Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #72 - Końca świata nie będzie... i o RAW słów

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi3.png

Nie spodziewajcie się cudów, ale to bardziej newsflash, niż jakiś potężny epizod sztandarowego podcastu. Po prostu usłyszałem, zweryfikowałem, i nagrałem. To historia dnia dzisiejszego, i niechlubnego odwołania gali DDW.

Link: http://ww...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-72-konca-swiata-nie-bedzie.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

6

• VebVe

5

• Schoop

2

• MasterKing

1

Top użytkownicy w tym temacie

* Szkoda , że ta gala została odwołana !

* Masz rację co do tego gimnicku Brodusa !

Podoba mi się on , ale może tym walczyć co najwyżej o US Champa tak jak Broski .

Pewnie tak jak ty to ująłeś będzie lał samych heeli nie mających żadnego znaczenia .

Po Curcie Hawkinsie pewnie za tydzień obije JTG lub Johnnego Curtisa .

Ale ja wiadro pomyj wyleje.

Nie wiem co za geniusz wpadł na pomysł

IM WIĘKSZA DZIURA I ZADUPIE TYM LEPSZA SPRZEDAŻ BILETÓW. Ostatnio się śmiałem z kimś w rozmowie że na następną gale DDW trzeba będzie piechotą kilka kilometrów przez las iść żeby tam dotrzeć. No rzeczywiście. O ile Kąty Wrocławskie miały jako tako sprawny transport o tyle jak można organizować galę wrestlingu w miejscu w którym PO GALI NIE MA ŻADNEGO TRANSPORTU DO CYWILIZOWANEJ CZĘŚCI POLSKI. Co od razu skreśla WSZYSTKIE osoby które by chciały tam pojechać np. pociągiem. Jak przyszło do rezerwacji hoteli dla sektoru Atti okazało się że na końcu świata były aż 4 wolne miejsca. Szał. Jak dla mnie od początku to była klęska organizacyjna, a dopiero teraz DDW pokazało jak bardzo wielka. Szkoda że tak się skończyło bo chciałem jechać pierwszy raz w życiu na to DDW, ale jak widać federacja pokazała że nie jest warta uwagi. Poza tym to jest chyba oczywiste że mało kto będzie rezerwować bilety skoro jest z tamtej wsi, a DDW dosadnie pokazało że liczy tylko na tą społeczność no i może parę osób które przyjedzie autami bo tych leszczy co mają zamiar przyjechać busem czy pociągiem po co liczyć. Widocznie DDW nie chciało ryzyka... Ale skoro oni chcą po takim bezpiecznym gruncie chodzić to i pewnie znów przez kolejny rok gali nie będzie. Może mówie to wpływem emocji bo jestem dosyć wkurwiony bo musiałem się mocno postarać, stracić wiele nerwów żeby na styk zaplanować ten weekend. No cóż. Tyle ode mnie.

To sami sobie wykrakali. KONIEC ŚWIATA ;)

Żałosne jest to co się dzieje ale cóż. Bilety po 110 zł się nie sprzedały czy co? No to na pewno minie rok od ostatniej gali. Ah ta polska szkółka.

Śmiech na sali i nic więcej.

To się nazywa refleks N!KO. O tym, że gala DDW w Twardogórze się nie odbędzie dowiedziałem się z AM. Czy to aby na pewno nie jakiś storyline? :)

N!KO - podzielam Twoje zdanie odnośnie Brodusa. Kilka razy przymierzałem się do napisania posta w temacie o RAW, w którym mniej więcej stwierdziłbym to samo, co ty w programie, ale przypominałem sobie "k..a niusy wypada jakieś wrzucić...". :roll:

Osobiście uważam, że gimmick kolejnego śmieszka jest WWE niepotrzebny i szkoda na coś takiego Brodusa, który miał (i w sumie nadal ma - gimmick można zmienić) zadatki na monster-heela. A że dobrze odegrał gimmick Funkosaurusa, to już inna sprawa. Po prostu Clay ogarnąć mógłby wiele pomysłów.

10-15 minutowa rozmowa z Roidem czy którymkolwiek wrestlerem DDW - jestem na tak. Ale oczywiście bez gimmicku. Ludzi na Atti nie interesuje kolejne promo, ale DDW z backsteagu.

14453752125651e0a536c69.jpg

10-15 minutowa rozmowa z Roidem czy którymkolwiek wrestlerem DDW - jestem na tak. Ale oczywiście bez gimmicku. Ludzi na Atti nie interesuje kolejne promo, ale DDW z backsteagu.

Rozmowa z Panem Pawłowskim w gimmicku. :lol: :lol: Chcialbym to usłyszeć.

"Panie N!KO ten biznes jest tak skomplikowany, że wszyscy, którzy myślą, że to sprawa pieniężna są w błędzie, gdyż to jest sprawa... (kurwa zapomniałem tekstu)"

48798430952f294e69c1e4.jpg

Jak sam powiedziałeś, wpisy na temat RAW czytasz, tak więc nie będę nic na ten temat pisać.

Co do DDW, to naprawdę szkoda, że wyszło jak wyszło. Może nie byłem na żadnej gali, nie wiem czy kiedyś będę, ale jako, że jest to coś naszego, to chciałbym, żeby zaistniało i rozwijało się.

Niestety, polityka organizowania gal "na końcu świata" zawiodła, no i trzeba to powiedzieć, ale mają za swoje. Miejmy nadzieję, że teraz zmieni się polityka federacji i zaczną poważnie promować federację, organizując gale w takich miejscach, gdzie pojawi się dużo więcej osób.

Jestem ciekaw, czy uda Ci się zrobić odcinek z Roidem na temat DDW. Na pewno byłoby to coś super i przyciągnęłoby wielu słuchaczy. Będę trzymać kciuki za to, żeby to wypaliło ;)

Rozmowa z Panem Pawłowskim w gimmicku. Chcialbym to usłyszeć.

Takie coś było ostatnio na innym forum... Nie chcesz tego usłyszeć... Wierz mi

VebVe, słuchałem również i śmiało mogę powiedzieć, że zmuszałem się do dojechania do 30 minuty, tylko ze względu na to, że byłem już niesamowicie nastawiony na tą galę. Kilka dni negocjacji, ustalanie, załatwianie transportu, a na końcu wielkie GÓWNO. Myślę, że w glosowaniu Attitude User Awards kategoria 'WTF ? roku' nie będzie kompletnie potrzebna, bo zwycięzca właśnie się wyłonił. Ja nie wiem, jak można było spie****** coś takiego jak pierwsza federacja wrestlingu w Polsce. Trzeba być naprawdę wybitnym geniuszem, no ale widać takowi w DDW pracują. Jakkolwiek wiele decyzji DDW mi się podobało (np. wspólpraca ze Szkocją), to organizowanie gali PO ROKU na takim ZADUPIU było podwójnym strzałem w stopę. Inną sprawą jest również cena biletów. Od początku cholernie zastanawialo mnie, jak z biletów po ok. 30 zlotych, jeśli zapełni się załóżmy nawet cała hala, to 350 (bo taka była bodajże pojemność hali) * 30 zł to 10 500 zł. Jeśli za to można opłacić zagranicznych wrestlerów i ich transport, wynajęcie hali, firmę ochroniarską (która notabene podobno jest odpowiedzialna za niewypał gali), ludzi odpowiedzialnych za organizację (kogoś musieli mieć, bo chyba Don Roid i WeeMan sami tego nie wymyślali) i jeszcze mieć z tego zysk, to ja chyba zakładam federację. Naprawdę, jak dla mnie, który poświęcił ogrom czasu i starań, żeby pierwszy raz zobaczyć DDW to fail roku

N!KO, jak miało wyglądać twoje wyciągnięcie ręki do DDW? Tak zapytam z ciekawości.

Co do DDW to wszystko zostało powiedziane. Sam jestem ciekaw rozwoju wypadków. Wielu zwiastuję, że federacja Roida padnie..

Ciekawa sytuacja na facebooku DDW bo polała się fala krytyki mniejszej i większej. Wszystkie wpisy zostają z automatu usuwane. DDW NIE ZASŁUGUJE ŻEBY WYCIĄGNĄĆ RĘKĘ DO NIEJ. Nie potrafi nawet przyjąć/skontrargumentować krytyki. Popsuli bardzo weekend wielu osobom i nawet nie chcą wchodzić w dyskusje. Dla mnie DDW nigdy nie było jakoś wysoko postawioną fedą, ale dzisiaj pokazali jak bardzo są nic nie warci.

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Co do rozmów w gimmickach, to pamiętam jeszcze w czasach Wrestlezinu chciałem przeprowadzić ekskluzywny wywiad z jednym z adeptów, to usłyszałem że może to być tylko i wyłącznie wywiad w gimmicku. Wiadomo, że nie tego oczekuje się od magazynu, który miał być typowo insiderski, więc dałem sobie spokój. Tak więc dobry tekst Niko - jak ktoś może występować w gimmicku skoro go w ogóle nie ma (co nie dziwi skoro galę są raz do roku, a w sumie teraz to raz na dwa lata)

Zła polityka promocyjna i tyle w temacie, bo póki co za wcześnie winić samo DDW za odwołanie gali (pomijam fakt, że miejsce było wyjątkowo niedogodne nawet dla osób z Dolnego Śląska takich jak ja czy Natan)

DDW NIE ZASŁUGUJE ŻEBY WYCIĄGNĄĆ RĘKĘ DO NIEJ

Reke wyciagnalem - zaproszenie wyslalem. Czekam na odpowiedz. Jakkolwiek bysmy na to nie patrzyli, to DDW wciaz wspolpracuje z Attitude, i trzeba czegos sprobowac. Jesli sobie nie dadza pomoc i odwroca sie plecami, to ja juz nic nie poradze.

50608915156a3743c1fa34.jpg