Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

James Storm jest zbyt południowy, Eric Bischoff pod wrażenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcześniej informowaliśmy, że The Headbangers rzucili wyzwanie obecnym mistrzom drużynowym WWE – Air Boom. Na tym nie koniec – rękawica została także rzucona w kierunku dwóch innych drużyn mistrzowskich – mistrzów RoH World Greatest Tag Team (Shelton Benjamin/Charlie Haas) oraz mistrzów TNA Mexican Ame...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-james-storm-jest-zbyt-poludniowy-eric-bischoff.html
  • Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 699
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Melina w TNA? Byłoby ciekawie, może jakiś tt z Gail? Zobaczymy jak to będzie. Jeśli chodzi o kącik dla czytelników to bardzo bym prosił o śliczniutką Brooke Tessmacher <3 ;]
Opublikowano
Ha dziękuje bardzo bo chyba ja prosiłem o jej fotki :). Jedna z najlepszych jeśli nie najlepsza knockout obecnie w TNA(Christy Hemme tez jest niezła). The Headbangers znowu prowokują ale najlepsze w moim mniemaniu były pociski z AirBoom. Newsy jak zawsze na wysokim poziomie dzięki i szacun za pracę :smile:

18872976344e89e7745ccda.jpg

Opublikowano
Czy to wcięcie na pierwszym zdjęciu w kroku u Rosity to to co ja myślę? :twisted:
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Opublikowano
Melina w TNA ? Nie przepadalem za nia w WWE, a jak juz po rozstaniu z firma krzyknela sobie 2000 dolcow za wystep (+przejazd, hotel 5 gwiazdkowy bodajze) to mnie tylko utwierdzilo w przekonaniu, ze to zwykla gwiazdeczka ktora ma troche za wysokie mniemanie o sobie, OBY NIE.