Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris Masters w TNA?,Xavier Woods,Mr. Anderson,MVP,Matt Hard

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   270
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Była gwiazda WWE Chris Masters kontynuuje kampanię mającą na celu dostanie pracy w TNA.

Oto jego ostatnie wpisy z twittera:

“My fellow Wrestling community,If U feel like the art of wrestling has been lost.To all those who care about story telling.I’m ur man#MTI2012

“Vince said in business you got...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-chris-masters-w-tnaxavier-woodsmr.html

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

1

• Jeffrey Nero

1

• maciejex

1

• Napoleoni

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Kendrick w WWE i Masters w TNA to raczej w kategorii jober idzie jobować w inne miejsce jak dla mnie. Niesamowicie ciekawi mnie Matt Hardy. Mimo iż nie przepadałem zbytnio za nim, i nawet na tej stronie pisałem że już się skończył parę miesięcy temu, w dniu dzisiejszym muszę go pochwalić. Dzięki temu że wrzuca na swoje konto na YT co kilka dni filmiki, wiadomo co się u niego dzieje. Otóż moim zdaniem, powrót na ring niezależny miał być dla niego jakąś odskocznią, a wygląda na to że poczuł emocje, znowu mu się chce. Schudł, widać że trenuje, a powrót do wrestlingu najwyraźniej odciąga go od głupich pomysłów i używek, bo nic o tym ostatnio nie słyszałem. Matt ma 38 lat, więc jest w sile wieku jak na wrestlera. To wszystko znowu sprawia mu radość. Ale oczywiście nie ma sensu mówić o jego powrocie do WWE. Dlaczego? Bo teraz wygląda to tak że jedzie do miasta X, dostaje przeciwnika Y, pokonuje go, publika skanduje imię Hardyego, wielkiej kasy z tego nie ma, ale jest przyjemność dla wszystkich stron. Podróżując z rosterem WWE, i zapewne częściowo jobując pod innych, Matt znowu popadł by w rutynę i wróciły by jego problemy. Jeśli ktoś z was ogląda Ring Ka King, Chris Masters, a właściwie American Adonis odnajduje się w zupełności, grając amerykańskiego heela, nienawidzącego Indii. Podobnie Chavo Guerrero, który jest tam mistrzem TAG Teamów, ma gimkick który może drażnić, gdyż jest czystą kalką na Eddim (Chavo po walce w wywiadach rzuca nawet tekstami "Viva la Razza", "Latino Heat", "Lie, Cheat Steal") ale widać że meksykanin się w tym odnajduje. Wybaczcie że się rozpisałem, ale chciałem podkreślić że nawet przeciętni zawodnicy jak da im się szansę, to i gimkick się znajdzie, i aż miło się ich ogląda.

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tak jak kolega wyżej jestem zadowolony z postępu Hardy'ego. Już nie wygląda na takiego przyćpanego i zgubił trochę brzuszka. Nie wiem kim był ten w masce z pelerynką ale wyglądał na Gregorego Helmsa. Swoją drogą uważam że sprawdziłby się w TNA. Pasowałby do roli television championa. Raczej nie widziałbym go jako posiadacza głównego pasa albo osoby która się koło tego tytułu kręci ponieważ w Impact'cie już nie korzystają z byłych gwiazd WWE. Taką politykę prowadzili wcześniej gdy była fala zwolnień. Uważam więc że sprawdziłby się jako osoba związana z najmniej promowanym pasem w TNA. Osobiście jednak życzę mu jak najlepiej bo przecież ma polskie korzenie. Jadnak myśląc racjonalnie taką widzę dla niego przyszłość.

Co do tych załączonych obrazków "dla oka" to Velvet już się chyba starzeje ponieważ nie przyciąga uwagi tak jak robiła to do tej pory.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Jak tak patrzę na TNA, to coś mi się zdaje, że ta fedka do dąży do upadku.Obym się mylił, bo to samo myślałem o WWE pare miesięcy temu.Czas pokaże, jak to będzie.

pozdro dla fanów TNA

• Reputacja:   0

Louis Moore- tak zwie się rywal Hardy'ego

http://www.aiwfmidatlantic.com/images/stories/march%203%202012.jpg

• Reputacja:   1

Mastersa zobaczyć w TNA czemu nie bynajmniej ze względu na jego korzenie pochodzenia być może jego postać by coś tam osiągnęła a patrząc z innego jeszcze puntu widzenia (mojego) Chris idealnie by tam pasował.

Woods pokonuje Hunico Kreatywni na prawdę to idioci.

Mam nadzieję, że mojemu obecnemu ulubionemu zawodnikowi Main Streamów mogę zaufać i uwierzyć w to co napisał...

do pana Napoleonił czy jakoś tak.

Matt Hardy byłby nikim gdyby nie WWE, TNA to tylko taki tam dodatek, ale człowieku nie pisz że 38 lat to prawie koniec wrestlera, spójrz na y2j który zapierdala jak dwudziestolatek, a wiadomo ze niedługo skończy 42 lata... wiek nie ma znaczenia jeśli czujesz się młodo. Wiadomo niektórzy by powiedzieli że Chris Jericho to stary dziadek, (przeważnie dzieci) zal mi tych ludzi.