Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dwie gale DDW w marcu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak podaje oficjalna strona Do or Die Wrestling:

"Po raz pierwszy w historii fani wrestlingu będą mieli okazję zobaczyć gale na żywo na Podkarpaciu. W piątek 9 marca w rzeszowskim Klubie Pod Palmą, oraz 10 marca w Liceum Ogólnokształcącym w Kolbuszowej odbędą się dwie gale DDW, które są gwarantem wielkich emocji.

...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-dwie-gale-ddw-w-marcu.html
  • Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja bd na 100% na obu, więc kto się ustawia na browar ?

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Opublikowano

██ ████████ everything ██████ ██████████ is ████ ██ ████ ██████████ ██ fine. ███ ███ This comment has been found in violation of H.R. 3261, S.O.P.A and has been removed.

Ja bd na 100% na obu, więc kto się ustawia na browar ?

Nie bądź tego taki pewny bo może ty będziesz chciał tam być ale przez "słabą sprzedaż biletów" gala, a właściwie gale się nie odbędą.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Opublikowano

Nie udało się na końcu świata, być może uda się w Rzeszowie.

2 gale w miejscowościach oddalonych od siebie o 30km. Zastanawia mnie czy Don rzuci nam 2x ten sam pokaz czy jednak karty będą inne. Prawdopodobnie się pojawię i liczę też na zlot który miał odbyć się ostatnio.

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano

"Mistrz DDW International, Joe Legend, powraca po kontuzji i zmierzy się z pretendentem do pasa mistrzowskiego, Kamilem Aleksandrem w Kolbuszowej, ale zanim to nastąpi, dzień wcześniej odbędzie się walka tag teamowa w Rzeszowie, w której zmierzą się Kamil Aleksander i OMEN kontra Joe Legend i Don Roid."

Z tego wynika, że karty będą inne ;)

Opublikowano
Prawdopodobnie się pojawię i liczę też na zlot który miał odbyć się ostatnio.

Trzeba zrobic temat i zobaczyc jak inni sie na to zapatruja. Ja pomysle nad wypadem, ale to zalezy od ludzi ktorzy sie pojawia. Bo samo DDW to... ... aaa zreszta

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Dam im jeszcze szansę. Jeśli "dogadają się" z ekstraklasą, to będę.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Opublikowano
Jest spora szansa, że się pojawię. Aczkolwiek optuje jedynie za galą w Rzeszowie.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Opublikowano
Wierzę w sukces DDW a te dwie gale są dużym krokiem w tym kierunku. Ale dziwię się bo ostatnia gala odbyła się w ponad rok temu i mogliby się wysilić na dobry Angle.

Edytowane przez maciejex

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Opublikowano

Ja mieszkam w Świnoujściu. Rzeszów to dla mnie może nie koniec świata, ale na pewno koniec Polski. :) Jeszcze pomyślę czy pojechać.

Domagam się jakiegoś wywiadu z wrestlerem DDW w AM!

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano

Nie przesadzaj Ghost, wcale tak daleko nie masz :D

Pomysł z kimś z DDW w AM? Jestem jak najbardziej za. N!KO miał się z nimi kontaktować po tym całym zamieszaniu ostatnio i ciekaw jestem jak się ma ta sprawa.

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano
No wrescie powrot do miasta. Jak bedzie transport z wawy, to pojade. i jak oczywiscie nie odwolaja, na pare dni przed. Niebyli by jednak soba, gdyby nie dali jednak wsi w planach, szkoda ze karta na wies ciekawsza, bo z walka o pas :D
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Opublikowano

Cieszy mnie, że DDW szybko powraca po nie udanej próbie w Twardogórze. Jakiś czas temu była dyskusja na forum o dwóch galach w jeden weekend. Uważałem wtedy i nie zmieniam zdania, że to dobry pomysł. Szczególnie, że większość wrestlerów jest zagranicznych i trochę trzeba wydać na sam ich transport. Natomiast koszty drugiej gali już są znacznie niższe. Przejrzałem zdjęcia klubu pod palmą i jakbym widział sale PWG. Podobne wymiary, scena a naprzeciwko niej bar, do tego kula świetlna na środku sali.

Zastanawiam się czy się wybrać. Mam trochę bliżej niż Ghost, ale i tak daleko. Przejrzałem trasę i jest opcja by jechać przez Warszawę, więc jest kilka możliwości. Jednak jazda własnym samochodem i ewentualne zabrania kogoś po drodze wydaje się najsensowniejsze.

1575893877482df76acc17a.jpg

Opublikowano
Domagam się jakiegoś wywiadu z wrestlerem DDW w AM!

Ty wiesz jak wyglada sytuacja na linii N!KO - DDW. Na razie grzecznie czekam na rozwoj.

Opcja wywiadow byla w naszych glowach przy okazji gali w Twardogorze, wiec jesli bedzie N!KO, to mysle, ze beda wywiady. Jesli mnie nie bedzie, to trzeba bedzie znalezc jakiegos chetnego z przyzwoitym Angielskim.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
i co rezerwować pociąg, nocleg i znowu odwołają ? dziękuję postoję. może, jeśli zrobią galę na dolnym śląsku. jakoś mi nie przeszło po tym jak nas wydymali z twardogórą ...

5222687824ef430518b3f7.jpg