Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE ponownie w Polsce - więcej informacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, jak poinformował już Przemk0, WWE zapowiedziało powrót do naszego kraju już w kwietniu przyszłego roku, 2 tygodnie po dwudziestej ósmej edycji WrestleManii.

Konkretnie będzie to dzień 12 kwietnia i ponownie gwiazdy federacji przyjadą do Ergo Areny. Z tą jednak różnicą, że tym razem będą to zawodnicy flagowego ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wwe-ponownie-w-polsce-wiecej-informacji.html
  • Odpowiedzi 45
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gala całkiem spoko :) Zachowanie ludków z sektora 314 w koszulkach Attitude- wręcz skandaliczne...

Chciało się podejść do was i krótko was oporządzić, lecz kultura mi na to nie pozwala..

Krzyczeć Borys? lub Tna?

No powagi trochę ludzie....

Opublikowano
Sektor 314 pozdrawia :twisted:
Opublikowano
Żebym ja Cię nie pozdrowił :)
Opublikowano
Byłeś w operze, czy na gali wrestlingu?
Opublikowano
znów Ergo Arena ? No kurwa mać, to nie ma innych miast w tym kraju ? Nie wiem czy się cieszyć czy płakać - skoro WWE ma odwiedzać TYLKO TO miejsco to niech w ogóle nie przyjeżdżają.
Opublikowano

Były okrzyki TNA na gali ?

No, ludzie z jajami jeszcze żyją.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Opublikowano
Sektor 314 pozdrawia :twisted:

Trudno było nie zauważyć tej grupy ubranej w białe koszulki z czerwonymi rękawkami xD

Ogólnie to jak bardzo nienawidze WWE i Mainstreamu tak zajebiście się bawiłem ;) To coś znaczy. Ta moc publiczności.

To pokazuje na to kto tak naprawdę jest gwiazdą. Nie żadne Barrety, Tibiase tylko ORTON! Ahh te okrzyki przy RKO. Piękna sprawa. Na 100% będę w kwietniu po raz kolejny, ale tym razem podczepie się pod zlot atti :P

Opublikowano
Icon - zgadnij kto chantowal tna i ecw podczas main eventu
Opublikowano
Icon - zgadnij kto chantowal tna i ecw podczas main eventu

Mnie najbardziej rozbroiło "Holy shit" po tym, jak Henry rzucił Big Showa w schody :lol:

Opublikowano
hej mam takie pytanie...czy wogole opłaca się kupić bilety za 55 zł?...pytam tych którzy takie kupili na smackdown. chciałbym poprostu wiedziec czy da się tak oglądać galę i czerpać z niej przyjemność
Opublikowano

Też sądzę że stawianie w 1 miejsce jest strasznie nietrafionym pomysłem. Co jak co ale mam pół polski do przejechania i nie pogniewał bym się gdyby gale zrobić np. na którymś z nowych stadionów czy nawet w tym starusieńkim katowickim spodku.

Ja wiem zaraz mi ktoś napisze że to i tak będzie magiczne miejsce, warto jechać tylko kilosów itp. Ale jednak z mojego punktu widzenia szybciej mam na jakiś tapping w niemczech.

Opublikowano
Kane- miejsca były fantastyczne. Siedziałem w najwyższym sektorze i aż się zdziwiłem jak doskonale wszystko widać. Bałem się, że może ktoś mi zakryć widok transparentem- jak się okazało dzięki konstrukcji hali nie było takiej opcji. Wszystko ładnie wyglądało. Mam takie wrażenie, że moje miejsce za 55 zł było lepsze, niż jedno z tych na płycie (chyba po około 300 zł, prawda?). Jeśli siedziało się na płycie, ale nie przy ringu, to myślę, że trochę słabo było widać. Tak więc Kane- kupuj bilet i przyjeżdżaj, miejsca są jak najbardziej odpowiednie do obejrzenia całej gali.
Opublikowano
Glamazon bardoz dziękuje Ci za odpowiedz..powiem szczerze że na smackdown miałem tez być i miałem bilety za 55 i niestety dzien przed galą....grypa jelitowa:/..naszczęscie los daje mi druga szanse w kwietniu 2012:)