Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking News: Sin Cara kontuzjowany! Półroczna przerwa Luch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ale słuchajcie, moim zdaniem skoro to kontuzja rzepki to na pewno nie podczas spadania, bo tam nigdzie nie zahaczył nogą i upadł bardzo miękko na nogi dzięki uderzeniu plecami o ring. Jak dla mnie kontuzja nastąpiła przy wyskoku, co za tym idzie to nie jego wina.
  • Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
@Paul. Dokładnie - kontuzji nabawił się podczas wyskoku, przy odbiciu więzadło nie wytrzymało przeciążenia i strzeliło, nie ma w tym jego żadnej winy.
Opublikowano
  • Autor

Tutaj dokładnie zobaczcie. Naskok jeszcze przed skokiem nad linami mu nie wyszedł. Dlatego potem zahaczył o linę i spieprzył skok.

http://www.youtube.com/watch?v=XCjLsLM0Z_8

Opublikowano
No i teraz powstaje pytanie: z kim będzie feudował Hunico skoro Sin Cara ma kontuzję? Szkoda byłby marnować takiego zawodnika. :roll:

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

Opublikowano
  • Autor
Hunico/Epico o pasy tag teamowe. Evan Bourne wraca po zawieszeniu.
Opublikowano
Hunico/Epico o pasy tag teamowe. Evan Bourne wraca po zawieszeniu.

No w sumie tak, ale jakoś bardziej bym widział Hunico w karierze solowej, a Epico by został z Primo w tag teamie, choć pomysł z ponownym połączeniem Los Aviadores też nie jest zły.

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

Opublikowano
Ale wy kurna pierdzielicie od rzeczy że aż łeb boli, naprawdę nie macie nic do roboty tylko non stop bezsensownie pindolić o wypalonym wrestlingu który nie od dzisiaj wiadomo że jest tanim cyrkiem dla małych dzieci które w nieskończoność się jarają do szpiku żałosnym jasiem i przeterminowanym ortonem...zal mi was ni nie warci ludzie.
Opublikowano

@realista

powiedział to gościu który ogląda mode na sukces i inne brazylijskie tasiemce i dalej opłakuje śmierć hanki po jebnięciu w kartony

zacne kurwa zacne

Opublikowano
może ja coś przespałem, w sumie przez oglądanie gal po nocach jakiś niewyspany jestem, ale myślałem że na stronie o Wrestlingu pisze się o Wrestlingu, a jak kogoś to nie interesuje to tu nie wchodzi :D
Opublikowano
Botche, zawieszenie, kontuzja, Sin Cara chyba nie jest zbyt udaną inwestycją ze strony WWE, być może niedługo trzeba będzie zaśpiewać: na na na na, na na na na hey hey hey goodbye!