Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #65 - Szklana Szczęka Szoł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
- co do Severna, to może i najlepsze lata ma za sobą i walczy ostatnio z no-name'mami, ale nie zdziwiłbym się gdyby - jeżeliby zakontraktowali go na KSW - gładko zdusił w swoim firmowym trójkącie naszego Super-Maria :D

Obawiam się, że w KSW ktoś taki jak Severn zostałby potraktowany jak no name mimo, że gość wygrał już w swojej karierze ponad 100 walk. :roll:

- Zabrakło mi poruszenia w rozmowie postaci Josha Barnett'a, który dość mocno trzyma się w kategorii HW (nadal jest liczącym się fighterem i obecnie awansował do finału turnieju StrikeForce) a cały czas z doskoku zajmuje się wrestlingiem.

Miałem o tym napisać, a zapomniałem. Myślę, że IGF to też byłby fajny kierunek rozmowy, bo przecież oprócz Josha Barnetta regularnie walczył tam chociażby Mark Coleman. Z ostatnio występujących był też Jan Nortje, Alexander Otsuka czy Daijiro Matsui.

Cała reszta świetna. Tak jak rzadko słucham AM, tak tej odsłony nie mogłem się wręcz doczekać i jestem w pełni usatysfakcjonowany. Ciekaw jestem (jeszcze nie sprawdzałem) komentarzy fanów MMA pod audycją zamieszczoną na MMARocks...

Dokładnie. Coś nowego co i u mnie zadziałało na zasadzie "muszę przesłuchać", bo jednak gadki o PPV itp. omijam szerokim łukiem. Patrz i ucz się Vebve, szukaj inspiracji to może i Twój program ściągnę z taką samą przyjemnością. :wink:

Wg mnie nie było o czym mówić. Dopóki Dave tylko "chce" zamiast "robi" MMA, nie ma sensu tracić czasu na jakiegoś tam "wannabe fightera", który nie stoczył nawet jednej walki zawodowej (bo cóż o takim gostku pod kątem MMA można powiedzieć?)

Dokładnie. Już lepiej byłoby nawiązać do Daniela Pudera.

15974308365193fac7b7921.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Wg mnie nie było o czym mówić. Dopóki Dave tylko "chce" zamiast "robi" MMA, nie ma sensu tracić czasu na jakiegoś tam "wannabe fightera", który nie stoczył nawet jednej walki zawodowej (bo cóż o takim gostku pod kątem MMA można powiedzieć?)

Zawsze to w ramach ciekawostki. W ogole starajac sie wybrac ta liste (z pomoca Ravena - thx), chcialem ludzi, ktorzy beda kojarzeni przez target AM (ale Sakuraby czy Severna po prostu nie moglem pominac). Teraz o bylym Animalu wspomne, jesli tematem AM beda niskobudzetowe/beznadziejne filmy z wrestlerami :wink:

Mam nawet po odsłuchaniu takie odczucie, że zdołał on przegadać Nikodema, co jest zdecydowanie ciężką sztuką do opanowania i tylko nielicznym z tego forum udało się to uczynić .

Ciesze sie z tego, bo i nie sciagalem go do AM, zeby mu pokazac, ze cos tam ogarniam w MMA. Gosc byl tutaj specjalista, tak jak to bylo z Sixem.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano

Net mi zwolnił i specjalnie kolegę mordowałam ,żeby ściągnął mi 2 odcinki AM :D

Cóż myślałam ,że na samym początku będzie Ken Shamrock i się zdziwiłam, no ale cóż w końcu do niego doszliście :D Kilku nazwisk nie kojarzyłam no ale jakoś nie usnęłam przy odcinku... Jakbym może oglądała regularnie UFC to co innego, bo oglądanie co 5 gali jak widzę jakieś nazwisko no to inna bajka, nic strasznego ale jak dla mnie no to w sumie hm..

przesłuchać przesłuchałam bo słucham AM ale nie ,żebym z krzesła spadła...

;)

132435155953f10e3e88c60.jpg