Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witajcie

Tutaj promo Michała Chudalewskiego. Start WKSW już niedługo.

http://www.youtube.com/watch?v=F5DZUKg69Jg&feature=g-upl&context=G223f7edAUAAAAAAAAAA

Zapraszamy także na naszego facebooka:

www.facebook.com/WKSWolow

rKO
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• chudinho

3

• SCStunner

3

• TerryShadow

1

• Catarax

1

Top użytkownicy w tym temacie

Koleś, co z Tobą jest nie tak ? Ja rozumiem, macie ring, fajnie, profesjonalny, super, ale to nie oznacza, że musisz od razu obrażać wszystkie federacje i wszystkich backyard'owców w Polsce. PXW są gorsi bo ring sami sobie złożyli ? No proszę Cię, tak jak oni zrewolucjonowali backyard w Polsce, to WFW, czy tam WKSW może im pięty lizać. Pierwsi mieli ring, wyszli z nim na świeże powietrze i pokazali coś, czego jeszcze nie było. Skoki Terry'ego z szopy, zszywki i rozcięta twarz w I Quit match'u, publiczność na Extreme Hell ... Poźniej oczywiście media przyszły do nich, bo zrobili coś nietuzinkowego, hardcorowego, zadziwiającego, karkołomnego. A co pokazało WFW ? Nic, co by zapadło w pamięć przeciętniakowi. I małe pytanie do Ciebie osobiście, czemu Ty jesteś taki do granic możliwości konfliktowy ? Bo to mnie bardzo ciekawi. Pozdrawiam i życzę, aby ten magiczny ring przyniósł Wam wszystkim power na nowy sezon

Koleś a czy Ty wiesz na czym polega wrestling?

Koleś a czy Ty wiesz czym są storyline?

Chyba jednak nie jak wypisujesz takie głupoty. Radzę iść po rozum do głowy bo ze mną jest wszystko OK ale z Tobą chyba jednak nie.

rKO

Storyline z wypożyczenia ringu od TBW ? Dość pomysłowy macie Creative Team ... Jeśli naprawdę to jest storyline, to przynajmniej ja Cię nie kupiłem, takie promo zupełnie nie przypadło mi do gustu, bo nadal nie rozumiem o co w nim chodzi (chyba jestem za głupi, żeby zrozumieć geniusz WKSW :(

(chyba jestem za głupi, żeby zrozumieć geniusz WKSW :(

Przez grzeczność nie zaprzeczę.

Rzucasz się o pojazd na fedki... a jak daję Ci do zrozumienia że to był SL który ma być czegoś zapowiedzią to gadasz o wypożyczeniu ringu. Idź może spać czy coś? Odpocznij.

Nie każdemu się to promo będzie podobało. Tobie się nie podoba a komuś innemu podoba. Nie da się dogodzić wszystkim.

rKO

Chodzi mi przede wszystkim o bardzo dziwny pomysł na SL, ponieważ to jednak trochę takie mało w porządku obrażać całą Polskę, nawet jeśli się na to zgadzają (w co np. u Matta2Hotta szczerze wątpię). Pozostaje życzyć powodzenia, i oby naprawdę coś z tego powstało. Podyskutujemy jak zaczniecie nagrywać gale , czekam z niecierpliwością co pokażecie

@SCStunner, raczej źle Chudego zrozumiałeś. Przywiezienie ringu to nie jest żaden storyline. Po prostu Chudy dostał ring i z tego powodu powinien dać promo nie wychodząc przy tym poza gimmick. Nie znam backyardowców, więc nie powinienem się wypowiadać - ale myślę nie powinni mu mieć to za złe skoro wiedzą ze jest to udawane (no, może był jakiś shoocik na DDW).

ZAJEBIŚCIE POZYTYWNIE CHUDY!! : D

Powodzenia życzę. ; )

• Dodaj nową pozycję...