Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DDW Koniec Świata - na tydzień przed galą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za niespełna tydzień, 14 stycznia 2012 roku odbędzie się szósta gala polskiej federacji Do or Die Wrestling - Koniec Świata. Miejscem tego wydarzenia będzie gala Sportowo-Widowiskowa w Twardogórze (ul. Wrocławska 39), nieopodal Wrocławia. Wciąż można zarezerwować ostatnie wolne bilety pod adresem mailowym: galawrestli...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-ddw-koniec-swiata-na-tydzien-przed-gala.html
  • Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 930
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
'szósta'.. nie wierzę własnym oczom.
Opublikowano
Yyy... O co Ci chodzi ?

18056192365019276624f15.jpg

Opublikowano
Nie mogę powiedzieć abym był zagorzałym fanem wrestlingu, albo raczej maniakiem wrestlingu, ale z chęcią oglądam Raw oraz SmackDown w telewizji. Mam przy tym niezłą radochę. Ale uważam, że nasz polski wrestling jest taki hmmm..., jak by to powiedzieć żeby nikogo nie urazić, nie najwyższych lotów.
Opublikowano
Do Pana powyżej. Twoje RAW nadawane jest od 18 lat, SmackDown! od 11. DDW, i to jeszcze w Polsce dopiero się tworzy.
Opublikowano

Do Pana powyżej.

DDW istnieje od 2008 roku chyba i zoorganizowali AŻ 6 gal. Idź po rozum do głowy. Średnią gal na rok łatwo obliczyć.

Opublikowano
A kiedy ostatnio na matematyce byłeś?

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Opublikowano
DDW istnieje od 2008 roku chyba i zoorganizowali AŻ 6 gal. Idź po rozum do głowy. Średnią gal na rok łatwo obliczyć.

DDW istnieje od 2009 roku ; ) A pamiętajmy, że to jednak głębokie Indy. Taka Chikara, która jest niby bardzo znana nie zgromadziła póki co więcej niż 550 osób na show, a przecież jakie tam nazwiska są...

Opublikowano
Fajnie, Gala za tydzień, a DDW wciąż nie może znależć partnera dla Bułęcki, nieźle... I jeszcze ten Pan Pawłowski... Wy słyszeliście jakim on śmiesznym głosem mówi? Jak dzieciak z liceum a nie jak promotor...
Opublikowano
Fajnie, Gala za tydzień, a DDW wciąż nie może znależć partnera dla Bułęcki, nieźle...

Mówi ci coś "element zaskoczenia". Come on to jest wrestling. Pewnie partner się okaże dopiero na gali co jest akurat dobrym zagraniem bo sam jestem ciekaw kto będzie partnerem Jędrusia.

Opublikowano
Taka Chikara, która jest niby bardzo znana nie zgromadziła póki co więcej niż 550 osób na show, a przecież jakie tam nazwiska są...

Zgromadziła, zgromadziła. W USA sprawa wygląda tak, że bardzo dużo zależy od terytorium w jakim znajduje się dana federacja i bardzo często te mniej znane federacje, ale np. kontynuujące tradycje NWA zbierają więcej fanów, bo na galach pojawiają się osoby z przeszłością w mainstreamie. W każdym razie, co by nie mówić to jeżeli DDW znów zbierze taką solidną publikę to o dziwo z jednej strony się ośmieszy, bo z miejsca musiałbym się ich zapytać dokąd zmierzają ze swoim produktem skoro przy takiej widowni robią gale tak rzadko.

VebVe - ja i Ghost cały czas czekamy na Twoją odpowiedź w jednym z tematów, bo chodzą głosy, że nasz forumowy kolega o którym wspomniałem nie może z tego powodu w nocy zasnąć. :twisted:

15974308365193fac7b7921.jpg