Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Odniesienia do polityki w świecie pro-wrestlingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od siebie dodam jeszcze kandydowanie Bob'a Backlund'a na prezydenta USA, "kampania"rozpoczęła się w WWF TV w 1995 roku. W 2000 roku już na poważnie Backlund kandydował z ramienia Republikanów do Kongresu.

http://www.bobbacklund.com/politics/index.html

Druga istotna rzecz to wycofanie członu "war" z nazwy "raw is war" we wrześniu 2001 oraz rezygnacja z takich nazw gal ppv jak np. "armageddon".

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Może nie jest to aż tak widoczne jak wymieniane wcześniej przypadki, ale ja zaliczyłbym tu także Cenę w gimmicku "The Marine". Myśle, że miał on nie tylko wypromować film o tym samym tytule z Jaśkiem w roli głównej, ale - w połączeniu z tymi wszystkimi turnee WWE w Iraku - dać jasno do zrozumienia (w końcu największa gwiazda Federacji dostała gimmick amerykańskiego żołnierzyka...) jaki stosunek ma WWE do amerykańskiej polityki na bliskim wschodzie.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano

Jesli mowa o Iraku to nalezy tez pamietac gimmick Muhammeda Hassana i jego terrorystow(?) "dzieki" ktorym Hassan zostal pogrzebany w WWE.

Poza tym nie wiem czy juz nie pisano o tym ale czestym motywe we wrestlingu jest niechec Kanadyjczykow do Amerykanow i vice versa i stajnie typu Team Canada, Un-Americans etc.

FH: nazwa Armageddon powrocial na ppv WWE w 2006 roku.

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

Opublikowano
FH: nazwa Armageddon powrocial na ppv WWE w 2006 roku.

DDP, Armageddon jest przecież ciągle, brakowało go tylko w 2001 roku z powodów o których wspomniał już FH.

15974308365193fac7b7921.jpg

Opublikowano
Hehe, zrozumialem ze wycofano calkowicie Raw is WAR i Armageddon. Nie sledzilem WWE wiec nie wiem czy Armageddonu nie bylo tylko w 2001. Niewiedza bites:P
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

Opublikowano
Ponieważ piszę ten tekst i przemierzam Internet wzdłuż i wszerz, to trafiłem na coś takiego: http://www.lordsofpain.net/news/articles/100152066757955.html . Zainteresowanym polecam przeczytać ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano

To dwie rzeczy to jakieś bzdury:

- Renaming its longtime Monday night TNN program "Raw is War." Now the first hour is called "Raw I", the second "Raw II".

- Scratching "Armageddon" as the name one of its pay-per-view programs, replacing it with "Payback."

- Pierwsza godzina WWE RAW to po prostu RAW, a druga RAW Zone.

- Pamięta ktoś galę PPV WWE o nazwie "Payback"? Ja nie :)

Opublikowano
- Pamięta ktoś galę PPV WWE o nazwie "Payback"? Ja nie :)

Z archiwum LoP-a wynika, że artykuł ten został napisany kilkanaście dni przed zmianą nazwy grudniowego PPV na "Vengeance". Niewykluczone więc, że gdy WWE zrezygnowało z "Armageddon" zaraz po 9/11, "Payback" było pierwszą propozycją ;). Jeśli zaś chodzi o drugą wymienioną przez Ciebie rzecz, to nie widzę żadnego usprawiedliwienia ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg