Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rozstrzygnięcie konkursu na najlepszą relację z gali WWE Sma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Vercyn, a obejrzałeś cały filmik? Bo ja obejrzałem to co Mercyl podał i świetnie, że zamieszczona jest tam walka Ortona z Codym albo wejście Siny Cary.

Obejrzałem całość. Inaczej nie brałbym się za jego ocenę. To, że ktoś zamieścił całą walkę jedną i drugą, nie oznacza, że ta relacja jest z góry skazana na zwycięstwo. Na youtube jest wiele filmów z walkami i to nawet w całości z Ergo Areny. Nie widzę nic wyjątkowego w tej relacji. Napis przed serią zdjęć potrafi wstawić każdy głupi. Pokaz slajdów, bo tak należało nazwać tę relację, nie miał w sobie nic co potrafiłoby mnie przyciągnąć drugi raz. Ciekawiej by było, gdyby autor zrezygnował z takiej długości filmu, wybrał naprawdę wartościowe FRAGMENTY walk i opatrzył je komentarzem mówionym, robiąc zamiast 40-minutowego pokazu slajdów, 10-15-minutową relację.

Nie uważam, że konkurs był ustawiony, co niektóre osoby próbują nam niedosłownie zarzucić. Gdyby był ustawiony, to "relacja" VebVe, który niestety się nie popisał, wygrałaby z miejsca tylko dlatego, że on tworzy program na Atti. Tak się jednak nie stało. Hulkomaniak odwalił kawał dobrej roboty, czyniąc swoją relację ciekawą i godną uwagi. Z przyjemnością przeczytałem ją trzykrotnie i nie wahałem się, aby wystawić jej najwyższą notę spośród wszystkich czterech nadesłanych zgłoszeń.

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Żeby nie było że konkurs to fake i nagród nie było http://iv.pl/images/03086740110394895357.jpg przyszło dziś kurierem UPC, jak dla mnie ok na co dzień używam FA jest w sam raz dla nie.
Opublikowano
UPC

Chyba UPS. Pracuję w UPC i usług kurierskich z całą pewnością w swoich produktach nie mamy :twisted:

Opublikowano
Ok mój fail, masz mnie xD