Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Nominacje do Attitude User Awards 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   224
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Wzorem większości, pozwolę sobie na razie zamieścić tylko moje typy, a dopiero kiedy będziemy wskazywać po jednym nominowanym z danej kategorii - opisać dokładniej dlaczego ten, a nie inny. Wśród wymienionych propozycji pogrubiam te typy, które - gdyby trzeba było dzisiaj wskazać zwycięzcę - wskazałbym z biegu jako #1 w danej kategorii.

1. Użytkownik roku

- hadaszyszek

- N!KO

- Vercyn (albo Getorix. Jeszcze nie zdecydowałem :D )

2. Redaktor roku

- Vercyn

- N!KO

- AX

3. Moderator roku

- Vercyn

- Xero

- Streetovs

4. Temat roku

- Temat związany z eskapadą (i wspomnieniami z niej) na show WWE w Gdańsku

- Impact (dzięki licznym postom Arthura WWF uwierzyłem w przyszłość polskiej fantastyki naukowej i choć przez chwilę poczułem się jakbym żył w Matrix'sie :lol: )

- Matt2Hot i jego manifest na temat wyższości I/P/L nad MS

5. Debiutant roku

- Ghostwriter (tak naprawdę to forumowe dziewictwo stracił dopiero w tym roku, pomimo sierpniowej daty "urodzin" na Atti)

- Sebu

- Jesion WWE

6. Postęp roku

- Ghostwriter

- Daminadziki

- maly619

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku

- Oczywiście organizacja i zlot fanów, pobity (zlotowy) rekord frekwencji oraz wspólne uczestniczenie w show WWE, w Gdańsku.

- 10 Urodziny Attitude i cała otoczka z tym związana (mega-dawka artykułów, wywiadów i innych perełek)

- Zeszłoroczny "Postęp Roku", "Nowicjusz Roku" oraz "producent" Vttitude (Menez, Budyniowa, Rafikov) - przez własną głupotę wyłapują bany i kończą przygodę z Atti.

8. Inicjatywa roku

- Vercyn i jego działalność "tłumacza przysięgłego" (te wszystkie biografie i tłumaczenia książek wrestlerów kopały po prostu dupsko!)

- Organizacja zlotu w Gdańsku

- Attitude Mówi

9. Wrestlingowy znawca roku

- Bonkol

- RVD

- Sixkiller

10. Uploader roku

- Dj.IcE

11. Avatar roku

- TheBeast (zawsze rozwala mnie ten avatar z Ciasteczkowym Potworem trzymającym w Ankle Lock'u Cenę :lol: )

12. Grafik roku

- Pablo Modjo

- Gabislaw

13. Diary roku

- Niestety nie znajduje czasu na czytanie jakiegokolwiek Diary, tak więc zdaję się na opinię reszty.

14. "WTF?!" roku (wyjątkowo pozwolę sobie tutaj na 4 typy, ale każdy z nich zasługuje wg mnie na zajebiste "WTF?")

- "Cała prawda o Attitude" i reakcja naszej "Admiralicji", czyli żenujące pociśnięcie przez bandę jakichś łachmytów po naszym Forum i decyzja "Userów z kolorowymi nickami", aby zamieść to pod dywan, zamiast założyć temat na Forum, pokazać, że nie boimy się krytyki i zniszczyć agresorów za pomocą argumentów (co byłoby tak proste, jak zabranie dziecku cukierka - bo zarzuty były typowo z dupy). Do teraz czuję niesmak, że tak to zostało "załatwione".

- Arthur WWF (WTF? :twisted: ), czyli "człowiek-konflikt" i jego ślepa miłość do Bischoffa oraz pierdoły jakie wypisywał w temacie "Impacta" urągające jakiejkolwiek logice i poddające w wątpliwość jego umiejętność czytania ze zrozumieniem.

- Dwie odsłony Attitude Mówi, w których w jednej - zrobiono sobie na maksa jaja (obrobiono jej dupę do kości) z Budyniowej, jadąc po niej personalnie (z imienia i nazwiska), co było zagraniem zajebiście niskich lotów - bez względu jak się oceniało naszą ex-Forumowiczkę. Oraz druga odsłona, gdzie nasza forumowa "płeć piękna" oceniała urodę Div i Knockouts'ów, jadąc po dziewczynach jak po burej suce. Słuchałem tej audycji z moją panią (akurat coś robiła w tym samym pokoju) i autentycznie czułem zażenowanie, kiedy widziałem jej minę, mówiącą "chłopie, co ty kurwa za gówien słuchasz" :roll:

- Konkurencja sili się na bycie zabawnym, czyli dość niskich lotów próba parodii Attitude Mówi i ośmieszenia niektórych naszych userów. Jak widać - skoro się nie ma własnych pomysłów, to trzeba się posuwać do ośmieszania cudzych. Temat na stronę www.żal.pl

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/page/3/#findComment-268001

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

3

• hadaszyszek

1

• PH93

1

• Archer

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   249
  • Urządzenie:  Windows

1. Użytkownik roku

Raven, VercynGetorix, Ghostwriter

2. Redaktor roku

VercynGetorix, N!KO

3. Moderator roku

xero,VercynGetorix

4. Temat roku

-Jeff Hardy w TNA

-Z! True Long Island Story - Strzał w 10 czy tandetny trik.

-IMPACT! (dyskusja na temat tygodniówek)

5. Debiutant roku

JesionWWE.Jeffrey Nero

6. Postęp roku

JesionWWE, Ghostwriter

10 lecie Attitude

8. Inicjatywa roku

AM, RM, Tłumaczenie książki Reya przez Vercyna

Raven, Bonkol

10. Uploader roku

DJ Ice

11. Avatar roku

Ghostwriter

12. Grafik roku

Pablo Modjo

13. Diary roku

-

14. "WTF?!" roku

Zbanowanie trojki uzytkownikow

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/page/3/#findComment-268004

• Reputacja:   0

Uzasadnienia później, jak większość.

1. Użytkownik roku: Raven, Hadaszyszek, Bonkol

2. Redaktor roku: Ghostwriter, Vercyn, AX

3. Moderator roku: Vercyn

4. Temat roku: Przysięgam, że nie mam pojęcia dlatego postawie na temat o zlocie 11.11.10 za jeden wielki hydepark :)

5. Debiutant roku: Sebu

6. Postęp roku: hadaszyszek

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku: zlot Attitude

8. Inicjatywa roku: Raport Miesiąca Vercyna

9. Wrestlingowy znawca roku: Bonkol, Raven

10. Uploader roku: Dj Ice

11. Avatar roku: Ghostwriter, pablo_modjo

12. Grafik roku: pablo

13. Diary roku: nie czytam

14. "WTF?!" roku: judykatywa nie istnieje

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/page/3/#findComment-268037

• Urządzenie:  Windows

Dla tych ktorzy jeszcze tego nie uczynili - nominacje trwaja do 14 Grudnia. Tego samego dnia pojawi sie temat z oficjalnym glosowaniem.
https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/page/3/#findComment-268150

1. Użytkownik roku

- nttn

- czester666

2. Redaktor roku

- N!KO

3. Moderator roku

- nttn

4. Temat roku

- Quiz Muzyczny

5. Debiutant roku

....

6. Postęp roku

- ajfan

- ujawnienie prawdziwego oblicza Rzeźnika (tematyka okołoforumowa)

8. Inicjatywa roku

...

- nttn

10. Uploader roku

- nttn

11. Avatar roku

- nttn

12. Grafik roku

- johniss (ze specjalnym wyróżnieniem za N!ko mówi)

13. Diary roku

....

14. "WTF?!" roku

- warn dla Ganzesa

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/page/3/#findComment-268656

1. Użytkownik roku:

hadaszyszek, N!KO, VercynGetorix

2. Redaktor roku:

Vercyn, Ghostwriter

3. Moderator roku:

xero

4. Temat roku:

RAW

5. Debiutant roku:

Sebu, JesionWWE

6. Postęp roku:

Blaze9

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku:

10-lecie Attitude

8. Inicjatywa roku:

Raport Miesiąca Vercyna

9. Wrestlingowy znawca roku:

Bonkol, Raven

10. Uploader roku:

DJ Ice

11. Avatar roku:

pablo_modjo, Ghostwriter

12. Grafik roku:

Filipo666

13. Diary roku:

Diary Jesiona "Rise Above Hate"

14. "WTF?!" roku:

...

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/page/3/#findComment-268663

1. Użytkownik roku:

Raven

2. Redaktor roku:

Vercyn

3. Moderator roku:

Vercyn

4. Temat roku:

RAW

5. Debiutant roku:

6. Postęp roku:

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku:

10-cio lecie Attitude

8. Inicjatywa roku:

WrestleZin

Bogowie Wrestlingu

9. Wrestlingowy znawca roku:

10. Uploader roku:

Dj.Ice

11. Avatar roku:

http://forum.attitude.pl/images/avatars/3830930854d2905eb6ec26.jpg Raven

http://forum.attitude.pl/images/avatars/13075112204e034c90c0a3a.jpg aRo93

12. Grafik roku:

pablo modjo

13. Diary roku:

Mało czasu miałem na pisanie a co dopiero na czytanie :/

14. "WTF?!" roku

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/page/3/#findComment-268705

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Fajerwerki już słychać za rogiem, więc czas tradycyjnie odkopać wiadomy temat. Jak u was w tym roku - na bogato czy raczej pozycje nieco bardziej budżetowe?
    • MattDevitto
      Najbardziej randomowy news jaki widziałem od dawna: Omos może zadebiutować w NOAH na gali, która odbędzie się 1 stycznia! Widać w Japonii poznali się na jego umiejętnościach i chcą zobaczyć takiego kozaka na żywo  
    • MattDevitto
      Pisałem już o nim parę razy i uważam, że obecnie nie ma lepszego kanału wrs na yt. Przez niego przez ostatnich kilka tygodni oglądałem bardzo mało rzeczy na bieżąco - na szczęście trochę już mi przeszłoNajlepsze co do tej pory widziałem z tej biblioteki to zdecydowanie wideo, gdy pytają fanów o opinie po gali w Montrealu w 1997
    • IIL
      Warto śledzić względnie nowy kanał YouTube WWE Vault. Wrzucają tam wiele niepublikowanych nigdy wcześniej materiałów filmowych, a także pełne walki i dawne pełne wydania DVD, itd.   W te sobotę wypuszczą nie pokazywany nigdy wcześniej house show brandy WWE ECW w ECW Arena z 2006 roku... Prawdziwa gratka dla koneserów!   Znalazłem też ciekawą propozycją relacje kogoś kto był na gali: WrestlingClassics.com Message Board: ECW Arena House Show Results: 06-24-2006 WRESTLINGCLASSICS.COM    
    • Jeffrey Nero
      30 tys. to byłby spoko wynik. Gala w Texasie, więc z tych okolic ktoś w karcie musi być Bracia Von Erich bankowo i Athena po 2 latach w ROH powinna pójść na, któryś pas po wygraniu shoota w 4 way na gali Dynasty w Japonii. Plus Sammy G i Dustin Rhodes też są z Texasu. To tak na szybko.
  • Dodaj nową pozycję...