Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Nominacje do Attitude User Awards 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Filmy maja swoje Oscary. Muzyka ma swoje Grammy. WWE ma swoje Slammy. Attitude oprocz glosowania na wydarzenia ze swiata wrestlingu, stara sie wyroznic swoich uzytkownikow. W zeszlym roku temat zostal dosc niezle przyjety, wiec czas na powtorke z rozrywki. Zamiast jednak dojdzie do wlasciwego glosowania... trzeba wybrac nominowanych. Zeby uniknac kontrowersji i spekulacji na temat podejrzanych decyzji, za nominacje odpowiadaja forumowicze.

Kategorie (w lekko zmienionej formie) zostaly przeniesione z poprzedniego roku. Waszym zadaniem jest wskazanie maksymalnie 3 faworytów, ktorym to wyroznienie sie nalezy. Majac wasze typy, powstanie nowy temat poswiecony wlasciwemu glosowaniu, tak jak to bylo w 2010.

1. Użytkownik roku

2. Redaktor roku

3. Moderator roku

4. Temat roku

5. Debiutant roku

6. Postęp roku

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku

8. Inicjatywa roku

9. Wrestlingowy znawca roku

10. Uploader roku

11. Avatar roku

12. Grafik roku

13. Diary roku

14. "WTF?!" roku

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

3

• RVD

1

• ajfan

1

• Revertant

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Użytkownik roku - Od razu na myśl nasuwają mi się dwie kandydatury, czyli -Raven- i "mój kumpel, na którego zawszę mogę liczyć", ( :twisted: ) Ghostwriter. Na przestrzeni tego roku obaj napisali naprawdę dużo ciekawych i bardzo wartościowych postów i, nie ukrywam, osobiście przemiło mi się z nimi dyskutowało na różne tematy. Są bardzo aktywni w życiu forum (czekam tylko aż pierwszy z wymienionych weźmie w końcu udział w jakiejś audycji :) ), z jednym nawet mam okazję sobie zaciekle "powalczyć" w Raporcie Miesiąca :wink: . Uzupełniając stawkę wyróżniłbym również malego619, którego w 2011 także było dość dużo, a do którego postów nie ma absolutnie gdzie się przyczepić.

Najważniejsza jest tutaj moim zdaniem jedna rzecz - z każdym z tej trójki da się fajnie porozmawiać, a to coś, co w świetle osławionych już "plusów i minusów" niestety powoli zanika.

2. Redaktor roku - Tutaj wskażę na Ceglaka, Vercyna i Ghostwritera. Temu pierwszemu należy podziękować za systematyczne dodawanie świeżych wiadomości ze świata TNA, a dwóm ostatnim za (głównie) newsów traktujących o WWE. Nie należy również w ich przypadku zapomnieć o różnych bardzo ciekawych artykułach/tłumaczeniach/wywiadach (a naprawdę było tego dość sporo). Powiem szczerze, że przy końcowym głosowaniu będę miał pewno niemały orzech do zgryzienia na kogo w ostateczności postawić, ale na razie nominuję wyżej wspomnianą trójkę.

3. Moderator roku - Z pewnością xero, który (przynajmniej wizualnie) wydawał się rozdawać największą ilość ostrzeżeń :twisted: . Świadczy to jednak o tym, że zdecydowanie czuwa nad porządkiem na tym forum i należy w mojej opinii tę pracę docenić. Druga kandydatura w tej kategorii to z mojej strony VercynGetorix, który również nie stronił od warnów kiedy było trzeba, a ostatnimi czasy zajmuje się przecież bardzo wymagającym działem Booking Zone.

4. Temat roku - Podejrzewam, że najciekawsze dyskusje dzielone były mniej-więcej po równo na tematy z Impactem, RAW i Smackiem. I to są moje typy, choć na pewno dużo szumu wzbudził również wywód Matta2Hota o wyższości I/P/L nad MS. Jednak to, jak sama nazwa wskazuje,"temat roku", a ten ostatni został bodajże już dość dawno zamknięty. Tak więc postawię na tygodniówki.

5. Debiutant roku - I tutaj mam dość ciężko. Sam kandydowałem do tej 'nagrody' rok temu i już wtedy bodajże niektórzy mieli problem. No ale cóż - na pewno na pierwszy ogień wysuwa się tu Sebu, który w parę miesięcy nabił więcej postów niż ja w prawie dwa lata :lol: . Co najważniejsze jednak - były one ciekawe i konstruktywne. Dalej mam już, nie ukrywam, mały problem. Oddam jednak drugi głos na VebVe, głównie za to, że wziął się za Vttitude, a swoją osobą wzbudził przez to niemałe kontrowersje. Dalej albo mam sklerozę, albo nikt się niestety nie zdołał tutaj wyróżnić (z przyjemnością zobaczę kandydatury innych użytkowników).

6. Postęp roku - I tu też musiałem się sporo nagłowić. Ostatecznie wybór padł na JesionaWWE oraz miecibura, choć może to być bardzo subiektywne odczucie, a same kandydatury być może również troszkę wymuszone. Nie zanotowałem jednak jakiegoś bardzo dużego przeskoku któregokolwiek z użytkowników jeżeli o poziom chodzi w tym roku, więc ponownie jestem ciekawy typów innych.

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku - Tutaj bez zbędnych ceregieli należy wyróżnić Urodziny Attitude i ilość tekstów/audycji z nimi związanych oraz Zlot z okazji pierwszej gali WWE w Polsce. Zresztą, "Sektor 314" obrasta nam tutaj powoli małą legendą, więc jak mogłoby zabraknąć właśnie tej ostatniej nominacji? :twisted:

8. Inicjatywa roku - Być może nieskromnie, bo nieskromnie, ale walnę tutaj Raport Miesiąca. A co. Drugą moją kandydaturą niech będzie WrestleZin, pomimo tego, że pomysł upadł praktycznie po jakichś dwóch miesiącach. Pracy jednak włożonej było w to cholernie dużo, więc wydaje mi się, że nawet taką lekką klapę należałoby tutaj mimo wszystko jakoś wyróżnić. Trzeci typ to "Bogowie Wrestlingu" pabla, czyli coś niesamowicie oryginalnego. Co prawda odcinki tego naprawdę przezajebistego komiksu pojawiają się niestety ostatnio dość rzadko, ale jak już się pojawią, to są w większości przypadków bardzo, ale to bardzo śmieszne.

9. Wrestlingowy znawca roku - Do Omnibusa, przyznam się, nie zaglądam. Jednak po samych postach w innych działach mam swoje dwa typy i wydaje mi się, że dość słuszne. Bez zbędnego pisania, wskażę tutaj Ravena i Bonkola, którzy albo rzeczywiście tak cholernie dużo wiedzą, albo potrafią sprawiać takie wrażenie :twisted: .

10. Uploader roku - Zdecydowanie Dj.IcE, choć wątpię, by to przeczytał. Jednak tak czy siak - jest zawsze na czas i chyba ani razu nie "zawiódł", że się tak wyrażę.

11. Avatar roku - Avatar ma się kojarzyć moim zdaniem wprost z danym nickiem, nawet bez zerkania. Dlatego bardzo się wkurzam jak osoba dość aktywna na forum zmienia go co dwa miesiące, bo trzeba się po prostu znowu przyzwyczajać :) . Jednak wracając - dość trudna kategoria, tym bardziej, że nie ma za bardzo co tu wyróżniać (ot, avek jak avek). Dajmy jednak na to malego619. Nie będę się silił na inne kandydatury.

12. Grafik roku - Jako, że w grafice raczej nie siedzę, to równie dobrze mógłbym zostawić tutaj puste miejsce. Jednak w Grafix Zone znajdują się Bogowie Wrestlingu, więc oddam zatem głos na pablo modjo.

13. Diary roku - Mówcie, że zostałem przekupiony, mówcie, że to pieprzone kółko wzajemnej adoracji. Diary do niedawna w ogóle nie czytałem, jednak niejaki imć Getorix ledwo z dwa tygodnie temu zachęcił mnie swoim. Jest to jedyne z jakim się zapoznaję, więc być może (albo - na pewno) nie będę tutaj obiektywny, ale co tam. Głos na Ring of War Vercyna, do którego zresztą robiłem przecież intro (jak mógłbym na to nie zagłosować? :D ).

14. "WTF?!" roku - Tutaj wydaje się być to raczej dość łatwe. Ogromna afera, strasznie dużo szumu no i w konsekwencji trójka zbanowanych użytkowników, która do tej pory zdecydowanie się przecież wyróżniała. Dalej jakaś dziwna 'wojna na blogi' i takie tam różne pierdoły, w które zresztą chcąc nie chcąc zostałem nawet pośrednio wplątany. Upraszczając, nazwę to po prostu Buntem, ale chyba wszyscy wiedzą o co mi chodzi. Innego, tak silnego "WTF?!" sobie nie przypominam w tym roku. A nawet jeżeli coś jeszcze było - to i tak z powyższym nie mogło się raczej równać.

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/#findComment-267766

Na wyjasnienia przyjdzie czas w glosowaniu oficjalnym:

1. Użytkownik roku

Raven, VercynGetorix, Ghostwriter

2. Redaktor roku

VercynGetorix, AX

3. Moderator roku

xero

4. Temat roku

-

5. Debiutant roku

Ghostwriter, VebVe, JesionWWE

6. Postęp roku

Bonkol (!) (zaczal czesciej pisac :wink: )

Sektor na gali WWE, czyli kolejny zlot

8. Inicjatywa roku

AM, RM, Wywiad AXa z Gortatem

Raven, Bonkol

10. Uploader roku

DJ Ice

11. Avatar roku

xero

12. Grafik roku

-

13. Diary roku

-

14. "WTF?!" roku

Zbanowanie trojki uzytkownikow, nazwane "buntem" przez hadaszyszka

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/#findComment-267775

1. Użytkownik roku

-Raven- za całokształt. Od początku mojej obecności na forum prowadził mnie za rączkę w sprawach wrestlingowych, służył radą i pomocą. Poza tym świetnie się z nim dyskutuje. Człowiek instytucja na Atti. No i poklepuje mnie po plecach przy każdej możliwej okazji, a moje ego tego potrzebuje. :D Chociaż na 99% oddam głos na prezesa i honorowego członka Klubu Poklepywaczy, to do nominacji wypada dorzucić jeszcze hadaszyszka i N!KO. Pierwszy za swoje ciekawe posty (czasami niestety bezsensowne - jak nie można lubić grubasów?), a drugi za pracę redaktorską, AM i artykuły. VercynGetorixowi za ogrom pracy na forum także należy się nominacja, ale można typować tylko trzy osoby, a N!KO już go podał, a sam - zapewne przez skromność - nie wskazał siebie, więc ja to czynię.

2. Redaktor roku

N!KO, VercynGetorix. Tutaj będę miał ogromny dylemat. Jeszcze kilka miesięcy temu postawiłbym na N!KO za AM (najlepszy obecnie program na Atti) i artykuły, ale w międzyczasie VercynGetorix wykonał taki ogrom pracy przy newsach, a przede wszystkim tłumaczeniach, że dzisiaj będę musiał się poważnie zastanowić.

3. Moderator roku

VercynGetorix. Przy ogromie pracy związanej z tłumaczeniami i newsami ogarnia doskonale moderatorskie sprawy. Wyłapuje wpisy trollesławów, ale jednocześnie nie przesadza z rozdawnictwem warnów i usuwaniem tematów. Jeżeli Vercyn nie zostanie redaktorem roku, to przynajmniej tytuł moda należy się mu jak psu kość.

4. Temat roku

Vttitude #13, czyli debiut VebVe. Największa ilość odwiedzin i komentarzy od dłuższego czasu. VebVe miał wejście smoka.

5. Debiutant roku

Sebu - liczba postów jest nieważna. Niektórzy nabijają je bez ładu i składu. Sebu pisze dużo, ale w jego postach o coś przynajmniej chodzi. Można z nim podyskutować. Drugi kandydat to VebVe i wejście smoka, o którym już wspominałem.

6. Postęp roku

hadaszyszek, maly619, marcel_tna - w tej właśnie kolejności. Trudno dzisiaj sobie wyobrazić forum bez hadaszyszka. maly619 to też jedna z niewielu osób, z którym można fajnie podyskutować, unika owczego pędu, ma własne zdanie. Z marcelem_tna dyskutowałem raczej rzadko, ale dostrzegłem ciekawe posty.

Zlot w Gdańsku w ramach WWE SD! house show - faworyt. Po raz pierwszy uczestniczyłem w forumowym zlocie i już cieszę się na następny. Z Ravenem znowu będziemy mogli sobie skoczyć na papieroska i poklepać po pleckach. :)

8. Inicjatywa roku

VercynGetorix tłumaczy autobiografię Reya Mysterio i książki wrestlerów - jak dla mnie jedyny możliwy wybór. Sama książka taka sobie, kilka smaczków, ale to nie ma żadnego znaczenia (nie Vercyn ją pisał). Ważna jest praca jaką prowadzący RM wykonał przy tych i innych książkach.

Raven, SixKiller, N!KO - już wspominałem o Ravenie, który prowadził mnie za rączkę. Dorzucam też do nominacji Sixa za artykuły o Angle'u oraz Hoganie i McMahonie, którzy "wydymali" Hitmana. N!KO za ogarnianie spraw związanych z FCW (że też mu się chce), ciekawe artykuły o wrestlerach.

10. Uploader roku

DJ Ice

11. Avatar roku

N!KO, VercynGetorix, pablo modjo - cenię pracę własną. Awki trójki wspomnianych zwracają uwagę na tle znalezionych w necie fot wrestlerów, div, czy aktorów.

12. Grafik roku

pablo modjo - za "Bogów wrestlingu", których lubię czytać.

13. Diary roku

Nie czytam diary i nikt mnie do tego nie zmusi. :(

14. "WTF?!" roku

Włos of Attitude - to takie hasło umowne dla przeżyć N!KO na zlocie z wizytą w "Amazonce" na czele. :D

Wojna blogowa - chciałoby się powiedzieć, że kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie. Prawda o Attitude wzbudziła gorące dyskusje poza otwartym forum. Później pojawiły się kolejne blogi i podejrzewam, że liczne grono osób było na bieżąco. Uroki internetu, gdzie każdy może każdemu anonimowo dosrać.

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/#findComment-267782

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone

Skoro uzasadnienia będą później to teraz polecę skrótem:

1. Użytkownik roku - Ghostwriter, Vercyn, Raven

2. Redaktor roku - Vercyn, N!KO

3. Moderator roku - Vercyn, xero,

4. Temat roku - Temat o WWE oficjalne w Polsce

5. Debiutant roku - Sebu

6. Postęp roku - hadaszyszek, Vercyn

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku - 10 lecie Attitude

8. Inicjatywa roku - Wrestlezin :P

9. Wrestlingowy znawca roku - Raven, N!KO

10. Uploader roku - Dj.IcE

11. Avatar roku - N!KO

12. Grafik roku ..

13. Diary roku ..

14. "WTF?!" roku - troll na blogu " prawda.."

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/#findComment-267786

• Reputacja:   1

1.Użytkownik roku: VercynGetorix, hadaszyszek, Raven

2.Redaktor roku: VercynGetorix, Ghostwritter, N!ko

3.Moderator roku: Bez żadnego większego zastanowienia się typuje xero :)

4.Temat roku: -

5.Debiutant roku: Ghostwritter, sebu

6.Postęp roku: Tak jak wyżej N!KO napisał Bonkol :twisted:

7.Najważniejsze forumowe wydarzenie roku: Zjazd forumowiczów na gali WWE Smackdown (żałuję, że nie mogłem pojechać).

8.Inicjatywa roku: Attitude Mówi, Raport Miesiąca, Tłumaczenie biografii zawodników przez Vercyna

9.Wrestlingowy znawca roku: Bonkol, Euz, Raven

10.Uploader roku: DJ Ice

11.Avatar roku: xero

12.Grafik roku: pablo modjo

13.Diary roku: -

14.WTF Roku: Zrobienie przez konkurencję parodii którejś z inicjatyw Attitude. Co nie było ani śmieszne, ani fajne. Krótko wojny forum.

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/#findComment-267787

1. Użytkownik roku - Raven, N!KO

2. Redaktor roku - Vercyn, N!KO

3. Moderator roku - xero

4. Temat roku - -

5. Debiutant roku - Sebu

6. Postęp roku - hadaszyszek

8. Inicjatywa roku - Attitude Mówi

9. Wrestlingowy znawca roku - Raven, Euz

11. Avatar roku - -

12. Grafik roku - pablo modjo za internetowy komiks

13. Diary roku - -

14. "WTF?!" roku - pojazdy na Attitude i blogowa wojna

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/#findComment-267789

1. Użytkownik roku - Raven, VercynGetorix

2. Redaktor roku - N!KO, VercynGetorix

3. Moderator roku - xero

4. Temat roku - WWE w Polsce

5. Debiutant roku - VebVe, Sebu

6. Postęp roku - VercynGetorix

8. Inicjatywa roku - Attitude Mówi

9. Wrestlingowy znawca roku - Raven

11. Avatar roku - pablo modjo

12. Grafik roku - pablo modjo ("Bogowie Wrestlingu")

13. Diary roku - Adi341

14. "WTF?!" roku - Blog o Attitude.

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/#findComment-267793

1. Użytkownik roku

- Raven

- Ceglak

- Ghostwriter

2. Redaktor roku

- VercynGetorix

- Ax

3. Moderator roku

- Xero

- VercynGetorix

4. Temat roku

- Impact!

- Raw

- Smart Talk : Matt2Hot vs MS (czy jakoś tak - przynajmniej zmusiło do ciekawej dyskusji)

5. Debiutant roku

- VebVe

- Sebu

- Ghostwriter

6. Postęp roku

- (jestem od niedawna, nie wiem)

- Zjazd na Smacka

8. Inicjatywa roku

- Attitude Mówi

- Biografie Vercyna

- Euz

- Bonkol

10. Uploader roku

- Dj.IcE

11. Avatar roku

- http://forum.attitude.pl/images/avatars/9833975234deb24406956b.png (avatar Ja Myung Agissi, nie wiem czemu ale kozacko mi się podoba)

12. Grafik roku

- PabloModjo

13. Diary roku

-

14. "WTF?!" roku

- ArthurWF (desperackie bronienie TNA/Erica)

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/#findComment-267806

1. Użytkownik roku - Raven, Ghostwriter, hadaszyszek

2. Redaktor roku - VercynGetorix, N!KO

3. Moderator roku - xero, VercynGetorix

4. Temat roku - RAW (Spoilery, komentarze, dyskusje - temat zbiorczy)

5. Debiutant roku - JesionWWE, VebVe

6. Postęp roku - marcel_tna, Blaze9

8. Inicjatywa roku - Wrestlezin

9. Wrestlingowy znawca roku - Raven, Bonkol, Euz

11. Avatar roku - pablo modjo, Ghostwriter

12. Grafik roku - pablo modjo za "Bogów wrestlingu"

13. Diary roku - nie czytam.

14. "WTF?!" roku:

- Arthur kłócący się z resztą forum w temacie o iMPACT! Wrestling

- Według części forumowiczów, Kane to nie Kane, a tak naprawdę Undertaker czy inny Darth Vader :lol:

Edytowane przez Sebu
https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/#findComment-267807

1. Użytkownik roku - Raven, VercynGetorix, N!KO

3. Moderator roku - .................

4. Temat roku - .................

5. Debiutant roku - Sebu

6. Postęp roku - nie mam pojęcia ( w przyszłym roku nagroda moja :lol: )

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku - 10 lat forum

8. Inicjatywa roku - VercynGetorix i jego tłumaczenie książki Reya i innych książek wrestlerów

9. Wrestlingowy znawca roku - Raven , Bonkol

12. Grafik roku - pablo modjo (bogowie wrestlingu)

13. Diary roku - WWE : Inna Droga (Blaze9)

14. "WTF?!" roku - ArthurWF bronienie Erica

[ Dodano: 2011-12-07, 13:52 ]

1. Użytkownik roku - Raven, VercynGetorix, N!KO

3. Moderator roku - .................

4. Temat roku - .................

5. Debiutant roku - Sebu

6. Postęp roku - nie mam pojęcia ( w przyszłym roku nagroda moja :lol: )

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku - 10 lat forum

8. Inicjatywa roku - VercynGetorix i jego tłumaczenie książki Reya i innych książek wrestlerów

9. Wrestlingowy znawca roku - Raven , Bonkol

12. Grafik roku - pablo modjo (bogowie wrestlingu)

13. Diary roku - WWE : Inna Droga (Blaze9)

14. "WTF?!" roku - ArthurWF bronienie Erica

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/#findComment-267808

Jak wspomniał N!KO, na uzasadnienia przyjdzie czas w odpowiednim temacie.

1. Użytkownik roku - -Raven-, N!KO, hadaszyszek.

2. Redaktor roku - N!KO, AX, Euz.

3. Moderator roku - xero, nttn.

4. Temat roku - IZ, iMPACT, RAW.

5. Debiutant roku - Ghostwriter(myślę, że można go podciągnąć pod ten rok), Sebu.

6. Postęp roku - hadaszyszek, marcel_tna.

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku - Zlot przed WWE, 10 lecie Attitude.

8. Inicjatywa roku - WrestleZin, Tłumaczenia Vercyna, Attitude Mówi.

9. Wrestlingowy znawca roku - -Raven-, Euz, N!KO.

10. Uploader roku - Dj.IcE.

11. Avatar roku - pablo modjo, Luk. :twisted:

12. Grafik roku - nie znam się, ale za głosem ludu - pablo modjo, który pewnie wygra bo będzie jedynym nominowanym. :twisted:

13. Diary roku - nie mam czasu na czytanie diary niestety.

14. "WTF?!" roku - "Bunt", ArturWTF w każdym temacie związanym z TNA.

6. Postęp roku

Bonkol (!) (zaczal czesciej pisac :wink: )

Rozumiem, że był 2-3 miesięczny okres w którym w moim życiu był włączony tryb grillowo-piwny, ale żeby od razy postęp? :twisted:

Edytowane przez Bonkol
https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/#findComment-267828

1. Użytkownik roku - -Raven- , xero, Ghostwriter

2. Redaktor roku - Ax, Ceglak, Vercyn

3. Moderator roku - xero, nttn

4. Temat roku - IZ, Piłka Nożna, Omnibus

5. Debiutant roku - Duke Badass, Blaze9

6. Postęp roku - ajfan, Vision, Yao

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku - Zlot przed WWE

8. Inicjatywa roku - WrestleZin

9. Wrestlingowy znawca roku - Bonkol, k-pel, RVD

10. Uploader roku - Dj.IcE.

11. Avatar roku - brak

12. Grafik roku - pablo modjo

13. Diary roku - brak

14. "WTF?!" roku - Bunt rafikovów i innych menezów.

Edytowane przez Euz
https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/#findComment-267831

1. Użytkownik roku -Raven-

2. Redaktor roku VercynGetorix

3. Moderator roku VercynGetorix

4. Temat roku RAW

5. Debiutant roku VebVe

6. Postęp roku No Fucking Idea

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku SD House Show (organizacja,sektor Atti)

8. Inicjatywa roku

9. Wrestlingowy znawca roku Bankol,-Raven-

10. Uploader roku Dj Ice

11. Avatar roku

12. Grafik roku Filipooo666

13. Diary roku Adi341

14. "WTF?!" roku "Prawda o Atittude"

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/#findComment-267832

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

1. Użytkownik roku - Vercyn, -Raven-, maly619

2. Redaktor roku - Vercyn

3. Moderator roku - xero, Vercyn

4. Temat roku - RAW, Smackdown, Impact Wrestling :)

5. Debiutant roku - Sebu - z tego co kojarzę, to w tym roku się zarejestrował.

6. Postęp roku -

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku - 10 lecie attitude

8. Inicjatywa roku - WrestleZin

9. Wrestlingowy znawca roku - N!KO, -Raven-, Ghostwriter

10. Uploader roku -

11. Avatar roku -

12. Grafik roku -

13. Diary roku - głosowanie na diary mające zaledwie tydzień to chyba przesada nie ujmując nic umiejętnościom pisarskim VG. No ja oddaje głos na "WWE: NA ZAKRĘCIE"

14. "WTF?!" roku -

https://forum.wrestling.pl/topic/28038-nominacje-do-attitude-user-awards-2011/#findComment-267834

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Patrzcie. Właściwie to słuchajcie co znalazłem: Kurwa no słowo upadek, to jest jednak potężne nadużycie. To chyba musiał fan WWE przygotowywać ten materiał.   Liv Morgan:
    • KyRenLo
      Zależy, od której strony na nią spojrzeć Jest w porządku, ale jej koleżanka Steph wygląda na teraz lepiej. Zobaczymy, co to będzie w przyszłości. Rywalizacja między Paniami jest nieunikniona.  New Year's Evil:  
    • KyRenLo
      WWE ranks the Top 10 rivalries of 2024:   Dobra lista? Zdecydowanie zasłużone pierwsze miejsce. Miło widzieć, że Panie zostały wrzucone na podium.
    • Mr_Hardy
    • KyRenLo
      WWE Women's United States Title Tournament Final Match (vakant) Jesteśmy obecnie w fazie półfinałowej i wygląda to tak: Bayley vs. Chelsea Green Michin vs. Tiffany Stratton Bayley taki pas nie jest potrzebny. Tiffy ma walizkę i czekamy na udaną realizację. Wychodzi, że najlepszy zestaw na finał to Green vs. Michin, bo właśnie takie zawodniczki powinny rywalizować o tytuł US. Natomiast coś mi mówi, że któraś z tych bardziej uznanych Bayley/Tiffy w finale się znajdzie.  Liv Morgan (c) vs. IYO SKY Ringowo i wizualnie powinno być ładnie. Wynik, jednak chyba z góry znany. Walka Liv vs. Rhea to droga, na której jesteśmy i dziwne byłoby, gdyby Liv gdzieś w trakcie straciła tytuł. Gunther (c) vs. Finn Balor Kolejna walka ze sporą szansą na dobry poziom. Czy jest możliwa niespodzianka? Moim zdaniem nie. Priest się pewnie pojawi, a Gunther obroni tytuł. Cody Rhodes (c) vs. Kevin Owens Dodałbym tutaj jakąś stypulację, ale nawet bez niej będzie dobrze. Mogę sobie napisać, że fajnie byłoby zobaczyć KO na chwilę z pasem, ale nie sądzę, że Blondas przed WM straci tytuł. Spoko to wygląda. Zobaczymy, czy już po fakcie też będę chwalił. Jak wam się podoba karta na teraz? Myślicie, że coś zostanie jeszcze dodane? Będą jakieś niespodzianki (Nie chodzi o wyniki)? Jaki finał turnieju o pas US pasowałby wam najbardziej? I jaka zawodniczka powinna zdobyć ten tytuł na starcie?
  • Dodaj nową pozycję...