Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witajcie!

My nie oglądamy jakiś śmiesznych federacji typu WWE a na pewno nie jeździmy na ten kicz. Dlatego 11.11.11 odbył się odcinek WFW. 3 walki. Więcej pisać nie ma co tylko jakieś newsy podrzucę na koniec. Miłego oglądania i minusowania.

http://www.youtube.com/watch?v=trPOWQ9Fvq8

Newsy:

- Ostatni odcinek WFW będzie miał miejsce na przełomie marca/kwietnia na WołówManii

- WFW szykuje największy feud w historii PSW. Więcej szczegółów już niedługo!

- Piosenki które były na wyjścia zawodników będą ich ostatecznymi. Postacie powoli się zaczynają tworzyć więc prosimy o cierpliwość. Jedynie postać Chudego jest do końca trzymana w tajemnicy i mało osób wie o planach na jego osobę.

- W grudniu zawodnicy WFW dostaną nie mały prezent ale i taki też komuś podarują. Więcej niestety nie możemy powiedzieć. Pewnie będzie video z tego wydarzenia

- 11.11.11 oraz 12.11.11 to ciężkie dni dla zawodników. Bowiem dwa treningi po 7 godzin na których odbywają się przeróżne ćwiczenia.

- Prawdopodobnie na ferie zimowe WFW pojedzie na obóz. Są chętni? Pisać.

Pozdrawiamy! Już niedługo kolejny odcinek!

rKO
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• chudinho

1

• Bad Michael

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

11.11.2011 Pierwsza gala WWE w Polsce oraz Marsz tych kretynów(faszystów,nazioli itp gówna.) Dobrze, że antyfaszyści i anarchiści nie pozostali obojętni i blokowali marsz. 11.11.2011 ahh.. Dzień pełen "niespodzianek".. jeszcze WFW wydało galę. Do rzeczy.. Gali nie skomentuję bo nie oglądałem(Znajdę czas to oglądnę) ale newsy mnie zaciekawiły.

-WFW szykuje największy feud w histori PSW.. Mam nadzieję, że to nie tylko taka MEGA zapowiedź i że naprawdę będzie to największy feud w histori PSW.. Zobaczymy co to będzie również ciekawią mnie te prezenty. Co do 7 godz. treningów.. Dacie radę! Nie jest to tak dużo. :D Ja na Backyard poświęcam całe dnie i trenuje codziennie(chyba, że jest coś pilnego do załatwienia) więc i wy też dacie radę. :grin: Ciekawią mnie plany co do postaci Chudego, bo jak na razie to do mojego tępego mózgu przychodzi plan na twoją postać, że będzie to coś z tych fotek na FB. :P Brawa dla was, że nie jeździcie na ten Dablju Dablju Shit :P

• Recent Posts

• MattDevitto
      @ CzaQ  z cyklu obrazy, które słyszysz
    • Grishan
      Bardzo dobre. Bardzo.  Jak się do czegoś przyczepić to może do tego, że jednak poświęciłeś potencjalnym przeciwnikom trochę mało czasu. Ale czy w dzisiejszych czasach można to uznać za minus?  Jest klimat, jest dużo Bidama. Dziwnie jest, ale ciekawie.  Bardzo dobre. Bardzo. 
    • MattDevitto
      Dzień 6 BOSJ to jakieś totalne nieporozumienie i stracony czas. Jak nie mają później czasu na walki turniejowe to mogliby sobie darować choć 1 tag match na początek, nikomu to nie jest potrzebne. A później są takie kwiatki, że walki turniejowe nie wychodzą poza parę minut...Liczyłem, że w tym roku będzie lepiej, tragedii nie ma, ale obiecywałem sobie po składach nieco więcej, choć nie widziałem wszystkiego od dechy do dechy.
    • MattDevitto
    • PpW
      Isnorr dołącza do Rodziny 🤯 (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na fanpage.
  • Dodaj nową pozycję...