Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mick Foley podczas live eventów, Brak Mistico w Europie, Bro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taping SmackDown! i NXT będzie miał miejsce dzisiaj w Liverpoolu. W dark matchu ma pojawić się również Mick Foley. Zapowiedziany jest 6-osobowy tagteam match: Big Show/Randy Orton/Sheamus vs Mark Henry/Cody Rhodes/Christian, a sędzią specjalnym tej walki ma być Booker T. Oczywiście ta walka ma być dark matchem main eve...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-mick-foley-podczas-live-eventow-brak-mistico-w.html
  • Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Audrey Marie - zapraszamy do głównego rosteru ;)
And that's the bottom line, 'cause Stone Cold said so!

4263941014eb13bffce0e5.jpg

Opublikowano
Team Orton vs Team Barrett? Czemu nie Team Rhodes? Albo to jakas pomylka w newsach, albo pomylka ze strony WWE.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
  • Autor
Albo to jakas pomylka w newsach

Ja Ci dam pomyłkę w newsach :evil:

Opublikowano

Vercyn nie chciałbyś pomyłki w newsie kosztem prawidłowej nazwy teamu? :twisted:

Audrey Marie prezentuje się fantastycznie bo mimo iż przypomina AJ to jednak jest gabarytowo większa.Można ją określić "W sam raz"

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
  • Autor

Screen strony WWE zrobiony przed sekundą, gdyby ktoś miał wątpliwości. Jak WWE zmieni na stronie, to będzie można to oficjalnie potwierdzić.

http://img820.imageshack.us/img820/6715/70477024.jpg

http://img52.imageshack.us/img52/6222/22552443.jpg

Edytowane przez Vercyn

Opublikowano

Z tymi plakatami bym się tak nie przejmował bo "kultura" plakatowa/wrestlingowa nie istnieje w Polsce-tak myślę.Raczej jak ktoś będzie miał plakat na gali to będzie uznawany za odmieńca :roll:

Jak WWE zmieni na stronie, to będzie można to oficjalnie potwierdzić.

Nie zmienią.Po pierwsze Barrett jest w środku a po drugie Brytola niesamowicie ostatnio pushują.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Jak widac WWE uznało program Orton/Rhodes za zakończony ich ostatnim starciem na SD. Zaczęło się od torby na twarzy i na tym też się skończyło. Poza tym najwyraźniej zarząd przyszłosc widzi w Angliku który ostatnio dostaje czas i dobrze go wykorzystuje.
Opublikowano
Ale jak to nie ma Mistico... Ja dla niego właśnie jede, biorę wolne, rezygnuje z dniowki. Pozostałych już widziałem nie raz, a od dawna bardzo chcialem zobaczyć na żywo właśnie Mistico. Kurde. Moje prywatne rozczarowanie roku.
Opublikowano
że Brodus ma zostać wmieszany, w któryś z najważniejszych feudów czerwonego brandu.
'

Coraz bardziej zaczyna mi się to podobać!! Smackdown ma Big Showa i Marka Henry'ego to RAW będzie miało Brodusa Claya.

18056192365019276624f15.jpg

Opublikowano
Z tymi plakatami bym się tak nie przejmował bo "kultura" plakatowa/wrestlingowa nie istnieje w Polsce-tak myślę.Raczej jak ktoś będzie miał plakat na gali to będzie uznawany za odmieńca :roll:
Jak WWE zmieni na stronie, to będzie można to oficjalnie potwierdzić.

Nie zmienią.Po pierwsze Barrett jest w środku a po drugie Brytola niesamowicie ostatnio pushują.

Ja tam biorę plakat "I paid to see Tatsu" :-)

Opublikowano
a my tam mamy plakat ortona i szejmusa o.
Opublikowano

"Trent Barreta or we riot"

:D

Opublikowano
  • Autor
"Christian Jebnij Dźwignię" :twisted:
Opublikowano
A ja dla odmiany mam dla Natalyi, Sheamusa i anty-Orton :D