Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bójka na konferencji prasowej WWE, Niezadowolenie z Miza, Pi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elitar

[cytat]Przez ta Lite musze "spuscic powietrze z opon" jezeli wiecie o czym mowie[/cytat]

Nie wiedziałeś nigdy kobiety w bieliźnie i musisz pojechać na ręcznym?

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Bardzo dobra paczka newsów. Ciekawy jestem skąd zaczerpnęli pomysł na story line na konferencji... czyżby z Dzień Dobry TVN? :twisted: Miz przesunięty do mid cardu szkoda jego postaci, że znowu spadł na tą samą półkę co był kiedyś. Mocno się stara to widać, ale może otworzy to drogę dla kogoś innego tylko właśnie dla kogo? Skoro Perfekcyjny i tak już ma pojedynki o pas WWE.
a także nieskutecznie starał się o angaż w TNA.
Nie rozumiem głupot dwóch main streamowych federacji z tego właśnie faktu, że takiego zajebistego zawodnika jak Tarver nigdzie nie chcą. Facet ma wszystko co trzeba na główny roster a nawet na jakiś pobyt w Main Eventach u Vince'a twarz, zachowanie, odgrywanie postaci, mic skille, ring skille aż samo się by prosiło, aby takiego zawodnika zatrudnić, ale widać jednak jest tak jak napisałem czyli panująca głupota w dwóch Main Streamach. Słusznie, że JoMo chce nas zmylić zdobywając najważniejszy pas w federacji niezależnej. Ja jestem nadal zdania, że on jednak powróci, ale kiedy to nie mogę się domyśleć. Niech popracuje nad Mickiem, którego mało co dostawał a Vince, z tego faktu, że Morrison dobrze się o nim wyraził w wywiadzie da mu nareszcie push, na który jak nikt inny zasłużył.
Opublikowano
Szkoda, że The Miz wylądował w midcardzie... Czekam kiedy znowu będzie the most must see Champion... na pewno to nie nastąpi na Elimination Chamber...