Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

GN'R W WARSZAWIE :DDDDD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ganzes

9

• Eugene

6

• Streetovs

4

• Euz

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   22
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

osobiscie : i dont give a fuck about it :-)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   0

Guns rzadzili na poczatku lat 90... Mam do nich sentyment... Obecny sklad zespolu jest mi obojetny... Slash rulez :D
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Reputacja:   1

Dokładnie, co mnie to obchodzi... bardziej obchodzi mnie Metalmania 2k6.

Wiadomo, że obecne GN'R to cień GN'R sprzed lat. Ja bym się wstrzymał jednak z podniecaniem bo już Velvet Revolver prawie byli u nas w kraju w zeszłym roku, ale koncert w ostatniej chwili odwołano... Płyta GN'R "Chinese Democracy" miała być wydana już bodajże 10 lat temu, ale wciąż do tego nie doszło więc najpierw przekonajmy się czy ten album się w ogóle ukaże bo inaczej i koncertów nie będzie :)

Co do Metalmanii to chętnie bym zobaczył tylko Moonspell i Nevermore, bo reszta mi powiewa :)

Edytowane przez FH

co to za G'n'R... to tak, jakby Aerosmith zaczeli grac bez Perry'ego, Bon Jovi bez Sambory, a np. Nirvana reaktywowala sie bez Kurta... popierdola i tyle, poza tym Axl nie za dobrze wypowiadal sie o Polsce i Polakach, wiec niech sp...

Ja na ten koncert raczej nie pojde, bo w tym samym czasie pewnie bede na festiwalu, gdzie gunsi zreszta tez maja zagrac (www.novarock.at - sa chetni do wyjazdu?), zreszta nie zdziwie sie, gdyby ta trase odwolano dwa tygodnie przed startem, bo "Axl zlamal se paznokiec u stopy". Dobrze tylko, ze koncert jest po sezonie, bo znowu murawa na Legii do niczego nie bedzie sie nadawac.

PS. ten tekst o Zydach i Polakach to tylko glupie plotki z tego co mi wiadomo.

Etam

13 czerwca w Warszawie MOTORHEAD :!: :!: :!:

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Reputacja:   244
  • Urządzenie:  Android

Co do Metalmanii to chętnie bym zobaczył tylko Moonspell i Nevermore, bo reszta mi powiewa

Moim zdaniem na uwagę zasługują jeszcze: Anathema (o ile będą grali stare utwory, bo te z ostatniej płyty to porażka...) i Evergrey (swietna kapelka. Progressive Metal w najlepszym wydaniu). Jeżeli ktoś lubi natomiast klasyczny black (ja tam np. lubię :) ), to z pewnością Belphegor nie powinien go rozczarować. Ciężko tu jednak polemizować z Fuckheadem, że prawdziwą perełką na MetalManii (przynajmniej dla mnie) - będzie Moonspell. Ribeiro obok Steela (Type O Negative) to dla mnie jednen z najlepszych wokalistów (powalający głos!!!) sceny metalowej...

Co do Guns'ów, to dla mnie mogą spierdalać. Ten tekst o Żydach i Polakach (że nigdy dla nich nie zagrają) jest prawdziwy i choć lubię muzę Guns'ów - w życiu nie kupiłbym ich płyty (mam podwójną radość zaciągając je z netu :twisted: ), ani nie poszedł na ich koncert (nie zarobią na mnie nawet centa). Najwidoczniej Axl zaczął chyba odczuwać (także materialnie) skutki utraty popularności, skoro jednak zdecydował się (żałosne na maksa. Za grosz honoru, że o konsekwencji nie wspomnę...) na wielkopański gest, by zagrać dla jakichś tam Polaczków (ciekawe co będzie dalej? Koncert w Izraelu? :twisted: )...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

(ciekawe co będzie dalej? Koncert w Izraelu? )...

wpisz w wyszukiwarce "Guns N'Roses Israel 22 May 1993"

Ten tekst o Żydach i Polakach (że nigdy dla nich nie zagrają) jest prawdziwy

powyżej masz już zaprzeczenie, a sam tekst wypowiedziany przez Axl'a niebył o polakach a o policji (niechce mi się wyjasniać całej historii z tym związanej)

A co się tyczy samego koncertu to wiadomo że obecne GN'R to nietosamo co dawniej ale bilet i tak już zarezerwowałem :P

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• Reputacja:   244

Hmmm, myślę że skoro rozpisywali się o tym nawet w prasie, to coś w tym tekście Axl'a musiało jednak być...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

w jakiej prasie kurwa mac powiedz mi w jakiej

[ Dodano: 2006-03-06, 19:49 ]

uslyszysz o jakis plotach i potem to dalej roznosisz .... nie znajac tematu ...

tak. btw. kolejna taka plota poszla o Eminemie ze rzekomo tez mial cos takiego powiedziec ... tyle ze prawda jest taka ze do nas zadne gwiazdy ie chcialy przyjezdzac przez dlugi czas dopiero od jakies 8-9 lat cos sie ruszylo

78269406145f2cb280ea01.jpg

Nie, ze nie chcialy przyjezdzac, tylko nikt ich tu nie zapraszal (czyt. nie mial kasy, zeby ich zaprosic). Ale teraz jest juz coraz lepiej, choc jak chodze na te koncerty to nie wiem jak oni na tym zarabiaja. Jak do Spodka przyjdzie 4-5 tysi to juz jest sukces, a tam moze sie zmiescic w porywach do 10. Podobno bardzo dawno temu na Rollinsa do Spodka przyslo... kilkaset osob, nie wiem kto bardziej winny ludzie, ktorzy nie chcieli zobaczyc Heńka, czy organizatorzy, ktorzy nie majac wyobrazni wynajeli na ten koncert Spodek.

tyle ze prawda jest taka ze do nas zadne gwiazdy ie chcialy przyjezdzac przez dlugi czas dopiero od jakies 8-9 lat cos sie ruszylo

to nie wina gwiazd tylko ich menadzerow, agentow itp "gwiazdy" jako takie nie maja nic do gadania w kwesti koncertu. ich rola ogranicza sie do "zabawiania" publiki przez ok 90 minut :)

129287286446c8a666924a3.jpg

• Reputacja:   1

Z tych samych posodów, o których napisał Jacek do Polski nie przyjedzie WWE. Koszty zorganizowania takiej imprezy byłyby zbyt duże i możemy być pewni, że nie zwróciłyby się ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 40 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 173 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 514 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 851 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Marigold New Years Golden Garden - Dzień 7 Data: 07.02.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • IIL
      Coraz bardziej wierzę jedynie w to, że Rock pojawi się na WM, ale głównie po to, aby np komuś pogratulować i/lub to tam dopiero rozpocząć jakiś nowy storyline (np może w końcu vs. Roman Reigns?). W tym RTWM raczej go nie uświadczymy, a jeśli w ogóle, to nie będzie tak aktywny jak rok temu...  Z drugiej strony - mają konkretny materiał w tej edycji z ostatnią Manią dla Johna Ceny, CM Punk jest *póki co* zdrowy, ma być Roman, Seth i Cody... Nie potrzebują dobijać star powera w tej edycji. Mogą poczekać z jakimś konkretnym tąpnięciem w postaci Rock vs Reigns do WM 42. 
    • PTW
      DRABINKA TURNIEJOWA + KONKURS DLA FANÓW! Tak prezentuje się oficjalna drabinka turnieju o pas mistrzowski PTW Underground, który odbędzie się 15 lutego w ramach Wrestlingowych Walentynek! Mocna reprezentacja PTW wylatuje jutro do słonecznej Italii by stanąć w szranki z najlepszym co włoski pro wrestling ma do zaoferowania, a my zostawiamy Was z monumentalnym pytaniem - kto według Was będzie pierwszym PTW Underground Championem i jak będzie wyglądać jego droga na szczyt? Najciekawsze komentarze z kreatywną analizą nagrodzimy biletami na galę, czekamy na Wasz fantasy booking, a Wy trzymajcie kciuki za naszych zawodników podbijających Włochy! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • KyRenLo
      Pamiętacie? Ciekawe, jaka rola mu przypadnie, o ile w ogóle się pojawi. Uścisk dłoni Blondasa? Romana? Nic?  
    • KyRenLo
  • Dodaj nową pozycję...