Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowa stajnia w WWE, Mick Foley na kolejnych eventach, Nowy f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas ostatniego odcinka SmackDown! doszło do sformowania nowej latynoamerykańskiej stajni w WWE. W jej skład weszli Hunico i Epico (byli mistrzowie tagteamowi FCW – Los Aviadores) oraz były mistrz tagteamowy – Primo Colon. Epico występował w FCW, jako dwie różne postacie – Epico (zamaskowany) i Tit...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-nowa-stajnia-w-wwe-mick-foley-na-kolejnych.html
  • Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
z sektoru 313 też szło orton sucks :D Ahh i ta reakcja obok mnie dzieci. Nie moge zapomnieć ich wyrazu twarzy
Opublikowano
Były zawodnik WWE i TNA Bobby Lashley pokonał w piątek Karla Knothe i zdobył Shark Fight Texas Heavyweight Title. Walka trwała 3 minuty, a Knothe poddał się po dźwigni.

Gratulacje zdobycia tytułu!

18056192365019276624f15.jpg

Opublikowano
Bobby Lashley wygrał walkę bardzo fajnie i zdobył tytuł. Niech mu idzie tam jak najlepiej. Batista zagra w filmie również dobra wiadomość to już chyba drugi film z kolei pierwszym był tytuły nie pamiętam, ale ciocia Wiki mi powie. Kiedyś chciałem zobaczyć jak ta dwójka sprawuje się w tym filmie, ale na drugi dzień zapomniałem tytułu jak na złość :wink: Jak zapomnieli w świecie UFC/MMA o nim to niech przynajmniej gra w filmach. Ciekawe dla czego Ted nic nie wspomniał o Nas :D Ale do czego chcę nawiązać to podpisanie z piękną i dobrze uzdolnioną kobitką jaką jest Ivelisse Velez. Od samego początku TE rzuciła mi się w oczy i oby miała dobrą przyszłość w tym biznesie taka druga Mickie James :)
Opublikowano
Dopadnę Jericho jeśli nie wróci...
And that's the bottom line, 'cause Stone Cold said so!

4263941014eb13bffce0e5.jpg

Opublikowano
Dopadnę Jericho jeśli nie wróci...

Szczęścia życzę. :wink: Ja szczerze już dawno zwątpiłem, by on w ogóle wrócił.

Opublikowano
Jak pisze, iż nie będzie więcej walczył dla WWE to jedno jest pewne na wrestlemani będzie na 100% ... już nie mogę się doczekać jego powrotu :)
Opublikowano
Gratulacje zdobycia tytułu!

Hehe na pewno to przeczyta. :)

Żyj każdego dnia tak jakby był tym ostatnim.
Opublikowano
brawo dla tych co krzyczeli Orton sucks!
Opublikowano
No może doczekamy się w kwietniu u nas Micka Foleya.
Opublikowano
Los Aviadores!!!! HUNICO PRIMO EPICO !!!!!
Opublikowano
Czekam na poczynania nowej stajni :)
Opublikowano
Czekam na poczynania nowej stajni :)

Obawiam się cholernie tego, że szybko skończą się pomysły dla tej zajebiście prezentującej się stajni i ją po prostu rozbiją po miesiącu..