Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki tapingu SmackDown! na 30 grudnia 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Linux

Dark Match

Skip Sheffielf vs Seth Rollins

SmackDown!

- show otworzył w ringu Booker T, któremu przeszkodził Cody Rhodes. Pojawił się także Goldust. Booker wyzwał Cody'ego na rematch o pas IC za tydzień, po czym odszedł. Cody zaatakował Goldusta.

1. Jinder Mahal vs Ted DiBiase

- segment z Drew, Teddym i Aksaną, Drew jest gotowy do powrotnego meczu na SD!

2. Kaitlyn/Alicia Fox vs Tamina/Natalya - po walce Tamina zaatakowała Natalyę

- segment z Showem, Bryanem i AJ, pojawił się Teddy, który zapowiedział na dzisiaj walkę Show vs Otunga z Henrym w narożniku tego drugiego

3. Hunico vs Justin Gabriel

4. Big Show vs David Otunga - w trakcie walki Bryan zaatakował Henry'ego

5. Ezekiel Jackson vs Drew McIntyre

- promo Sheamusa na temat Royal Rumble przerwane przez Slatera

6. Sheamus vs Heath Slater

- segment z Teddym - za tydzień walka Bryan vs Show o WH Title

7. Falls Count Anywhere Match: Wade Barrett vs Randy Orton

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

2

• Jeffrey Nero

2

• plkd

1

• ArriS

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   294
  • Urządzenie:  Android

Raczej już możemy być pewni, że tajemnicze proma dotyczą Skipa Sheffielfa czyli Rybacka. Czytałem, że pojawił się też na jednym z house show RAW.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Aht0D9uCAAAtuQQ.jpg:large

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

Nie wierzę, feud Goldusta z młodym Rhodesem? Serio, ta WrestleMania będzie chyba jedną z najlepszych. PROSZĘ, jeśli ten cały Sheffield zadebiutuje/powróci (bogatej przeszłości to on nie ma) na RAW to je*nę facepalma. Z całym szacunkiem, ale ten koleś jest nikim w WWE więc wątpię, że takie promo dla niego. Jeśli nagle na tym RAW zadebiutuje Brodus, powróci Sheffield i jeszcze ta tajemnicza gwiazda z proma to ok, ale to nie temat o RAW. Podobno Orton w walce FCA nieźle oberwał, więc zapewne dostaniemy ostry pojedynek (oby!).

Raczej już możemy być pewni, że tajemnicze proma dotyczą Skipa Sheffielfa czyli Rybacka. Czytałem, że pojawił się też na jednym z house show RAW.

Ty tak na poważnie? Po to robią te tajemnicze proma, żeby na kilka dni przed galą wystawić zawodnika do walki w dark matchu? :shock:

• Reputacja:   294

Jeffrey Nero napisał/a:

Ty tak na poważnie? Po to robią te tajemnicze proma, żeby na kilka dni przed galą wystawić zawodnika do walki w dark matchu? :shock:

Przecież napisałem, że raczej dlatego każdy może pojawić się 2 stycznia.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Orton przegrywa z Wadem w Falls Count Anywhere ? Nie możliwe, staje się możliwe. To pewnie koniec ich feudu i zacznie się promocja Ortona na Royal Rumble, które mam obawy, że wygra. Ogółem ostatnie SmackDown w tym roku zapowiada się bardzo dobrze.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego Diary.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=33813&sid=

A ja cholernie ciesze sie z powrotu McIntyre'a...

Moze w koncu zacznie regularnie pojawiac sie na Smacku i zabierze czas antenowy takim wynalazka jak DiBiase , Mahal czy tez Slater....

Ostatnie Smackdown w tym roku zapowiada się naprawdę dobrze. Przybycie Goldusta może świadczyć o tym, że może jednak dostanie te swoją walkę z Codym na WM, jeśli takby się stało Wrestlemania wyglądałaby naprawdę fajnie. Jak już ktoś wcześniej napisał "stara gwardia" (Rock, Goldust, Jericho itp.) walczyłaby z nową generacją zawodników (Cena, Rhodes, Punk itp.). Powrót Drew też w jakiś sposób mnie cieszy, liczę na to, że zostanie w tym brandzie na dłużej, o wiele bardziej wolę oglądać jego niż Slatera lub Mahala. ME zwiastuje pewnie zakończenie feudu, mam nadzieję, że wypadnie dobrze.

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

WWE ogłosiło że Orton został kontuzjowany na tapingu SmackDown, możliwe że to prawda skoro złamali kayfabe i nie udają że Smack odbywa się w piątek.

• Reputacja:   1

Przymierzają Setha do MR i słusznie ciekawy jestem kiedy konkretnie dojdzie do jego debiutu na SmackDown. Chciałbym zobaczyć takie niesamowite starcia między nim i Ambrosem jak Punk vs JoMo z ECW to byłby wspaniały debiutancki feud dla tej dwójki i oby tak było. O fuck!! Ted przegrywa!! przegrywa!! z Jinderem Mahalem obie strony mnie cieszą wygraną, ale jeszcze bardziej przegrana! Hunico jeszcze raz z Gabrielem cieszy mnie to obaj są dobrymi lotnikami liczę na dość długą, dynamiczną walkę. Jackson vs McIntyre cieszy mnie fakt, że przywrócili Drewa z powrotem na niebieski brand. Oby tylko tam nie jobbował takim beztalenciom, sztywniakom jakim jest Jackson. Ezekiela powinni już wywalić z MR nikogo on nie obchodzi. Natomiast Szkot powinien ruszać do Mid Cardu a później coraz wyżej. Lub bądź co bądź są w planach na Wrestlemanie rzucić walkę MINB być może to byłaby szansa dla niego na co z zaciśniętymi kciukami liczę!! ME cieszy mnie wygrana Wade'a nie możliwe staje się możliwe słusznie napisane.

Ogólnie: Zapowiada się nawet ciekawie. Mahal pokonuje DiBiasego, powrót Szkota do niebieskich nic tylko czekać!! :)

Szkoda Drew, bo wygląda na to, że może być to story prowadzące do zwolnienia... chyba, że to zalążek pushu. Dlaczego jednak byłoby szkoda? Bo Szkot zrobił cholernie duże postępy! Ringowo progres zrobił dość konkretny, nie pamiętam z kim, ale jedną z jego walk jeszcze na SM! oglądałem bez znużenia. Na majku może nie cuduje i nie jest Punkiem, ale jest przyzwoicie, na poziomie. Co więcej, od jakiegoś czasu widać u niego nie małe pokłady charyzmy, a to chyba jednak ważny element w tym biznesie. Co jeszcze? Jego psychotyczny wyraz twarzy robi wrażenie... Dlatego ja 3-mam za niego kciuki, bo wierzę, że facet podoła.

;)

widziałem kontuzje ortona. chcieli chyba zrobić bardzo ładny storyline bo kamerzysta orton i barret mieli ostatnie 3 minuty walki obgadane. Ale kontuzja zamiast storyliniowej okazała sie prawdziwą. Szkoda ładny feud sie zapowiadał. Tak moim skromnym zdaniem
Trzymaj gardę Dżon!!

• Reputacja:   1

widziałem kontuzje ortona. chcieli chyba zrobić bardzo ładny storyline bo kamerzysta orton i barret mieli ostatnie 3 minuty walki obgadane. Ale kontuzja zamiast storyliniowej okazała sie prawdziwą. Szkoda ładny feud sie zapowiadał. Tak moim skromnym zdaniem
Ty chyba żartujesz... Przecież od razu widać że to śmierdzi workiem na kilometr (np kamerzysta który pokazywał sytuację przez malutką szybę w drzwiach zamiast je normalnie otworzyć), nie wiem jak można wierzyć że "kontuzja" Ortona była prawdziwa (no chyba że nie jesteś smartem a markiem a wtedy to już zupełnie inna sprawa)...

nie wiem jak można wierzyć że "kontuzja" Ortona była prawdziwa (no chyba że nie jesteś smartem a markiem a wtedy to już zupełnie inna sprawa)...

A może Orton doznał kontuzji wcześniej, przed tym SD, a ten niby upadek ze schodów to tylko po to, żeby sprzedać tę kontuzję. Viper po byle upadku nie może pauzować kilka miechów. Musi to być po czymś konkretnym. Z drugiej strony może to jest udawane od początku do końca, a sam Randall pojawi się na RR. Zobaczymy...

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)