Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #61 - Zemsta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szczerze mówiąc, też myślę, że nie wypadłem za dobrze w moim debiucie. Pisanie, kiedy ma się czas przemyśleć swoją opinię, a mówienie to jednak dość duża różnica. Zdaje sobie sprawę z tych pominiętych rzeczy, miernej angielskiej wymowy i wieeelu niedociągnieć, ale mam nadzieję, że w przyszłości będzie lepiej. Mam też zamiar odpokutować ;d ten słaby odcinek przetłumaczeniem jakiegoś rozdziału z książki Breta Harta, jeżeli użytkownicy by chcieli :)
  • Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najbardziej brakowało mi właśnie tych rzeczy, o których wspomniał Vercyn, a o których zapomniał gość. Pamiętam jak właśnie w poprzednim AM o Bound for Glory wspominaliście, że w TNA brakuje często tych małych rzeczy. A to były właśnie te malutkie sprawy, które zrobiły dużą różnicę i potrafiły cieszyć.

No i to chyba byłby największy zarzut, ale to właśnie on spowodował, że omówieniu gali brakowało tego czegoś. Ogólnie jednak nie było tragedii, parę opinii ciekawych i kontrowersyjnych, jak wybór najlepszej walki tej gali, no ale tak jak było powiedziane już w tej audycji, są różne gusta ;)

PS: Jeśli mam wybrac Maryse, a Kelly Kelly, to wybieram Maryse ;)

Opublikowano
  • Autor
Ma świetną figurę, super włosy, ładną twarzyczkę.

OK. OK... i CO?

Maryse może i super ale średnio lubie taką sztuczność.

A Kelly? To, ze jej sztucznosc nie bije tak po oczach, jest zwiazane z jej uroda. Po prostu ma przecietna twarz mimo lansu :wink: W ogole ja nie dostrzegam tak tej "sztucznosci" Maryse. Potrafilem ogarnac ten argument u nr1 z TNA, czyli Velvet, ale nie wiem czy w ogole powinnismy w tym rankingu brac pod uwage takie cos jak sztucznosc.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
N!KO, powinno się brać bo tu chodzi o gusty. Ponoć nie lubisz urody idealnej (blada + ruda). Moglibyśmy tak cały dzień gadać bo oboje mamy skrajne inne upodobania co do kobiecej urody. Powiem tyle o ile Maryse i Kelly są sztuczne o tyle Kelly wygląda jak jak słodka dziewczynka co mniej więcej dodaje jej więcej uroku niż Maryse. Powinna być powtórka najlepszego AM ever (czyli tego o kobietach) tylko z facetami :P
Opublikowano
  • Autor
Ponoć nie lubisz urody idealnej (blada + ruda)

To jest uroda idealna? To faktycznie zawieszamy rozmowy :wink:

Opublikowano

Jak zwykle, AM dobre.

Nie podoba mi się to ,że prowadzący nie oglądał PPV ( ;> )... btw, nie chcę czegoś takiego ,żeby ktoś N!KO musiał przekonywać by obejrzał gale chociaż może i było śmiesznie. Cóż ja bym przekonała Jackknife powerbombem :D

Opublikowano
  • Autor
Nie podoba mi się to ,że prowadzący nie oglądał PPV ( ;> )...

Jak juz pisalem... chyba nie uwierzyliscie, ze nie ogladalem PPV ? Historyjke jednak gladko sprzedalem i mialem "wolne" :wink:

Swoja droga, to chyba 20 komentarz, wiec Damian uniknal bana i warna - Gratuluje

No to jeśli chodzi o Star Power to zapewnić może go teraz zapewne tylko któryś z adminów, prowadzących RM albo Raven. Rozumiem że stare wygi ego-maniaki trzymają się kurczowo koryta i nie chcą promować nowych talentów coś na wzór starego WCW heh xD . Przeważnie poziom zwyżkowy jest wtedy gdy N!KO udziela się bardziej w dyskusji a teraz było inaczej.

Z Ravenem trwaja negocjacje od tegorocznej WrestleManii. Mysle, ze dam rade go sciagnac do AM w tym roku. On jeszcze o tym nie wie, ale dam rade :twisted: Admini byli niedawno, aczkolwiek jeszcze jeden nie mial szansy pogadac o jakims PPV.

Co do kolejnych AM, to wciaz widnieje u mnie pozycja: TNA Turning Point – ArthurWF - i to prawdopodobnie bedzie odcinek #62

Opublikowano
Zapowiada się hicior :D Dziękuje użytkownikom za uratowanie mej zacnej skóry :]

8363302634890420816486.jpg