Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Koniec serii Smackdown! na PS 2 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ostatnio przeczytałem bodajże w PSX Extreme (ale pewny niejestem) że Smackdown! vs. Raw 2006 jest porzegnalną częścią tej serii na PS 2.

Ma ktoś może więcej informacji na ten temat i czy jest to prawda?

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

4

• SixKiller

2

• Ganzes

2

• Killah

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Nigdzie nie wyczytałem takiej wiadomości, ale to jest całkiem prawdopodobne gdyż za jakiś czas będzie premiera PS3 tak więc można się spodziewać tego że seria się "przesiądzie" na nową konsolkę Sony. Naturnalna kolej rzeczy można powiedzieć.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ja również nigdzie nie przeczytałem takiej informacji. Do listopada pozostało 10 miesięcy, nie wiem kiedy ma odbyć się premiera PlayStation 3, ale wierzę w to, że kolejną część serii SmackDown! zobaczymy jeszcze na "dwójce".

1005187806541accfacb3d6.jpg

Oficjalnie jeszcze nic nie powiedziano, ale faktem jest juz ze THQ dlubie nad nowa czescia ale nie wiadomo na jaka konsole :)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Jestem prawie pewien, że przynajmniej jeszcze z jedna część serii SD! na ps2 sie ukaże. Jak sie patrzy na polityke wydawców gier w okresach przesiadki z jedną konsolę na drugą, to zawsze było tak, że gra wychodzi zaróno na nową jak i na starą konsolę, choćby z tak błahego powodu, że ludzi którzy bedą posiadać peestrójki będzie mniej niż właścicieli ps2, którzy stanowią ogromny rynek.
"So many are overnight sensations, so many wrestlers are so-called World Champions, so many wrestlers have the so-called power right there. But none of those wrestlers are me!"

Rozwieję Wasze wątpliwości. Jako, że z tematem jestem na bieżąco mogę Was zapewnić, że SD vs. RAW 2006 jest OSTATNIĄ grą na konsolę PlayStation 2. Następna część pojawi się na PS 3.

Jest to informacja pewna i potwierdzona - zapraszam do czytania PSX Extreme, bodajże w numerze 100, lub 99 była recenzja owej gry i tam było czarno na białym napisane:

POŻEGNANIE Z PS2.

Nie ma jednak wielkiego strachu, bo mało kto tak od razu się na PS 3 rzuci, bo cena będzie cokolwiek za wysoka.

PS 3 będzie oczywiście kompatybilne wstecznie z PS2 jak i PSX więc będziecie mogli grać w swoje ulubione ,,klasyki" na nowej konsoli.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Nie ma jednak wielkiego strachu, bo mało kto tak od razu się na PS 3 rzuci, bo cena będzie cokolwiek za wysoka.

Nie wiem jak to ma pocieszyć osoby które liczyły na kolejny wrestling na ps2, ale może jestem głupi...

"So many are overnight sensations, so many wrestlers are so-called World Champions, so many wrestlers have the so-called power right there. But none of those wrestlers are me!"

Fakt, trochę w pytę ten argument... cofam to. Ale wszystko inne co zostało powiedziane ma pokrycie w rzeczywistości.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

Szkoda że to już koniec, liczyłem że pojawi się jeszcze jedna część.Niepozostaje nic innego jak zacząć gromadzić środki na PS3.

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• Reputacja:   1

Dziękujemy za rozwianie naszych wątpliwosci Panie redaktorze :).

Ja i tak poczekam sobie do listopada. Pamiętam, że SmackDown! 2: Know Your Role miał być wydany na PS2, a ukazał się jeszcze na "jedynce". To też była oficjalna informacja w chwili jej ogłoszenia. Dlaczego teraz scenariusz nie miałby się powtórzyć? Zgadzam się z tym co napisal Killah. Jeżeli THQ planuje - tak jak nas do tego przyzwyczaiło - wydać kolejny SmackDown! w listopadzie, to nie widzę powodu dla którego gra miałaby się ukazać na PS3. Kiedy jest premiera tej konsoli i ile osób będzie ją miało? Jeżeli tak się stanie to będzie to zagranie marketingowo-wsteczne.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Dziękujemy za rozwianie naszych wątpliwosci Panie redaktorze Smile.

Ależ proszę bardzo, Panie Magistrze ;)

No cóż, na dziś dzień wciąż utrzymuje się oficjalna informacja, że nowa gra THQ o tematyce wrestlingowej ma się ukazać na PS3. Jednak do czasu premiery wszystko się może zmienić, tak jak to w życiu bywa...

Jako, że z tematem jestem na bieżąco mogę Was zapewnić, że SD vs. RAW 2006 jest OSTATNIĄ grą na konsolę PlayStation 2. Następna część pojawi się na PS 3.

Jest to informacja pewna i potwierdzona

Jednak do czasu premiery wszystko się może zmienić, tak jak to w życiu bywa...

Mistrzu, jednak cos tu sie nie zgadza..

Niet, wszystko się zgadza, ja się z niczego nie wycofuję.

Na dziś dzień PEWNE jest, że następna część serii ukaże się na PS3.

Ale jak to zwykle bywa, chcesz sobie pierdnąć i się zesrasz... (może głupi przykład, ale oddaje sens sytuacji). Wszystko do ostatniej chwili może ulec zmianie... na dziś dzień jest tak jak mówię... i proszę mnie nie łapać za słówka, panie eL.

Informacja jest traktowana jako oficjalna, więc o niej piszę, przecież nie robię tego dla żartu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 49 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 923 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 351 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 524 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 854 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...