Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

LOST - ZAGUBIENI

Kraven

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kurcze, wstyd sie przyznac ...

Uzaleznilem sie od serialu :)

Najpierw zoabczylem mega pozytywna recenzje w dodatku telewizyjnym do Wyborczej w zwiazku z koncem emisji pierwszego sezonu na TVP.. potem uslyszalem bardzo cieple zdanie z ust kumpla .. a potem wlazlem na Pewne Brzydkie Forum z linkami zawierajacymi caly pierwszy sezon i wrzucane na biezaco nowe odcinki, zassalem pare pierwszych .. i wpadlem. O ile np. pierwszy, pilocik, z jakims wydawaloby sie dziwnym watkiem fantastycznym, na poczatku mnie odrzucal, o tyle potem niesamowicie ciekawe postacie ktorych losy poznajemy w retrospekcjach i bardzo fajna tajemnica w tle naprawde napedza serial do przodu. Polaczenie Cast Away z tajemnica ala Archiwum X, tyle ze bez UFOkow, naprawde polecam ... tym bardziej ze serial zdobyl taka rzesze fanow, ze zdobycie wszystkich kolejnych odcinkow nie jest najmniejszym problemem.

Ktos oglada ? ;-)

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kraven

8

• RazorR

6

• Przemk0

4

• Ganzes

2

Top użytkownicy w tym temacie

Lost jest super. Ja też oglądam

• Urządzenie:  Windows

to sobie oblookajcie Prison Break. Wciagnie was jeszcze bardziej. Bylo tylko 13 odcinkow, a teraz jest przerwa w nadawaniu wiec spokojnie zdazycie.

Prison jest GENIAAAAAAAAALNY

A jaka jest tematyka tego serialu ?

A swoja droga, na pewnej brzydkiej stronie zauwazylem serial "24 godziny" ... czy to tez byscie polecali ?

Mnie sie nie podoba, bardzo mi się nie podoba, a oglądałem go regularnie, bo żona go oglądała, jakiś taki bez wyrazu, no i nie lubię filmów na zasadzie - bardzo sie boje więc pójdę zobaczyć co sie dzieje

To zawalisty i genialny serial. Naprawde wciagajacy z fantastyczna fabula. Czekam na druga serie. Podobno na Jedynce bedzie dopiero we wrzesniu

Drugi sezon leci juz w Polsce, na AXN .. Na TVP1 nie masz co czekac.

A poza tym majac dostep do netu naprawde nie ma co czekac na emisje w TV. Wszysciutko jest tip top w sieci... Jak chcesz szczegolow pusc mi PW bo nas moderatura napadnie za propagowanie obcych linkow :)

wzuc do spamdown

• Reputacja:   15

Powołując się na opinie osób które nałogowo oglądają seriale to wypuściłbym taka klasyfikacje :

1] Lost

2] Prison Break

3] 24 godziny

Ogladalem wszystkie odcinki Losta i Prisona i powiem jednak ze Prison Break bije na glowe Losta. Inny klimat - wiezienny, ale nie ma czegos takiego jak nudny odcinek (wyszlo ich 13 do tej pory).

a 2 sezon Losta jest juz raczej nudnawy...

• Reputacja:   15

To moze porownuj lepiej pierwsze 13 odcinkow Losta i pierwsze 13 Prison Break.. bo widze ze juz wszedzie sie pastwisz nad tym Lostem :P

nie pastwie sie, bo tez ogladam i tez mi sie podoba... ale dla mnie Prison bije na glowe Losta :) nawet pierwsze 13 odcinkow :P

Ja mam wreszcie zamiar kupic Box na DVD... J-Ro wiele dobrego mi mowil o tym serialu... :D

Powołując się na opinie osób które nałogowo oglądają seriale to wypuściłbym taka klasyfikacje :

1] Lost

2] Prison Break

3] 24 godziny

Ja bym dorzucił Friends chociaż to całkiem inny typ serialu :)

Ja też kiedyś kupie box,który jak się nie myle w polsce już chyba jest dostępny, tylko cena jest niezbyt ciekawa. Ale jak stanieje i się kase na to uzbiera to będzie.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Tomos
      Temat trochę umar, ale może z racji parcia na serduszka i chęci pochwalenia się niedawnym nabytkiem uda się go wznowić. Otóż sprawiłem sobie ostatnio za darmo (pozdrawiam pana z olx) mały telewizor kineskopowy i w końcu mam na czym ogrywać klasyki z PS1 Jak widać, u mnie ostatnio na tapecie Final Fantasy VII. Poza tym Yakuza 3, lecę całą serię od rimejku jedynki. Bardzo, bardzo polecam, w Kiwami, 0 i Kiwami 2 mam w sumie ze 190 godzin, żadnej nie żałuję
    • Tomos
      No dobra, zabiłem quiz, to defibryluję: jak się nazywa substancja, która jest źródłem energii dla Midgaru i którą wydobywa/rozkrada korporacja Shinra w (między innymi) Final Fantasy VII?
    • IIL
      Podchodziłem do tego sceptycznie, gdy pierwszy wspomniałeś na ten temat, ale teraz widać, że zderzyć się może wszystko. Inna sprawa, że WWE praktycznie na każdej gali chwali się rekordowymi zyskami, a to oznacza jedno - ceny będą zaporowe żeby jak najbardziej wydoić fanbase poza granicami USA...
    • IIL
      Aktualna karta:   Mox/Cassidy, Lashley/Strickland i Hangmam/Page zapowiada się srogo. Mox i Orange mieli świetną walkę na All Out, ale teraz stoi za tym konkretny storyline. Moxley oczywiście wygrywa i kontynuuje historię resetu w AEW. Lashley vs Strickland dosyć intryguje swoją świeżością. Jestem za Stricklandem, ale z drugiej strony mogliby zrobić z Lashleya swojego Lesnara i dać mu przyterminatorzyć... Hangman robi ostatnio same klasyki na PPV i tutaj nie może być inaczej. Obaj potrzebują tego zwycięstwa, ale jestem za Whitem. Gościu ma zbyt duży potencjał, aby jobbować co chwilę. Mam nadzieję, że dojdzie też do walki Cole vs MJF w jakimś gimmick matchu.
    • -Raven-
      Obawiam się, że tutaj nawet Gandalf stojący na straży, niczym w Morii, może nie pomóc...
  • Dodaj nową pozycję...