Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tajemnicze nagrania "It begins" - o kogo chodzi?, Christia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dzięki za newsy. Rating SmackDown! niezły. Co prawda gorszy niż w zeszłym tygodniu, jednak nie można powiedzieć, że jest zły. Chociaż zważywszy, że tyle sie działo wokół Daniela Bryana może to trochę dziwić. Jednak bądźmy dobrej myśli, rating Impact też słaby, bo 0.99, więc widać każda fedka coś ostatnio straciła. Walka HHH vs Nash w odjechanej stypulacji na TLC byłby super! Na pewno dostarczyliby nam dużo ciekawych akcji z użyciem przedmiotów. Poza tym już samo starcie takich legend jest czymś. Liczę, że WWE niue odłoży tych planów na bok, i że będziemy mogli obejrzeć pojedynek obu panów. Brawo Christian, wracaj do zdrowia! Big Show nie czuje 40 lat na karku? Yyyy... Ok, on może nie, bo jego walki w większości ssą, on sam się prawie nie rusza. Szkoda, że fani czują, że wiek wrzyna mu się w plecy. Nigdy może nie był świetny w ringu, tfuu nawet nie był niezły, ale teraz jego walki ssą jak nigdy. I nie chodzi mi tu o to, że walczy z Markiem Henrym. W każdym bądź razie neich się czuje jak się czuje, powodzenia życzę. Moim zdaniem promo "It begins" dotyczy Undertakera. Jest mroczne, i baaaardzo podobne do tych z dziewczynkami sprzed 10 lat. Ten chłopiec mówi tak samo. DO tego w pierwszym promie chłopiec wypowiada słowa "Nie wyjaśnione sprawy teraz zostaną wyrównane". Więc czyżby Brothers Of Destruction? Bo z kim Jericho miałby coś wyrównywać? Tylko z Ortonem. Ale po cheja mu takie promo do feudowania z Randym? Bez sensu... Liczę, że to promo Takera, i mamy powrót B.O.D. Jeszcze połączenia BadAssa i Masked Kane'a, i moje marzenie spełnione :P Ja już się boję myśleć co będzie w trzecim promie za tydzień. Myślę, że dostaniemy coś ciekawszego, co troszkę nam pomoże w odgadnięciu "Who the hell it is" Bo na razie drugie promo raczej nic nam nie pomogło. A tak w ogóle zauważyliście, że na guzikach tego chłopca jest napis "DX"? TO mnie zdumiało :D Jednak chyba przypadek, bo po co Shawn Michaels by odchodził, by teraz wracać? Poza tym promo zupełnie nie pasuje. Jednak przypadek ciekawy. Zobaczymy jak to będzie. Odpowiedź poznamy już za miesiąc.
  • Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wojtax

4

• theGrimRipper

2

• MJ

2

• Szarpszuter

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

A tak w ogóle zauważyliście, że na guzikach tego chłopca jest napis "DX"? TO mnie zdumiało :D Jednak chyba przypadek, bo po co Shawn Michaels by odchodził, by teraz wracać?

A może nie przypadek? Czysto teoretycznie, HBK i HHH tworzyli stajnie DX jak i potem TT, obaj walczyli z Takerem na WM dwa razy, oboje przegrali. Więc może WWE planuje 2 vs 1 DX vs Taker, Taker na WM juz walczył w handicap matchu przeciwko Big Show & A-Train. Więc być może Undertaker mógłby poprosić Kane o pomoc. Na WM mogła by się odbyć walka DX vs BoD No Holds Barred match. Wiem może trochę naciągane Taker zawsze walczył samotnie na WM. Storyline na taką walkę dało by się rozpisać, np. Paul Bearer mógł by przekonać "braci destrukcji" żeby wystąpili razem na WM i obronili streak Deadmana. Napewno nie chodzi o koniec ery PG. Być może powrót Chrisa Jericho, wszak on może się upomnieć o kicka Ortona. Kane można wykluczyć jego powrót mamy zapowiedziany na RAW, wydaje mi się że Kane wróci na TLC... O tym promie można dyskutować i dyskutować, a i tak o wszystkim dowiemy się drugiego stycznia...

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

• Styl:  Ciemny

Tak więc dzisiaj oglądnąłem sobie pierwsze i drugie promo i pierwsze co zrobiłem to......... napisałem na translatorze It Begins (tak, tak wiem jestem głupiekiem nie wiedząc co to znaczy :grin:). Przetłumaczyło "zaczyna się". Przed tłumaczeniem myślałem, że to Y2J, Taker lub Vince, ale po prztłumaczeniu na myśl wpadły mi dwie stajnie: The Corporation i......nWo. Z Corporacją mogło być tak, że na TLC pod koniec walki HHH vs Nash mamy powrót Vince'a i pomaga Nashowi wygrać pojedynek. Potem wraca Shane i mamy super heelową stajnię. Z nWo nie mam pomysłu. Po prostu mi się jakoś dziwnie skojarzyło. A gdyby byłi w tym promie Jericho i Undertaker to obstawiam, że prowadziło ich to do walki na WM 28.

Promo jest fajne. Kiedy na nie patrzy kojarzą mi się IO w 2012 (kompletnie nie wiem dlaczego :). Widać, że WWE lubi zrobić fajne, tajemnicze promo co rok.

Wojtax - te napisy DX na guzikach to raczej są dla zmyłki.

Wojtax - te napisy DX na guzikach to raczej są dla zmyłki.

Napisałem teoretycznie oraz odpowiem cytatem:

O tym promie można dyskutować i dyskutować, a i tak o wszystkim dowiemy się drugiego stycznia...

A może promo zapowiada heelturn Jaśka. :twisted:

zgadywanie co oznacza to promo to czysta zabawa... Ale jako że mamy Andrzejkową noc... :)

Moim zdaniem nie dotyczy to powrotu żadnego z zawodników. WWE Network będzie wchodzić już niedługo więc może to być np powrót ECW zamiast NXT. Co do Y2J to raczej wątpliwe mimo iż skojarzyło mi się to z nim od początku, aczkolwiek jeśli negocjuje nadal to nie robili by wokół tego takiego zamieszania już. Heelturn Ceny raczej również wykluczam, bo było już do tego mnóstwo momentów i można było to zrobić dziesiątki razy, a miliony dzieciaków straciłyby sens życia gdyby ich idol został tym złym. Faktycznie macie racje z tymi literkami DX u dzieciaka. Styl pasuje do Undertakera, ale nie pasuje raczej do początku nowego świata.

WWE Network będzie wchodzić już niedługo więc może to być np powrót ECW zamiast NXT.

Ciekawa koncepcja tylko co ona da? WWE'owske ECW było profanacją prawdziwego hardcorowego ECW... Naprawdę wole NXT tylko żeby było takie jak w pierwszym sezonie, bo to co się teraz tam dzieje nie skomentuje...

Obejrzyjcie to drugie promo! Oglądając, zatrzymajcie na chwilę na 0:14 i przyjrzyjcie się dobrze guzikom na rękawie marynarki chłopca. Jeśli się im dobrze przyjrzycie, dostrzeżecie na nich... znak DX! Czyli co, powrót Michaelsa?

@Serd - Już ktoś Cię ubiegł :wink:

Jeśli to miałoby oznaczać "powrót Michaelsa" to bym się ostro za przeproszeniem wkurwił.

18056192365019276624f15.jpg

@ JesionWWE: A dlaczego to? Wielu fanów WWE i samego Michaelsa nie miałoby nic przeciwko temu żeby Shawn Michaels wrócił jeszcze na trochę.

Odpowiem tak: HBK by wrócił to te całe "pożegnanie" wuj by strzelił. Jak już zdecydował zakończyć karierę to niech się tego trzyma.

18056192365019276624f15.jpg

Jak już zdecydował zakończyć karierę to niech się tego trzyma.
Jesion, znamy wielu, którzy tak mówili. Przykładem może być np. Ric Flair.

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

• Styl:  Jasny

Wg mnie WWE na razie samo nie wie kogo te proma mają dotyczyć. Dlatego są tak tajemnicze i nie zawierają zbyt wielu wskazówek. Vince najwyraźniej nie chce powtórki z rzekomym debiutem Stinga. Pewnie wszyscy pamiętają rozbiór proma na czynniki pierwsze, analizy klatka po klatce i doszukiwanie się elementów charakterystycznych dla Bordena. Teraz dzieje się to samo i ludzie napalają się bez powodu. Będzie, co będzie. Vince dogada się z Chrisem to dostaniemy Y2J'a. Jeśli nie to 2 stycznia wróci Taker. Nie ma się co napinać, a doszukiwanie się znaków DX, czy też szeptów "John Cena" jest dla mnie śmieszne. Z ciekawości wszedłem na forum konkurencji i tam to dopiero jest chaos. Pojawiają się takie kwiatki, jak: Kharma, Boogeyman, inwazja TNA :lol:
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Jak już zdecydował zakończyć karierę to niech się tego trzyma.

W sportach walki i w wrestlingu zakończenie kariery to pojęcie względne, chociaż nie chciałbym zobaczyć Shawna w ringu, wtedy stałby się jak Rick Flair i inni którzy niby skończyli kariery...

• Styl:  Ciemny

Znów przetłumaczyłem tekst, ale z drugiego proma i wyszło mi:

Moc idzie to złodziej w nocy do żądania, co inni mają podjąć, nie wie, kim są niesprawiedliwe, zniszczenie ich będzie i nie ujdą. Drugi dzień 2012 roku nadchodzi i będzie to koniec świata, jaki znacie.

Większośc nie ma sensu, ale wydaje mi się, że to jest........ nWo (czyli dla mnie Nash, John L., Truth no chyba, że to on będzie dobrym po rozpadzie Awesome Truth, Brodus, Ricordo Rodriguez i ADR). Kojarzy mi się po przetłumaczeniu tylko z tym. Jeżeli to Jericho to promo było za łatwe do rozszyfrowania. Ostatnie przetłumaczone zdanie - to przez ono te proma kojarzą mi się z Nowym Porządkiem Świata.