Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
  3. Jeffrey Nero
    Jeffrey Nero odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Dokładnie mega postęp aż się banan na twarzy sam robi!
  4. Jeffrey Nero
    Jeffrey Nero odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    AEW bez zbędnych ceregieli!
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DDW Koniec Świata

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Wyświetleń 65,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czekamy na wiecej informacji i ewentualne plany zlotu. Grunt, zeby bylo nazwisko, ktore pozwoli myslec - "chce tam byc"

W ogole to skad oni biora te miejsca. Twardogora? Tam sie końmi jedzie, czy nad jakims innym dojazdem mozna pomyslec?

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Kurwa, kolejne miejsce z gatunku "tam, gdzie psy chujami wodę piją" :roll: Roid za bardzo kombinuje (jak DDW było w Karuzeli to było gites) i jeśli nie wykręci jakiegoś killerskiego nazwiska z Indys, to średnio mi się widzi jechać na to zapiździewo (tym bardziej, że zlot i tak będzie w kwietniu, w Gdańsku - a więc ten wabik odpada).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
  • Autor
Może to nie jest jakieś świetne nazwisko, ale gość jest mistrzem zachodniej federacji wXw Big Van Walter i na razie tylko tyle wiadomo, a co do miejsca to rzeczywiście nawet mi byłoby łatwiej przyjechać do Warszawy. Zresztą sama Warszawa jest dla nas lepsza, a ci stali fani DDW zrobią tylko tyle :-x bo wkońcu i im się cierpliwość skończy.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=30366

Moje diary! Zapraszam wszystkich

Opublikowano

Ciekawe kogo jeszcze zapowiedzą. Na razie wiadomo o Big Van Walterze - wczoraj oglądałem jego walke w BJW i byłem pod wrażeniem. Ważący 110+ kilo kolos walczący niesamowicie stiffowo i dynamicznie.

Szkoda, że znów jakaś wiocha. IMO DDW lepiej by wychodziło gdyby robiło gale za droższe wejściówki w większym mieście niż za półdarmo na jakiejś wiosce. Tracą w ten sposób wielu prawdziwych fanów, zyskując jedynie takich, którzy pojęcia o wrestlingu pewnie nie mają i raczej po innych wioskach za nimi jeździć nie będą :-)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Opublikowano
Może to nie jest jakieś świetne nazwisko, ale gość jest mistrzem zachodniej federacji wXw Big Van Walter i na razie tylko tyle wiadomo

Sprawdzilem go na Online World of Wrestling... Przynajmniej probowalem sprawdzic... :roll:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
  • Autor
http://www.bos.waw.pl/obejrzyj-obiekt-w-3d-wiatowida-31.html Nawet taka hala była by lepsza. Ja rozumiem, że chcą zwiedzać takie wioski, ale to może niech robią tam gale tylko z zawodnikami z naszego kraju. Po co robić wielką galę (bo tak to można w przypadku DDW nazwać) gdzieś gdzie nikt nie pojedzie bo za daleko??!! A promo jest nawet dobre

Opublikowano
Sprawdzilem go na Online World of Wrestling... Przynajmniej probowalem sprawdzic... :roll:

Bo sprawdzasz na badziewnych stronach.

http://www.cagematch.net/?id=2&nr=9749

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Opublikowano
  • Autor
A następnego dnia minie dokładnie rok po tym jak zrobili poprzednią galę Dzień Sądu.

Opublikowano

Panowie, orientowałem się trochę więcej i tyciu napisałem o wszystkim w SB. Sama lokalizacja jest pod wieloma względami niemal bliźniaczo podobna do gali w Kątach. Hale wydają się być niemal identyczne, Twardogóra jest niewiele dalej od Wrocławia niż miejsce poprzedniej gali, sama miejscowość też zdaje się być takim wiosko-miasteczkiem jak Kąty, są hotele na miejscu, jeden nawet bardzo blisko hali, jednak ze względu na bliskość Wrocławia jest opcja małego afterka właśnie tam. Po gali w Kątach jesteśmy bogatsi o doświadczenia z Wrocławskich pubów w których byliśmy (a właściwie w których nie byliśmy, bo poza Spiżem przelotnie zaliczyliśmy tylko Guinessa i rynkowy spożywczak :twisted:) i teraz wiemy, że o ewentualnym miejscu na after trzeba pomyśleć wcześniej. Bądź co bądź we Wrocławiu pubów jest po szyję, więc dla chcącego nic trudnego - z wciśnięciem się na piwko po gali czy nawet jakiś koncert dla entuzjastów muzyki wszelakiej nie będzie problemu :) Hotel mieliśmy wmiarę wporządku, więc jak ktoś ma jeszcze namiary to także wydaje się być dobrą i co najważniejsze tanią opcją. Ja na gali będę na pewno, jeśli pojawi się więcej userów z atti to super, organizacja mini zlotu nie powinna być problemem.

Co do zawodników - podobnie jak Euz dorwałem się wczoraj do walki Big Van Waltera i zawodnik z niego niesamowicie solidny, a co ważne jak na DDW bardzo dobre nazwisko - obecny mistrz wXw, występy w Japonii, walki z Shiozakim, Sekimoto, Taniguchim, występy w CZW i łączonych galach Chikary z wXw, referencje ponadprzeciętne. Ten pan zapewni nam pewnie sporo emocji a jak do walki dostanie np. malutkiego, ale przyzwoitego ringowo Roida (przypomniałem sobie, ze Legend jeśli się pojawi to ma mieć walkę z Kamilem Aleksandrem) to możemy mieć kilka świetnych spotów i na prawdę sporo emocji.

Dojazd z Wrocławia dla niezmotoryzowanych bezproblemowy - busy kursują często i są w cenie około 15zł w jedną stronę.

Jako, że mieszkam w Dolnośląskim to dla mnie lokalizacja jest wymarzona, rozumiem, że userzy z Północy Polski mają opory przed ładowaniem kasy w przyjazd na Śląsk (nadal podziwiam Maxiego za pojawienie się na gali w Kątach), ale jak zbierze się jakaś niewielka grupka to pod opcją mini zlotu i tradycyjnego 'sektora Attitude aka Vaclav Army' podpisuje się wszystkimi kończynami.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Świetna informacja. Postaram się tam być. Termin jest bardzo dobry dla mnie gdyż akurat wtedy zaczynają mi się ferię i nie będzie większych problemów. Na DDW jeszcze nie byłem i jestem ciekawy co z tego wyjdzie. Liczę po cichu na sprowadzenie jakiejś dosyć znanej gwiazdy. Ciekawe po ile będą bilety(wogóle po ile na Dniu Sądu kosztowały bo nie pamiętam).
#SmartFanZone
Opublikowano
Dzięki uprzejmości DDW userzy Atti mieli bilety w sektorze przy ringu za 20zł o ile się nie mylę, standardowe ceny na trybunę było bodajże 5 czy 10zł droższe.
Opublikowano
Ja jadę! Nie ma co:D możecie mnie zapisywać na listę jakby taka była :D
rKO
Opublikowano
  • Autor
Bilety dla innych kosztują 30 zł tak jak to było na Dniu Sądu podobno. Jak można się z Warszawy tam przedostać??

Opublikowano
Jeżeli to tak blisko od Wrocławia to ja chętnie bym się wybrał! :)

8363302634890420816486.jpg