Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Deficyt heeli na RAW, Jericho negocjuje, Taker vs. HHH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według Wrestling Observer Chris Jericho miałby powrócić do WWE na początku 2012 roku, ale jego pobyt miałby trwać krócej niż to miało miejsce wcześniej. Umowa miałaby obowiązywać mnie więcej od początku roku do okolic WrestleManii. Źródła donoszą, że rozmowy na temat kontraktu trwają.

The Undertaker i Triple H mają ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-deficyt-heeli-na-raw-jericho-negocjuje-taker.html

14453752125651e0a536c69.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 962
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Moim zdaniem Alberto Del Rio i The Miz to najlepszi Heel'e obecnie w WWE, a co do Chris'a Jericho to mógł by zawitać na dłużej do tej federacji, ale nawet jak by na tyle przyszedł było by fajnie.
Opublikowano
Taker vs Hunter na WM 28? Jeśli HBK byłby sędzią specjalnym to nie mam nic przeciwko. W innym wypadku nie wiem, czy trzecie starcie tej dwójki to dobry pomysł. Ciężko by było czymś zaskoczyć w bookingu, no bo Taker by znowu nie dał się przypiąć po serii pedigree? Z HBK można zbudować dodatkową otoczkę ringową i kila rozwiązań. Albo rozpisać go jako bezstronnego arbitra, albo sędziowałby pod Huntera. Ciekawych rozwiązań by nie zabrakło.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
Opublikowano
Jeśli już mamy fantazjować można by dorzucić HBK do tej walki. HBK-Taker 3 walka, "nigdy nie mów że to koniec", nawet jeśli to się kupy nie trzyma to przyniosłoby WWE wiele milionów
Opublikowano
jak JEricho wroci to móglby jeszcze do nas na HS przyjechać. No cholera zobaczyć go na żywo to byłoby coś. Chcą heela na RAW. Proste turn Ortona i draft na RAW i face turn dla Christiana i SD ma postać nie wiele ustępującą Edge'owi. Tak ja to widzę

5222687824ef430518b3f7.jpg

Opublikowano
Promować postacie na cipo-heeli, mieć pretensje, że nie są prawdziwymi heelami - bezcenne...
Opublikowano
Tak na moje to obecnie szansę na głównego heela RAW ma albo Kane, albo John Cena po heelturnie - jego promocja jest tak duża, że gdyby sturnował, poświęcano by pewnie jego rozterkom pół czasu antenowego.