownie Womens title.  
    • HeymanGuy
      Był Dragon Ball zatem zapodam coś też z vibem anime.    Jakie imię nosi największy rywal Tsubasy w reprezentacji Japonii, który staje się jednym z kluczowych zawodników w rywalizacji z drużyną Tsubasy?
    • DarthVader
      Puszczenie Cody'ego i Punka, to tak, jakby WCW puściło Hogana i Stinga do WWF w 1997 roku albo Taker i Michaels przeszli wtedy do WCW.  Lubię i kibicuje AEW, ale Khan uwalił w ten sposób jajca tej federacji na długi czas. Inna sprawa, że za bardzo nie wiedział jak korzystać z tych nazwisk i Cody np strzelił sobie w plecy sam. Jako EVP zawsze był brany jako booker, który sam układa sobie zwycięstwa. W każdym razie jakby Tony ich przytrzymał, to historia wyglądałaby zupełnie inaczej. WWE peakło mniej więcej od czasu werbacji Rhodesa. Run Romana był over, ale bez takiego rywala jak Cody ogladalibysmy pewnie znów Reigns vs Lesnar part 123456789... Chociaż może na WM XL doszłoby wtedy w końcu do walki Romka z Rockiem🤔
    • Jeffrey Nero
      Zadajesz dalej.
  • Dodaj nową pozycję...