Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #75 - Royal Rumble part1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wysłuchałem, to raczej wypada skomentować. Odcinek wyszedł bardzo dobrze, nie wiem czy to ze względu na nową formułę, czy na chemię między Vercynem a N!KO (kurwa, jak to dziwnie brzmi). Mimo wszystko ta forma AM jest o wiele ciekawsza, bo ile można wałkować to co się już wydarzyło?

Co do WM, to racja - karta nie jest łatwa do przewidzenia, zwłaszcza starcie o główny tytuł SD!. Dla mnie Barrett vs Orton to jest jakieś rozwiązanie.. chociaż wpadło mi coś do głowy. Czemu jakiś zawodnik RAW, np. Miz, czy Ziggler nie mielby wygrać RR i wybrać shota na pas WHC? Wtedy na EC Orton by zdobył złoto, a na walkę Ziggler vs Orton nikt by nie narzekał.. z drugiej strony na WM wypada MitB i Ziggler do walizki też by pasował. Btw. jak w tym roku sytuacja na SD! się nie poprawi to mogiła. Ciekawi mnie jeszcze kogo Kane dostanie, oby nie Rydera bo to by był śmiech na sali.

Wypada jakoś zakończyć. ;D Więc podsumowując - AM wypadł dobrze.

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
VebVe kocham Cię ! :*
Opublikowano
Odcinek wypadł ciekawie i chyba lepiej niż omawianie gali. W trakcie powstało już parę tematów co do walki na WM'ce o pas SD, a tutaj sprawa jest zawiła, opcji jest wiele, a wasze przewidywanie są możliwe. Jeżeli walka miałaby być 1vs1 to moim zdaniem najciekawiej wyglądała by walka Orton vs Bryan, choć najciekawiej by wyglądała walka triple threat mecz, a nawet fatal 4-way, Bryan vs Orton vs Barrett vs Sheamus. Jeżeli chodzi o zwycięzce RR Match'u to wydaje się, że wygrać musi Y2J, ale tak jak mówiliście to wydaje się zbyt oczywiste i zwycięzca może się zmienić. Vercyn wytypował Sheamus'a, ale jak dla mnie nie jest to osoba, która może wygrać tak ważny match. Blady ostatnio niszczy midcarderów, a ostatni jest poważniejszy program był z Christianem polegająca tylko na walkach, a nie jakimś większym storyline. Moim zdaniem zawodnicy, którzy mogli by wygrać RR match oprócz Y2J'a to Orton lub Wade Barrett. Jeżeli chodzi o tych, których bym chciał jako zwycięzców to Cody lub Dolph, ale to chyba jeszcze nie ich czas.

12658356164fd73b28cd7c3.jpg

Opublikowano
Podoba mi się ta wersja, chociaż VebVe mało się wypowiadał to wydaje mi się ,że z jego typami bardziej się uosabiam. Zdziwiło mnie ,że dzisiaj pojawił się "part 1" bynajmniej nie myślałam ,że będzie to już w takiej wersji, i gdy już ma być w takiej wersji to ja osobiście chciałabym więcej gadania na temat i trzymania się tematu a nie złażenia na poboczne tematy. Ogółem dobre AM :)

132435155953f10e3e88c60.jpg